X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna. Nie mozna robic okraglych ruchow i typowych dla glaskania. Klasc mozna i trzeba. Bo dziecko to czuje i to wazne dla wiezi

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wygląda całość (kot oczywiście też wybrał coś dla siebie;)):
    db812e9265c50775med.jpg
    W przybliżeniu:
    0373775675b63d8fmed.jpg[/URL

4f8eb392f1a8d29bmed.jpg

4c1e0da78a5ecfd1med.jpg[/URL

No i 2 kombinezony + rozłożeny becik:
    0e7e81932430eb30med.jpg

ewi0808, basiunia, littleladybird lubią tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękne ubranka. i to te wylicytowane na allegro?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie jestem zadowolona, chociaż nie wszystko się nada. Są 2 pajace zapinane z tyłu, kilka rzeczy takie nie w moim stylu, są też zmechacone, ale większość jest ok, za tą cenę na pewno warto było. 110zł z przesyłką. Idę wrzucić to do pralki, bo mają zapaszek, ale bliżej terminu jeszcze raz wypiorę. I muszę zliczyć ile mi jeszcze brakuje i czego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    piękne ubranka. i to te wylicytowane na allegro?
    Ewi inne, te były w opcji kup teraz i ewidentnie sprzedawała kobieta po córce. Te takie paczki komercyjne są oszukane tzn. albo idą w wysokiej cenie ta którą chciałam poszła za 330zł albo dziwnie jak cena jest niska pojawiają drugi raz po paru dniach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz nie w twoim stylu to dziecko pochodzi dwa razy i bedzie za male ;p

A pajac zapinany z tylu na zatrzaski? Jak tak to sie nada. Jak nabierzesz wprawy nie bedziesz miala problemu.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a lampke to koło łóżeczka dziecka masz czy w jakimś innym miejscu tak żeby było dziecko widać?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są dwa na zatrzaski i jeden na zamek. Ten zamek to spoko, bo taki schowany, ale zatrzski obawiam się, że będą Niunię uwierały w końcu będzie leżała na pleckach.

Ciri na ile stopni nastawia się takie ubranka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla <3 swietne:D

No ja sie nie glaskam bo w szpitalu zabrobili:/

Jedynie jak nacieram olejem po kapieli ale staram sie delikatnie:)
    No ale rece trzymam jak kopie albo go wywoluje jak nie kopie klade rece i chyba to ciepelko go prowokuje:))

A no i piersi tez dotykam tylko ppdczas smarowania :)
    A wlasnie widac juz u Was jakoes rozstepy??

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stoi na komodzie niedaleko lozeczka ale nie blisko. Ale ja z lampki nie korzystam juz od ponad miesiaca. Jest zgadzone swiatlo na noc.

Magdziulla nie beda uwieraly bardziej wlasnie suwak moze jej przeszkadzac ;p

Ubranka na 40 stopni chyba ze jest napisane inaczej.

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie co do temp.prania bo mam jakis program w pralce antyalerg.i to na 60 ustawia a w sklepie mi mowili ze to program dla dzieci ale 60 to chyba duzo nie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiekszosc ciuszkow ma na metkach 40 stopni. To bawelna i w zaleznosci od jakosci moze roznie zareagowac. Ale na posciel i pieluszki idealny program bo ja tak piore razem z recznikami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak z grubsza spojrzałam i jest 40 czasem 30 wstawię na normalne pranie 40 stopni. A będę później prała drugi raz to chyba wystarczy. Kolejne pytanie z czapy mogę wszystko na raz wrzucić czy lepiej to segregować?

Basiunia u mnie nie ma na razie śladu rozstępu, smaruje się namiętnie. Ale nie ma co się cieszyć jak zaatakują to pewnie w 9 msc. Ja liczę, że mnie łaskawie ominie, bo moja mama nie miała, ale zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poczatkowo rozdzielalam te pierwsze pranie a teraz mieszam je razem ;p nic nie farbuje to nie ma potrzeby rozdzielac. Ja nie mam programu na pol wsadu wiec z kilkoma ciuszkami nie oplacalo by mi sie wlaczac pralki.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam rozstępy na prawej piersi :/

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie spokoj ja mam wszedzie rozstepy ale najwazniejsze ze mam malucha calegoni zdrowego. Wczoraj u fryzjera znow zostalo mi przypomniane ze w ostatnim momencie uratowali moja corke.(znajoma fryzjerki nie miala tyle szczescia)

Wiec to wszystko nie wazne. Wazne zeby sie urodzilo i bylo zdrowe.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak to najważniejsze Ciri. my tylko tk wymieniamy się obserwacjami sowjego ciała

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, że tak. Jak będą to będą, nie mam na to wpływu jedyne co mogę robić to nawilżać i to robię, a jeśli się pojawią to trudno. Mogę być cała poharatana oby Niunia była zdrowa.
    Poza tym my takie mądre, bo to dopiero 25-27t "najlepsze" przed Nami;)

Ubranka się piorą, wstawiłam n delikatne 40stopni, nie będę teraz prasować, tylko po tym drugim praniu. Powieszę, a potem biorę się za obiad. Teraz relaks:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do oatatniego miesiaca mialam doslownie dwa na cyckach i jeden na brzuchy. Ostatnie dwa tygodnie ciazy mnie zalatwily noo moze 3.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, właśnie też mi tak znajome mówiły, że w ostatnim msc najbardziej. Dlatego luz, smaruje się bardzo i tyle. Właśnie jakbyście widziały promo na Palmersa to dajcie znać. Stawiam, że na Dzień Matki może być w Rossmannie muszę się wybrać. Bo już nie mam z czego wyskrobać, innymi się ratuje, ale to nie to samo.

‹‹ 643 644 645 646 647 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ