Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA no Little chyba ze tak;)
Dziekuje za gratki
Mnie pobolewalo na dole ale tak raz z prawej raz z lewej strony, po sikaniu nie czulam ulgi i tylko usikiwalam, ale idczas samego sikania zero bolu:/ nie wiem czy juz maja wyniki z moczu i co im tam wyszlo ani dlaczego mnie zatrzymali...a i furagine mi rano dali, teraz w sumie nic nie boli i skiam normalnie:) -
littleladybird wrote:Dopadła mnie bezsenność wczoraj o 20 padłam jak kawka a o 3 nad ranem oczy jak 5 złotych. Rzucałam się po łózko 3 godziny, trochę poczytałam forum, zjadłam coś i o 6 usnęłam spałam do 8, więc powiedzmy, że normę snu wyrobiłam. Na szczęście szefowa poszła mi na rękę i teraz jeżdżę do pracy na 9 i mogę dłużej pospać
Baronowa, Ty jeszcze pracujesz? Ja zamierzam pracować do końca lipca (do 28-29 tc) i zastanawiam się, czy dam radę
Najsmieszniejsze było, ze czułam sie najpierw jak kocmołuch..Zero lakieu na paznokciach itp. Do szpitala wzięłam ładna kozzulke nocną i szlafroczek... jak dziewczyny zobaczyły to zaraz telefon: męzu! przynies mi lepsza piżamę i lakier do paznokci...połozne sie śmiały że jesteśmy nie rooming in tylko beauty rooming in najpierw tez myslałam zeby wziąć byle co bo sie zniszczy...Ale nawet nie wiecie jak się czułam jak miałam na sobie ładna piżamkę czy nowy ręcznik...W innych salach laski nawet nie myły zębów! Leżały i jęczały...A ja- no cóż...pierszy raz witałam syna...i czułam sie naprawdę komfortowo. Nie mówię o makijazu i kosmetyczce:P ja nie z tych. Ale to było naprawde przerażające widzieć wiele "walking dead" na trakcie...i kazda w tej samej koszuli nocnej
Bo to nie była wmoim przypadku prawda, że krew, rywanol, jodyna i plamy...Ani razu nie pobrudziłam nawet podkładu na łózku. Bez przesady jak mówią- nie bierz nowego bo sie zniszczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 10:11
-
Fajnie sie miałaś. Ja nie bylam w stanie wstac przez 24 h bo mdlalam. A mialam porod naturalny. Każda kobieta jest inna
-
nick nieaktualny
-
Władziu ma juz 3 kg i nie wygląda żeby mu zle bylo u mamy. Takze pewnie jeszcze sobie poczekamy
ciri22, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Wielki chlop a Tadek jak duzy sie urodzil?
ale ostatnio było 2,3 więc trochę sporo by urósł jak w tygodnie.
także zakładam, ze jest taki normalny i mieści się w normach
-
nick nieaktualny
-
Nie. Bo po zwoekszeniu leków jest w normie.
Za tydzien mam wizytę u mojej to zobaczymy co wynysli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo to tak ze sciaganym tak. Bo takie co sie blokuja czesto sie psuje mechanizm.
Szczebelki dla dziecka ktore juz chodzi a chcemy zeby jeszcze nam nie wychodzilo samo bez zgody badz dziecko sie kreci i wypada z lozeczka. Np. Moja ciotka uzywala w nocy (zamykala dziecko) a wdzien jak drzemal mial otwarte i jak sie obidzil sam sobie wychodzil -
Ewi akurat mam filmik instruktażowy po co sa wyjmowane szczebke;)
https://m.youtube.com/watch?v=IRYnAdx4v6gciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość