Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basiunia, trzymam kciuki. A śniadanka to niech ci mąż szykuje.
W szpitalu leżała dziewczyna 6 tygodni. Mogłą chodzić tylko siku i raz na dwa dni się szybko umyć. musiała leżeć plackiem cały czas, w łożku z podłozonymi pod nogi łóżka takimi klockami
Także nie szalej, żebyś końcówki ciązy tak nie spędziła. -
nick nieaktualnyWlasnie lekarka mi wczoraj mowila ze w szpitalu podkladaja pod lozko no w domu nie mam jak
I w ogole od wczoraj tak mnie boli podbrzusze jak sie przekrecam albo wstaje i w srodku w szyjce mam wrazenie ze zaraz tam wszystko peknie:o chyba dzwonie do poloznej
Na razie pod tylek podlodylsm jaska i cos lepiej kurde boje sieee -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nic nowego. Walczymy .
Chociaż chyba wiecej mleka jest. Ale dalej wypija po cyckaniu 60 ml.
Wazylismy go dzisiaj. Ladnie przybiera.ciri22, littleladybird, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpiworek! Moja sie mega rozkopuje i kpldre dopiero na zime rozwazamy zakup. A tak to tylko spiwor u niej zdaje egzamin. Teraz spi w takim bawelnianym z dlugim rekawemn i z dziura na nogi i juz nie przykrywamy.
Baronowa to super ze przybiera choc pewnie nie chce mu sie cycka tak ciagac skoro butlw dostaje do tego... -
Basiunia, mizianie brzmi niesamowicie, ale i przerażająco. Niech Fifi siedzi w brzuchu jak najdłużej
Jeśli chodzi o pessar, to koleżanka miała zakładany w 33tc, więc chyba wiek ciąży nie ma znaczenia. Może stan szyjki?
Mam nadzieję, że mnie ominie przymusowe leżenie. Męża mam tylko weekendowego, kto mnie nakarmi i napoi?
Ciri, a moze Międzywodzie? My byliśmy, było super i blisko są Międzyzdroje
ej, a smarowanie piersi i brzucha kremem przeciw rozstępom jest zakazane?
Wiem, że właśnie dlatego nie zaleca się smarowania/masowania brzucha w I trym, bo może doprowadzić do poronienia poprzez skurcze. To samo ze stymulacją sutków, zalecana jest pod koniec ciąży, ponoć przyspiesza poród.
I słyszałam, że rozstępy mogą pojawić się nawet po porodzie mój brzuch i piersi to się pewnie rozstąpią jak morze czerwone wcale mnie to nie martwi, najwyżej pożegnam się na zawsze z bikini
Baronowa, super, że Władek przybiera
Nadrobiłam co nieco.
Basiunia, odezwij się kobieto. Mam nadzieję, że wszystko w porządku. -
nick nieaktualnyJestem, zyje ale mnie zostawili na oddziale:/ szyjka sie ciut skrocila i Fifiemu w niej dobrze ale jakies skurcze chyba mam i temu bolalo bo mi magnez juz dozylnie daja. Ogolnie nie postraszyli mnirle jak ta wczoraj, ale no trzeba lezec i jakos to bedzie
-
nick nieaktualny
-
Chodzi o rytmiczne mizianie i dłuższe. Jak sie raz macniecie po przychu czy szybko wklepiecie krem nic nie będzie
Basiunia, lez plackiem. Lepiej przesadzac i byc badgorliwym niz potem plakac. Trzymam kciuki, zeby sie wyciszylo -
nick nieaktualnyNo nie dalam rady wczesniej bo tak mi wenflon wbila ze zgiac reki nie moglam:/
Nie mowili na ile ale podejrzewam ze nie krocej jak 5 dni(zeby im nfz zaplacil)
Kazali mi liczyc ruchy 3 razy dziennie po h:o liczylam teraz wyszlo mi 80 zzalony ale dostal powera:D
Maagdziulla rez pieklam chleb ale kad jestem w ciazy nie mige naa niego patrzec i przestalam:/
A robusz na drozdzach czy na zakwasie??
I cuesze sie ze Was mam :* tak jakos razniej:* -
nick nieaktualnyBasiunia Ty to masz przejścia. Trzymaj się i odpoczywaj, w domu później też! Na pewno Cię do tych 5 dni przetrzymają oby nie było potrzeby dłużej. Z drugiej strony zapoznasz się ze szpitalem, położonymi:)
Wcale nie żartuję, to nie żart z perspektywy osoby, która nigdy w szpitalu nie leżała.
Na razie z drożdży, bo to moje początki, ale przymierzam się do zakwasu. Bułki już robię w mgnieniu oka, dzisiejszy chleb to też chwila, no poza wyrastaniem, ale to poza mną. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnie jak dzis jechalismy to sie zastanawialsmy czy nowy targ czy zako, w nt niby lepsi specjalisci ale w zako juz bylam i czuje sie swobodniee i jednak ty orzyjechalam, polozne od razu mnie poznaly fajnie tak:)
Oj teraz to maxymalne oszczedzanie sie wlaczone
Chlebek super i buleczki;)
Jak mozesz to podeslij przepisik zrobie meza rekami:DWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 20:28