X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze się w tym miejscu czujesz to już ważne. Ja podejrzewam, że tak się zepnę samym faktem przebywania w szpitalu, że mi i rozwarcie ściśnie;)

Bułeczki:
    http://gotuj.skutecznie.tv/2015/09/buleczki-mleczne-slodkie/

Chlebek - ale ja robiłam bez czosnku i z suchych drożdży:
    http://gotuj.skutecznie.tv/2012/06/domowy-chleb-czosnkowo-ziolowy/

Zazdraszczam jak Twój mąż taki prężny w kuchni.
    Mój jest przekochany i ma milion zalet, wszystko w domu robi, ale wolę, żeby nie gotował:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha e to moj tylko jajecznice umial ale uczylam go stopniowo i chleb juz robil jak mialam zamiwienie do niego do pracy a zle sie czulam:D generalnie tez przekochany ale no jedyna wada to gotowanie :D zrobi jak musi i ma dokladny przepis, no ale dobre i tyle :D

A szpitalem sie nie przejmuj mize zajedziesz juz z 8 cm rozwarciem czego sibie i WAM zycze :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwia sypia tylko w spiworku. W zaleznosci od pogody.cieniutki z dlugim rekawem na teraz a gruby na ramiaczka plus body z dlugim rekawem jak bylo chlodniej.

Jak byla calkiem mala to sie nie krecila to pajac i rozek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie ludze ze Fifi bedzie chcial spac w rozku:D

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia, lubisz budować napiętą atmosferę. A tak poważnie to dobrze, że jest w porządku. Dasz radę donosić ciążę <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little no ja nie wiem czemu to tak mnie spotykaja rozne takie nieprzyjrmnosci hehe ale moze tymi ktoplowkami pomoga i bedzie juz tylko lepiej :D dzis juz sie migr wyprostowac nie ma tego bolu na dole takze bo cos musialo byc na rzeczy:/ zapytam dzis z czego te bole sie biora moze juz wiedza ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1/4 roku za nami ;) a jutro pod namiot ;D

ewi0808, basiunia, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz wiem co mi jest, macica sie skurcza ale slabo rozkurcza stad bole, szyjka coraz krorsza podejrzewaja infekcje zrobili mi wymaz ale ze 3 dni trzeba poczekac na wyniki :o no i leze z nigami do gory

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, całusy dla Liwii <3

Basiunia, jak znajdą przyczynę to będzie wiadomo jak z tym walczyć. Jeśli to infekcja, to myślę, że sobie z tym poradzą i macica z szyjką przestaną wariować. Trzymaj się :*

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia to trzymaj te nogi do góry, ja trzymam kciuki najważniejsze, że jesteś pod opieką!

Ja się cieszę, że mam w sobotę wizytę, bo mam dziwne bóle. Zaczęły się tydzień temu, ale są coraz bardziej intensywne. Takie jakby ukłucia igłą, nagle, mocne, szybko i mija. Na dole, ale od przodu. Też tak miałyście/macie? No i od dwóch dni czuję jakby mi ktoś tam kopa zasadził, taki obolały dół.

Chociaż mój gin pewnie powie, "a to normalne, może się zdarzać".

Humor zły i mi obiad nie wyszedł, chciałam na szybko, żeby mężu zjadł przed pracą:/

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie nic nie boli po a głowa.

co gotowałas?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze, lozko mi podniesli ze nigi w gorze:)
    Moze sie co poprawi a oby sie nie pogirszylo:)
    Zaraz bedzie przepyszny obiad:D kusi mnie zamoiwc pizze :D zobacze co bedzie :D
    Magdziulla popraw se humor zakuoami w internecie:D zawsze pomaga do momentu zalogiwania sie na konto:D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia dokdnie też się zdziwiwłąm jak weszłąm dzis na konto po małych zakupach dla małęgo :D

pizza też za mną chodzi..

Leż i dupy nie ruszaj z wyrka :P

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha pierwszy raz od kiedy pamiętam mam równe zero na koncie, kupiliśmy wszystkiego najdroższe rzeczy w tym msc dla Małej, a teraz czekam z utęsknieniem na pierwszy zasiłek.

Ewi próbowałam zrobić rybę pod śmietaną z oliwkami i serem, ale ryba prawie surowa, reszta się przypaliła, w międzyczasie robiłam pity z farszem do pracy dla męża, sałatkę wszystko w 30 min i nie dopilnowałam:/. Oczywiście P zjadł, zapewniając, że pycha i tak miało być:)

Basiunia a dowiezie Ci maz obiad?

Martwią mnie troche te bóle, bo nigdy wcześniej takich nie miałam i jakby było w nich coś niepokojącego. Jak się rozszerza, jakiś skurcz czy inne to jakoś wydaje mi się normalne, ma jakąś przyczynę, a tu nie wiem.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak Cie niepokoi idz do lekarza ;)
    Moze poprostu brzuszek coraz wiekzy i ciezszy i sie tamm wszystko naciaga-rozciaga.
    Dobre jedzonko ;)) rybe zawsze wczesniej sama pieke a dopiero potem dodatki bo tez juz tak miałam.

mysle nad jakas sałatka. polecacie cos?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie dzis mi nikt nie przywiezie, jutro:D ale zjadlam kapusniak drugiego sie nie dalo :D jak cos jest sklepik na dole mam tez wyprawke od meza z wczoraj takze przezyje :D
    Magdziulla ja tez czekam na pierwszy zasilek z zus ale nie wiem liedy sie doczekam bo dostalam pismo ze mi wstzrumja bo trwa postepowanie wyjasniajce pojechalam zaoytac co to no to mi powiedzili ze kontrola u pracodawcy:o i nie wiem ile to potrwa bi jeszcze u niego nie byli :o

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie te rozciągające mnie nie martwią, bo one są inne. Tutaj bardziej no tak jakby ktoś mi tam na dole od środka igłę wbijał. No ale mam wizytę w sobotę zapytam. Chociaż nic pewnie z tego nie wyniknie, bo nie mam usg.
    Kurczę mam 2 msc przerwy między usg teraz:/ ostatnie miałam to w 21tc a teraz lekarz powiedział, że dopiero w ok 30tc.
    Jeszcze 5 tygodni, nie wiem jak ja to wytrzymam:/

Basiunia lipa z tym zasiłkiem. Miałabym problem jakby mi tak zrobili. Teraz mamy mężowe, ale od niego pobierają ratę na kredyt, więc wydatki bieżące idą z moich.

Ewi obiad byłby dobry, ale nowy przepis na szybko i taki rezultat.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja takie bole mialam i sa
    Normalne.

Ja wlasnie kase z zusu dostalam ;D robie niebieskie wlosy ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez czekam na kase z zusu. za kawałek kwietnia mi wypłacili a teraz za maj to nie wiem kiedy dostane ;)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyrownanie mialam 11maja a dzis za maj dostalam.

‹‹ 645 646 647 648 649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ