Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri ja uwielbiam przepisy z http://gotuj.skutecznie.tv ma też kanał na yt. Zawsze mi się sprawdzają jej przepisy i nie są takie wymyślne, typu "dodaj szczyptę nektaru z polizenyjskiego kwiatu umpa umpa" tylko takie normalne. Zawsze coś znajdę.
Ostatnio, że mam czas to piekę pieczywo i wychodzi ekstra. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak w końcu dotrą do mnie na pewno się pochwalę. Tylko niech dotrą. Ale wysłała mi kobieta zdjęcie listu przewozowego z czwt, ale kurier miał odebrać w pt, więc nie mq opcji musi dziś dotrzeć.
Niestety po nr nie mogę sprawdzić, bo nie widać wszystkich cyfr.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri ja ogólnie podziwiam za odwagę, ja to zbyt wygodnicka jestem. Ty pod namiot, tak? Ja sama bym miała problem się wybrać, a co dopiero z dzieckiem. Dla mnie porządna łazienka to podstawa każdego wyjazdu - zawsze w pierwszej kolejności sprawdzam łazienkę.
Ewi czy Twoje piersięta też milczą? Patrzę na nie i nie widzę tego, żeby coś miało z nich płynąć. Chociaż urosły mega na początku. Ostatnio robiłam przegląd sukienek na lato, cieszyłam się, bo sporo miałam takich pod brzuch albo po prostu szersze. No i dupa brzuch się mieści, ale w cyckach to kilometrów brakuje.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeze ale zaraz idecsobie zrobic drugie sniadanko:)
Ciri szacun, tak jak Magdziulla sama z soba nie wiedzialabym co zabrac a co dopiero z bablem:D i tez cenie sobie wygode hehe;)
Magdziulla a pytasz o tzw.siare?? Mi tak kilka razy z prawego cycka wylecialo ale teraz juz ok a urosly mi troche bez rewelacji hehe -
nick nieaktualnyTo leż Kobieto leż. A mi nic a nic nie cieknie. Mam nadzieję, że to nie jest jakiś zwiastun przyszłych problemów. Co prawda absolutnie nie macam ich, bo wiem, że nie można.
Dobra została mi ostatnia szafa - ciuchy zimowe i buty, patrzę na nią srogo, ale czas się wziąć. Tym bardziej, że wczoraj uporałam się z szafą ubraniową. Najfajniej wygląda półka pod tytułem "ubrania, w które się mieszczę" uuu dzikie tłumy;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez lubię lazienke ale 4 dni sa spoko na dluzej juz chyba jestem za stara choć podejrzewam ze jak mloda podrosnie to będziemy jeździć bo teraz to nawet obozy harcerskie nie sa takie jak były tylko europejskie.
Ewi właśnie nie chcialabym do Wladka bo teraz wszyscy tam jezdza. Ja tam za dzieciaka jeżdzilam jak jeszcze tyle ludzi tam nie było tyle.
Magdziulla jak nie można? Ja tam macalam tak samo jak gladkalam się po brzuchu.
Basiunia tobie po brzuchu radzę się nie glaskac bo to wywoluje przedwczesne skurcze i skraca szyjke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 11:12
-
Magdziulla wrote:Ciri ja ogólnie podziwiam za odwagę, ja to zbyt wygodnicka jestem. Ty pod namiot, tak? Ja sama bym miała problem się wybrać, a co dopiero z dzieckiem. Dla mnie porządna łazienka to podstawa każdego wyjazdu - zawsze w pierwszej kolejności sprawdzam łazienkę.
Ewi czy Twoje piersięta też milczą? Patrzę na nie i nie widzę tego, żeby coś miało z nich płynąć. Chociaż urosły mega na początku. Ostatnio robiłam przegląd sukienek na lato, cieszyłam się, bo sporo miałam takich pod brzuch albo po prostu szersze. No i dupa brzuch się mieści, ale w cyckach to kilometrów brakuje.
No mam podobnie tyle że ja ani w cyckach ani w brzuchu si enei mieszcze
No moje piersi tez milczą ale ja bym sie tym nie przejmowała. niektóre kobiety dpiero po porodzie zaczynaja laktacje
-
ciri22 wrote:Ja tez lubię lazienke ale 4 dni sa spoko na dluzej juz chyba jestem za stara choć podejrzewam ze jak mloda podrosnie to będziemy jeździć bo teraz to nawet obozy harcerskie nie sa takie jak były tylko europejskie.
Ewi właśnie nie chcialabym do Wladka bo teraz wszyscy tam jezdza. Ja tam za dzieciaka jeżdzilam jak jeszcze tyle ludzi tam nie było tyle.
Magdziulla jak nie można? Ja tam macalam tak samo jak gladkalam się po brzuchu.
Basiunia tobie po brzuchu radzę się nie glaskac bo to wywoluje przedwczesne skurcze i skraca szyjke.
Ja tam cały czas kłaskałam się po brzuchu nawet jak gin powiedział ze mam krotsza szyjkę i nie iwedziałam ze brzuch dotykać nie mogę i potem na następnej wizycie szyjka została póki co na takiej samej długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny