X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie. Po szpitalu lekarz kazał iśc na l4

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no Little chyba ze tak;)
    Dziekuje za gratki <3
    Mnie pobolewalo na dole ale tak raz z prawej raz z lewej strony, po sikaniu nie czulam ulgi i tylko usikiwalam, ale idczas samego sikania zero bolu:/ nie wiem czy juz maja wyniki z moczu i co im tam wyszlo ani dlaczego mnie zatrzymali...a i furagine mi rano dali, teraz w sumie nic nie boli i skiam normalnie:)

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Dopadła mnie bezsenność :P wczoraj o 20 padłam jak kawka a o 3 nad ranem oczy jak 5 złotych. Rzucałam się po łózko 3 godziny, trochę poczytałam forum, zjadłam coś i o 6 usnęłam :) spałam do 8, więc powiedzmy, że normę snu wyrobiłam. Na szczęście szefowa poszła mi na rękę i teraz jeżdżę do pracy na 9 :D i mogę dłużej pospać :D

Baronowa, Ty jeszcze pracujesz? Ja zamierzam pracować do końca lipca (do 28-29 tc) i zastanawiam się, czy dam radę :P
    Właśie sobie przypomniałam jak to ze ma było...w nocy z 9 na 10 lutego odeszły mi nagle wody...maz pakował mnie do szpitala a ja usiadłam do kompa...zus zapłacić bo to przeciez 10-ty i wystawić info na stronie głównej sklepu, ze urlop...Paranoja. A dzień wczesniej jeszcze towar zamawiałam i w racy byłam...Jak byłam w szpitalu to kurierzy przyjeżdżali pod szpital gdzie umawiali se z męzem i on na dole przy aucie czekał:)bo wiecie..mój mąż był umnie od samego otwarcia odwiedzin do samgo obchodu wieczornego:) ogólnie było świetnie na porodówce. Pomyslicie-a innm nie przeszkadzalo? Nie- byłyśmy we 3 a sali i tak sie umówiłyśmy:0 i u kazdj zawsze ktoś był...I tylko dzięki obecności męża juz w dobe po cesace latałam jak opętana:) tyle miałam energii zeby wstac...Jaki to komfort...On był z małym a ja sie porządnie kapałam:)

Najsmieszniejsze było, ze czułam sie najpierw jak kocmołuch..Zero lakieu na paznokciach itp. Do szpitala wzięłam ładna kozzulke nocną i szlafroczek... jak dziewczyny zobaczyły to zaraz telefon: męzu! przynies mi lepsza piżamę i lakier do paznokci...połozne sie śmiały że jesteśmy nie rooming in tylko beauty rooming in ;) najpierw tez myslałam zeby wziąć byle co bo sie zniszczy...Ale nawet nie wiecie jak się czułam jak miałam na sobie ładna piżamkę czy nowy ręcznik...W innych salach laski nawet nie myły zębów! Leżały i jęczały...A ja- no cóż...pierszy raz witałam syna...i czułam sie naprawdę komfortowo. Nie mówię o makijazu i kosmetyczce:P ja nie z tych. Ale to było naprawde przerażające widzieć wiele "walking dead" na trakcie...i kazda w tej samej koszuli nocnej

Bo to nie była wmoim przypadku prawda, że krew, rywanol, jodyna i plamy...Ani razu nie pobrudziłam nawet podkładu na łózku. Bez przesady jak mówią- nie bierz nowego bo sie zniszczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 10:11

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie sie miałaś. Ja nie bylam w stanie wstac przez 24 h bo mdlalam. A mialam porod naturalny. Każda kobieta jest inna

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla pisalam do CIebie na priv jak bedziesz miala czas to zerknij :) Zreszta mam sprawe :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Władziu ma juz 3 kg i nie wygląda żeby mu zle bylo u mamy. Takze pewnie jeszcze sobie poczekamy

ciri22, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielki chlop :D a Tadek jak duzy sie urodzil?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja tez sie staram wygladac, geterki bluzeczka, trampeczki :D i widze ze wiekszosc mlodych tak ubrana :D no nie wiem czy przelamie sie do koszuli :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wielki chlop :D a Tadek jak duzy sie urodzil?
    3,5
    ale ostatnio było 2,3 więc trochę sporo by urósł jak w tygodnie.
    także zakładam, ze jest taki normalny i mieści się w normach ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha. Ciekawe kiedy i jaki sie urodzi. A cos rozmawialas z lekarzem odnosnie wczesniejszego rozwiązania z powodu nadcisnienia?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Bo po zwoekszeniu leków jest w normie.
    Za tydzien mam wizytę u mojej to zobaczymy co wynysli

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri- i jak ta wanienka dmuchana?

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie kupilam jeszcze.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co myślicie o łóżeczku klasycznym do którego mozna zamatowac bieguny http://www.ceneo.pl/368050

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 18:27

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko. Tylko koniecznie z odpinanymi odkrecanymi biegunami a nie blokowanymi.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no takie ze sciagasz i masz klasyczne łóżeczko.

A po co w łózeczku wyjmowane szczebelki??

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to tak ze sciaganym tak. Bo takie co sie blokuja czesto sie psuje mechanizm.

Szczebelki dla dziecka ktore juz chodzi a chcemy zeby jeszcze nam nie wychodzilo samo bez zgody badz dziecko sie kreci i wypada z lozeczka. Np. Moja ciotka uzywala w nocy (zamykala dziecko) a wdzien jak drzemal mial otwarte i jak sie obidzil sam sobie wychodzil

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj miał na stale wyjęte i sobie wylazil rano i do nas przychodzil

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wpadłabym na to ;))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi akurat mam filmik instruktażowy po co sa wyjmowane szczebke;)
    https://m.youtube.com/watch?v=IRYnAdx4v6g

ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 584 585 586 587 588 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ