Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoże być Ciri, bo ja też dziś w nienajlepszej formie, kurczę jak moja będzie taka meteopatka jak ja to biada mi.
Basiunia, a można do szpitala zamawiać jedzenie? Nie wiedziałam.
Pogoncie mnie do roboty w kuchni, muszę jeszcze pozmywać, skończyć zupę i zrobić chleb na jutro.
A potem biorę się za zliczanie ubranek:) przyjemna część dnia:) tylko muszę w końcu z tej kuchni wyjść.
Ciri, ale Liwka tak ciągle płacze? Da się ją uspokoić jakąś metodą? -
nick nieaktualnyNie da. Przez godzine plakala i wszystko bylo nie tak. Potem cycek to poviumkala 10 minut przysnela na 5 i pobudka z rykiem, znow cycek dwa razy pociagnela przysnela i znow pobudka z rykien i tak przez 3 godziny. Potem przysnela na dluzej ale odlodylam ja na chwile i ryk nie do ukojenia.brak goraczki, brzuszek raczej nie boli, glodna nie jest, pielucha czysta. Zabki tez nie bo raczki w buzi nie laduja (a ma juz na dole dwa zalazki).
Do chusty nie daje sie wpakowac bo ryk zaraz jest. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla pewnie ze mozna
Takiego duzego mi przywiezli zjadlam tylko pol
Teraz byla polozna sluchac tetna znowu nie mogla dlugo znalesc i w koncu znalazla na samym dole, jest tak nisko:(
Eh
Ciri cierpliwosci to minie;))
A piwska to tez bym sie napisla:D takie dwa lyczki i juz bylabym uradowana:D
-
nick nieaktualny
-
Kurde a ja mam nawę przed karmi opory
Cycki mnie bolą. Cos sie produkujeciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
A nie chwalilam sie. Młody juz przybrał 400. Takze możemy zmniejszać ilość mm względem piersi
ciri22, littleladybird, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa super!
Ja odkad mloda spi w nocy to pije piwko
Po malym piwie organizm potrzebuje 2g 40min by sie oczyscic calkowicie z alkoholu wiec z moimi przerwami min 6 godzin moge sobie pozwolic.
Ale najnowsze badania wykazuja ze zadne piwo nawet karmi nie poprawia laktacji a nawet na odwrot sprawia ze mniej mleka jest dlatego kobiety z problemami laktacyjnymi nie powinny w ogole alkoholu pic.
Ja chyba Liwie tez podtuczylam. Na mojej wadze lazienkowej wychodzi ze ok 400-500g przybrala w dwa tygodnieewi0808 lubi tę wiadomość
-
Karmi pomaga ba ma slod i jęczmień jak femaltiker .
Ale femal taniej wychodziewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co do tego piwa i dlugosci jaka potrzebuje zeby ewakuowac się z mleka to w nevie jest taka tabelkav gdzie sprawdzasz zwoja mase ciała i tam jest napisane ile procentowy alkohol jaka ilość i ile czasu potrzebuje. Zaokraglamy zawsze do pelnej godziny w gore.