X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie macie:/
    No do mnie sie musieli doczepic bo krotka umowe mialam a nie wiedza ze wczesniej na stazu pol roku bylam mam nadzieje ze jak im szef pokaze wszytskie papierki to dadza mi spokoj:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz swoje przeszlam z zusem i nie jest powiedziane ze jeszcze cos mnie nie czeka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ślepo wierzę, że 30-31 zobaczę kasę na koncie i tak co msc. No i, że będę miała tak jak Baronowa, ale okaże się. Przynajmniej śledzie wyszły ok:)
    Ale mam dziś niechcieja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja leza na lozku od 10 z dzieckiem na rekach. Wyjscie do lazienki konczu sie rykiem w ktorym zaczyna sie dusic i dlawic. Glowa mnie mega boli i juz mi sie nie chce nigdzie jechac.

Musze zrobic oliwke z aromatem waniliowym..

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Ciri czemu tak? Dziś w nocy mnie naszły czarne myśli, że dziecko będzie ciągle płakało, a ja nie będę wiedziała dlaczego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla tez mam takie mysli ale odpedzam jak moge :D
    Zamowilam sobie kotletburgera bo jestem mega glodna:D
    Jutro obiad od mamusi a pojutrze pizze i bede miala na dwa dni:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem. Chyba pogoda... Ona zawsze reaguje na nagla zmiane pogody a u mnie dzis zalamanie. Bo czuje po sobie. Glowa mnie boli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri takie dni jak masz dzis moja kolezanka ma 4 miesiac :/
    Nie wychodzi z domu w ogole :/ino cyce na wierzchu :D
    Takze ciesz sie ze to tylko sporadycznie ;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być Ciri, bo ja też dziś w nienajlepszej formie, kurczę jak moja będzie taka meteopatka jak ja to biada mi.

Basiunia, a można do szpitala zamawiać jedzenie? Nie wiedziałam.

Pogoncie mnie do roboty w kuchni, muszę jeszcze pozmywać, skończyć zupę i zrobić chleb na jutro.

A potem biorę się za zliczanie ubranek:) przyjemna część dnia:) tylko muszę w końcu z tej kuchni wyjść.

Ciri, ale Liwka tak ciągle płacze? Da się ją uspokoić jakąś metodą?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie da. Przez godzine plakala i wszystko bylo nie tak. Potem cycek to poviumkala 10 minut przysnela na 5 i pobudka z rykiem, znow cycek dwa razy pociagnela przysnela i znow pobudka z rykien i tak przez 3 godziny. Potem przysnela na dluzej ale odlodylam ja na chwile i ryk nie do ukojenia.brak goraczki, brzuszek raczej nie boli, glodna nie jest, pielucha czysta. Zabki tez nie bo raczki w buzi nie laduja (a ma juz na dole dwa zalazki).
    Do chusty nie daje sie wpakowac bo ryk zaraz jest.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wina jej się chce :D

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mozliwe ;p choc jesli po mamie to piwka bardziej ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla pewnie ze mozna :D
    Takiego duzego mi przywiezli zjadlam tylko pol :D

Teraz byla polozna sluchac tetna znowu nie mogla dlugo znalesc i w koncu znalazla na samym dole, jest tak nisko:(
    Eh :/
    Ciri cierpliwosci to minie;))
    A piwska to tez bym sie napisla:D takie dwa lyczki i juz bylabym uradowana:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sie napij. Ja od czasu do czasu lyczek maly bralam ;) przeciez to nawet we krwi bedzie niewyczuwalne ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a ja mam nawę przed karmi opory

Cycki mnie bolą. Cos sie produkuje :P

ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie chwalilam sie. Młody juz przybrał 400. Takze możemy zmniejszać ilość mm względem piersi ;)

ciri22, littleladybird, ewi0808 lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa super!

Ja odkad mloda spi w nocy to pije piwko ;D

Po malym piwie organizm potrzebuje 2g 40min by sie oczyscic calkowicie z alkoholu wiec z moimi przerwami min 6 godzin moge sobie pozwolic.

Ale najnowsze badania wykazuja ze zadne piwo nawet karmi nie poprawia laktacji a nawet na odwrot sprawia ze mniej mleka jest dlatego kobiety z problemami laktacyjnymi nie powinny w ogole alkoholu pic.

Ja chyba Liwie tez podtuczylam. Na mojej wadze lazienkowej wychodzi ze ok 400-500g przybrala w dwa tygodnie ;)

ewi0808 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmi pomaga ba ma slod i jęczmień jak femaltiker ;).
    Ale femal taniej wychodzi ;)

ewi0808 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze tak. Ja ostatnio wlasnie czytalam kilka artykulow o alkoholu i karmieniu i wlasnie w ktoryms bylo napisane ze tak lubiane przez karmiace matki Karmi wcale nie pomaga. Ale sie w to nie zaglebialam ;D wiec moze i Ty masz racje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do tego piwa i dlugosci jaka potrzebuje zeby ewakuowac się z mleka to w nevie jest taka tabelkav gdzie sprawdzasz zwoja mase ciała i tam jest napisane ile procentowy alkohol jaka ilość i ile czasu potrzebuje. Zaokraglamy zawsze do pelnej godziny w gore.

‹‹ 647 648 649 650 651 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ