Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak dobrze się w tym miejscu czujesz to już ważne. Ja podejrzewam, że tak się zepnę samym faktem przebywania w szpitalu, że mi i rozwarcie ściśnie;)
Bułeczki:
http://gotuj.skutecznie.tv/2015/09/buleczki-mleczne-slodkie/
Chlebek - ale ja robiłam bez czosnku i z suchych drożdży:
http://gotuj.skutecznie.tv/2012/06/domowy-chleb-czosnkowo-ziolowy/
Zazdraszczam jak Twój mąż taki prężny w kuchni.
Mój jest przekochany i ma milion zalet, wszystko w domu robi, ale wolę, żeby nie gotował -
nick nieaktualnyHahaha e to moj tylko jajecznice umial ale uczylam go stopniowo i chleb juz robil jak mialam zamiwienie do niego do pracy a zle sie czulam:D generalnie tez przekochany ale no jedyna wada to gotowanie zrobi jak musi i ma dokladny przepis, no ale dobre i tyle
A szpitalem sie nie przejmuj mize zajedziesz juz z 8 cm rozwarciem czego sibie i WAM zycze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle no ja nie wiem czemu to tak mnie spotykaja rozne takie nieprzyjrmnosci hehe ale moze tymi ktoplowkami pomoga i bedzie juz tylko lepiej dzis juz sie migr wyprostowac nie ma tego bolu na dole takze bo cos musialo byc na rzeczy:/ zapytam dzis z czego te bole sie biora moze juz wiedza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiunia to trzymaj te nogi do góry, ja trzymam kciuki najważniejsze, że jesteś pod opieką!
Ja się cieszę, że mam w sobotę wizytę, bo mam dziwne bóle. Zaczęły się tydzień temu, ale są coraz bardziej intensywne. Takie jakby ukłucia igłą, nagle, mocne, szybko i mija. Na dole, ale od przodu. Też tak miałyście/macie? No i od dwóch dni czuję jakby mi ktoś tam kopa zasadził, taki obolały dół.
Chociaż mój gin pewnie powie, "a to normalne, może się zdarzać".
Humor zły i mi obiad nie wyszedł, chciałam na szybko, żeby mężu zjadł przed pracą -
nick nieaktualnyLeze, lozko mi podniesli ze nigi w gorze:)
Moze sie co poprawi a oby sie nie pogirszylo:)
Zaraz bedzie przepyszny obiad:D kusi mnie zamoiwc pizze zobacze co bedzie
Magdziulla popraw se humor zakuoami w internecie:D zawsze pomaga do momentu zalogiwania sie na konto:D -
nick nieaktualnyAha pierwszy raz od kiedy pamiętam mam równe zero na koncie, kupiliśmy wszystkiego najdroższe rzeczy w tym msc dla Małej, a teraz czekam z utęsknieniem na pierwszy zasiłek.
Ewi próbowałam zrobić rybę pod śmietaną z oliwkami i serem, ale ryba prawie surowa, reszta się przypaliła, w międzyczasie robiłam pity z farszem do pracy dla męża, sałatkę wszystko w 30 min i nie dopilnowałam:/. Oczywiście P zjadł, zapewniając, że pycha i tak miało być
Basiunia a dowiezie Ci maz obiad?
Martwią mnie troche te bóle, bo nigdy wcześniej takich nie miałam i jakby było w nich coś niepokojącego. Jak się rozszerza, jakiś skurcz czy inne to jakoś wydaje mi się normalne, ma jakąś przyczynę, a tu nie wiem. -
jak Cie niepokoi idz do lekarza
Moze poprostu brzuszek coraz wiekzy i ciezszy i sie tamm wszystko naciaga-rozciaga.
Dobre jedzonko ) rybe zawsze wczesniej sama pieke a dopiero potem dodatki bo tez juz tak miałam.
mysle nad jakas sałatka. polecacie cos?
-
nick nieaktualnyWlasnie dzis mi nikt nie przywiezie, jutro:D ale zjadlam kapusniak drugiego sie nie dalo jak cos jest sklepik na dole mam tez wyprawke od meza z wczoraj takze przezyje
Magdziulla ja tez czekam na pierwszy zasilek z zus ale nie wiem liedy sie doczekam bo dostalam pismo ze mi wstzrumja bo trwa postepowanie wyjasniajce pojechalam zaoytac co to no to mi powiedzili ze kontrola u pracodawcy:o i nie wiem ile to potrwa bi jeszcze u niego nie byli :o -
nick nieaktualnyNo właśnie te rozciągające mnie nie martwią, bo one są inne. Tutaj bardziej no tak jakby ktoś mi tam na dole od środka igłę wbijał. No ale mam wizytę w sobotę zapytam. Chociaż nic pewnie z tego nie wyniknie, bo nie mam usg.
Kurczę mam 2 msc przerwy między usg teraz:/ ostatnie miałam to w 21tc a teraz lekarz powiedział, że dopiero w ok 30tc.
Jeszcze 5 tygodni, nie wiem jak ja to wytrzymam:/
Basiunia lipa z tym zasiłkiem. Miałabym problem jakby mi tak zrobili. Teraz mamy mężowe, ale od niego pobierają ratę na kredyt, więc wydatki bieżące idą z moich.
Ewi obiad byłby dobry, ale nowy przepis na szybko i taki rezultat. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny