X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna. Nie mozna robic okraglych ruchow i typowych dla glaskania. Klasc mozna i trzeba. Bo dziecko to czuje i to wazne dla wiezi

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wygląda całość (kot oczywiście też wybrał coś dla siebie;)):
    db812e9265c50775med.jpg
    W przybliżeniu:
    0373775675b63d8fmed.jpg[/URL

4f8eb392f1a8d29bmed.jpg

4c1e0da78a5ecfd1med.jpg[/URL

No i 2 kombinezony + rozłożeny becik:
    0e7e81932430eb30med.jpg

ewi0808, basiunia, littleladybird lubią tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękne ubranka. i to te wylicytowane na allegro?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie jestem zadowolona, chociaż nie wszystko się nada. Są 2 pajace zapinane z tyłu, kilka rzeczy takie nie w moim stylu, są też zmechacone, ale większość jest ok, za tą cenę na pewno warto było. 110zł z przesyłką. Idę wrzucić to do pralki, bo mają zapaszek, ale bliżej terminu jeszcze raz wypiorę. I muszę zliczyć ile mi jeszcze brakuje i czego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    piękne ubranka. i to te wylicytowane na allegro?
    Ewi inne, te były w opcji kup teraz i ewidentnie sprzedawała kobieta po córce. Te takie paczki komercyjne są oszukane tzn. albo idą w wysokiej cenie ta którą chciałam poszła za 330zł albo dziwnie jak cena jest niska pojawiają drugi raz po paru dniach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz nie w twoim stylu to dziecko pochodzi dwa razy i bedzie za male ;p

A pajac zapinany z tylu na zatrzaski? Jak tak to sie nada. Jak nabierzesz wprawy nie bedziesz miala problemu.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a lampke to koło łóżeczka dziecka masz czy w jakimś innym miejscu tak żeby było dziecko widać?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są dwa na zatrzaski i jeden na zamek. Ten zamek to spoko, bo taki schowany, ale zatrzski obawiam się, że będą Niunię uwierały w końcu będzie leżała na pleckach.

Ciri na ile stopni nastawia się takie ubranka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla <3 swietne:D

No ja sie nie glaskam bo w szpitalu zabrobili:/

Jedynie jak nacieram olejem po kapieli ale staram sie delikatnie:)
    No ale rece trzymam jak kopie albo go wywoluje jak nie kopie klade rece i chyba to ciepelko go prowokuje:))

A no i piersi tez dotykam tylko ppdczas smarowania :)
    A wlasnie widac juz u Was jakoes rozstepy??

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stoi na komodzie niedaleko lozeczka ale nie blisko. Ale ja z lampki nie korzystam juz od ponad miesiaca. Jest zgadzone swiatlo na noc.

Magdziulla nie beda uwieraly bardziej wlasnie suwak moze jej przeszkadzac ;p

Ubranka na 40 stopni chyba ze jest napisane inaczej.

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie co do temp.prania bo mam jakis program w pralce antyalerg.i to na 60 ustawia a w sklepie mi mowili ze to program dla dzieci ale 60 to chyba duzo nie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiekszosc ciuszkow ma na metkach 40 stopni. To bawelna i w zaleznosci od jakosci moze roznie zareagowac. Ale na posciel i pieluszki idealny program bo ja tak piore razem z recznikami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak z grubsza spojrzałam i jest 40 czasem 30 wstawię na normalne pranie 40 stopni. A będę później prała drugi raz to chyba wystarczy. Kolejne pytanie z czapy mogę wszystko na raz wrzucić czy lepiej to segregować?

Basiunia u mnie nie ma na razie śladu rozstępu, smaruje się namiętnie. Ale nie ma co się cieszyć jak zaatakują to pewnie w 9 msc. Ja liczę, że mnie łaskawie ominie, bo moja mama nie miała, ale zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poczatkowo rozdzielalam te pierwsze pranie a teraz mieszam je razem ;p nic nie farbuje to nie ma potrzeby rozdzielac. Ja nie mam programu na pol wsadu wiec z kilkoma ciuszkami nie oplacalo by mi sie wlaczac pralki.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam rozstępy na prawej piersi :/

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie spokoj ja mam wszedzie rozstepy ale najwazniejsze ze mam malucha calegoni zdrowego. Wczoraj u fryzjera znow zostalo mi przypomniane ze w ostatnim momencie uratowali moja corke.(znajoma fryzjerki nie miala tyle szczescia)

Wiec to wszystko nie wazne. Wazne zeby sie urodzilo i bylo zdrowe.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak to najważniejsze Ciri. my tylko tk wymieniamy się obserwacjami sowjego ciała

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, że tak. Jak będą to będą, nie mam na to wpływu jedyne co mogę robić to nawilżać i to robię, a jeśli się pojawią to trudno. Mogę być cała poharatana oby Niunia była zdrowa.
    Poza tym my takie mądre, bo to dopiero 25-27t "najlepsze" przed Nami;)

Ubranka się piorą, wstawiłam n delikatne 40stopni, nie będę teraz prasować, tylko po tym drugim praniu. Powieszę, a potem biorę się za obiad. Teraz relaks:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do oatatniego miesiaca mialam doslownie dwa na cyckach i jeden na brzuchy. Ostatnie dwa tygodnie ciazy mnie zalatwily noo moze 3.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, właśnie też mi tak znajome mówiły, że w ostatnim msc najbardziej. Dlatego luz, smaruje się bardzo i tyle. Właśnie jakbyście widziały promo na Palmersa to dajcie znać. Stawiam, że na Dzień Matki może być w Rossmannie muszę się wybrać. Bo już nie mam z czego wyskrobać, innymi się ratuje, ale to nie to samo.

‹‹ 643 644 645 646 647 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ