Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak naprawde to pewnie tez Glowa. Nawet dzisiaj jedna dziewczyna pisala ze jak wczoraj wypila karmi to w nocy plakala bo miała tak pelne cycki .
A to nie dość ze słodkie to ten jęczmień.
Mi mama kazała bawarkę pic;). Nie wierze w to ale pij. A nóż pomoże
Przebralam 3 wielkie kupy i w końcu zasnal. Nie wiem jakim cudem tyle przybrał skoro co chwile sika albo idzie kupa:). Nie wiem jak ci ta paczka newbornow na 3 dni starczala.
Rada dla zaciazonych !!!! Zróbcie sobie zapas ulubionych podpasek w domu. Ja zuzylam ze 4 paczki bo jakos tak komfortowo sie czułam jak co chwile zmieniałam. Na szczęście mój maz nie mial oporu zeby lecieć na zakupyewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlowa to zawsze najwazniejszy skladnik
Noo jakos na 2-3 dni nie wiem. 10 pieluch na dzien. Srednio przed kazdym karmieniem (a wtedy to bylo co 3-4 godziny) i jak cos w miedzy czasie zrobila. ;p
Moj tez mi kupowal podpaski i wkladki i to do szpitala :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZe mnie intensywnie lecialo tydzien potem kolejny tydzien prawie w ogole i pozniej sie rozkrecilo ponownie i trwalo ok 3 tygodni i kolejne 2 to bylo plamienie. Raz mocniej raz mniej (takie wkladkowe plamienie). W sumie jakies 7tygodni nie bylo calkiem czystko.
-
nick nieaktualnyEwi a u mnie cisza w cyckach, ani nie bolą, a już absolutnie nie widać, żeby coś miało z nich lecieć tyle, że urosły jak głupie, ale to na początku.
To dziewczyny w razie czego mąż wie jakie.podpasy dla mnie:)
Wszystkiego najlepszego mamuśki, rozpakowane i nierozpakowane:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na grubo Linomagiem smarowalam przez 3 dni i czesto zmienialam pieluche. Do tego jedno 6 godzinne wietrzenie pupy narzucona tylko podwojnie pielucha tetrowa (nie zamykana) po 3 dniach nie bylo sladu a juz nastepnego dnia ja nie bolalo.
A spoko. Wczorj tylko miala problem z usnieciem bo jej sie dzien mega rozregukowal i wieke wrazen bylo. Ale jak juz usnela to standardowo do 4 spala. Gorzej ze w nocy ponizej 10stopni... ;/ ale jestemsy cieplo ubrani nic nam nie straszne. -
nick nieaktualny