X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze się w tym miejscu czujesz to już ważne. Ja podejrzewam, że tak się zepnę samym faktem przebywania w szpitalu, że mi i rozwarcie ściśnie;)

Bułeczki:
    http://gotuj.skutecznie.tv/2015/09/buleczki-mleczne-slodkie/

Chlebek - ale ja robiłam bez czosnku i z suchych drożdży:
    http://gotuj.skutecznie.tv/2012/06/domowy-chleb-czosnkowo-ziolowy/

Zazdraszczam jak Twój mąż taki prężny w kuchni.
    Mój jest przekochany i ma milion zalet, wszystko w domu robi, ale wolę, żeby nie gotował:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha e to moj tylko jajecznice umial ale uczylam go stopniowo i chleb juz robil jak mialam zamiwienie do niego do pracy a zle sie czulam:D generalnie tez przekochany ale no jedyna wada to gotowanie :D zrobi jak musi i ma dokladny przepis, no ale dobre i tyle :D

A szpitalem sie nie przejmuj mize zajedziesz juz z 8 cm rozwarciem czego sibie i WAM zycze :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwia sypia tylko w spiworku. W zaleznosci od pogody.cieniutki z dlugim rekawem na teraz a gruby na ramiaczka plus body z dlugim rekawem jak bylo chlodniej.

Jak byla calkiem mala to sie nie krecila to pajac i rozek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie ludze ze Fifi bedzie chcial spac w rozku:D

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia, lubisz budować napiętą atmosferę. A tak poważnie to dobrze, że jest w porządku. Dasz radę donosić ciążę <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little no ja nie wiem czemu to tak mnie spotykaja rozne takie nieprzyjrmnosci hehe ale moze tymi ktoplowkami pomoga i bedzie juz tylko lepiej :D dzis juz sie migr wyprostowac nie ma tego bolu na dole takze bo cos musialo byc na rzeczy:/ zapytam dzis z czego te bole sie biora moze juz wiedza ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1/4 roku za nami ;) a jutro pod namiot ;D

ewi0808, basiunia, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz wiem co mi jest, macica sie skurcza ale slabo rozkurcza stad bole, szyjka coraz krorsza podejrzewaja infekcje zrobili mi wymaz ale ze 3 dni trzeba poczekac na wyniki :o no i leze z nigami do gory

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, całusy dla Liwii <3

Basiunia, jak znajdą przyczynę to będzie wiadomo jak z tym walczyć. Jeśli to infekcja, to myślę, że sobie z tym poradzą i macica z szyjką przestaną wariować. Trzymaj się :*

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia to trzymaj te nogi do góry, ja trzymam kciuki najważniejsze, że jesteś pod opieką!

Ja się cieszę, że mam w sobotę wizytę, bo mam dziwne bóle. Zaczęły się tydzień temu, ale są coraz bardziej intensywne. Takie jakby ukłucia igłą, nagle, mocne, szybko i mija. Na dole, ale od przodu. Też tak miałyście/macie? No i od dwóch dni czuję jakby mi ktoś tam kopa zasadził, taki obolały dół.

Chociaż mój gin pewnie powie, "a to normalne, może się zdarzać".

Humor zły i mi obiad nie wyszedł, chciałam na szybko, żeby mężu zjadł przed pracą:/

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie nic nie boli po a głowa.

co gotowałas?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze, lozko mi podniesli ze nigi w gorze:)
    Moze sie co poprawi a oby sie nie pogirszylo:)
    Zaraz bedzie przepyszny obiad:D kusi mnie zamoiwc pizze :D zobacze co bedzie :D
    Magdziulla popraw se humor zakuoami w internecie:D zawsze pomaga do momentu zalogiwania sie na konto:D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia dokdnie też się zdziwiwłąm jak weszłąm dzis na konto po małych zakupach dla małęgo :D

pizza też za mną chodzi..

Leż i dupy nie ruszaj z wyrka :P

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha pierwszy raz od kiedy pamiętam mam równe zero na koncie, kupiliśmy wszystkiego najdroższe rzeczy w tym msc dla Małej, a teraz czekam z utęsknieniem na pierwszy zasiłek.

Ewi próbowałam zrobić rybę pod śmietaną z oliwkami i serem, ale ryba prawie surowa, reszta się przypaliła, w międzyczasie robiłam pity z farszem do pracy dla męża, sałatkę wszystko w 30 min i nie dopilnowałam:/. Oczywiście P zjadł, zapewniając, że pycha i tak miało być:)

Basiunia a dowiezie Ci maz obiad?

Martwią mnie troche te bóle, bo nigdy wcześniej takich nie miałam i jakby było w nich coś niepokojącego. Jak się rozszerza, jakiś skurcz czy inne to jakoś wydaje mi się normalne, ma jakąś przyczynę, a tu nie wiem.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak Cie niepokoi idz do lekarza ;)
    Moze poprostu brzuszek coraz wiekzy i ciezszy i sie tamm wszystko naciaga-rozciaga.
    Dobre jedzonko ;)) rybe zawsze wczesniej sama pieke a dopiero potem dodatki bo tez juz tak miałam.

mysle nad jakas sałatka. polecacie cos?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie dzis mi nikt nie przywiezie, jutro:D ale zjadlam kapusniak drugiego sie nie dalo :D jak cos jest sklepik na dole mam tez wyprawke od meza z wczoraj takze przezyje :D
    Magdziulla ja tez czekam na pierwszy zasilek z zus ale nie wiem liedy sie doczekam bo dostalam pismo ze mi wstzrumja bo trwa postepowanie wyjasniajce pojechalam zaoytac co to no to mi powiedzili ze kontrola u pracodawcy:o i nie wiem ile to potrwa bi jeszcze u niego nie byli :o

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie te rozciągające mnie nie martwią, bo one są inne. Tutaj bardziej no tak jakby ktoś mi tam na dole od środka igłę wbijał. No ale mam wizytę w sobotę zapytam. Chociaż nic pewnie z tego nie wyniknie, bo nie mam usg.
    Kurczę mam 2 msc przerwy między usg teraz:/ ostatnie miałam to w 21tc a teraz lekarz powiedział, że dopiero w ok 30tc.
    Jeszcze 5 tygodni, nie wiem jak ja to wytrzymam:/

Basiunia lipa z tym zasiłkiem. Miałabym problem jakby mi tak zrobili. Teraz mamy mężowe, ale od niego pobierają ratę na kredyt, więc wydatki bieżące idą z moich.

Ewi obiad byłby dobry, ale nowy przepis na szybko i taki rezultat.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja takie bole mialam i sa
    Normalne.

Ja wlasnie kase z zusu dostalam ;D robie niebieskie wlosy ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez czekam na kase z zusu. za kawałek kwietnia mi wypłacili a teraz za maj to nie wiem kiedy dostane ;)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyrownanie mialam 11maja a dzis za maj dostalam.

‹‹ 645 646 647 648 649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ