Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak wygląda całość (kot oczywiście też wybrał coś dla siebie;)):
W przybliżeniu:
[/URL
[/URL
No i 2 kombinezony + rozłożeny becik:
ewi0808, basiunia, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOgólnie jestem zadowolona, chociaż nie wszystko się nada. Są 2 pajace zapinane z tyłu, kilka rzeczy takie nie w moim stylu, są też zmechacone, ale większość jest ok, za tą cenę na pewno warto było. 110zł z przesyłką. Idę wrzucić to do pralki, bo mają zapaszek, ale bliżej terminu jeszcze raz wypiorę. I muszę zliczyć ile mi jeszcze brakuje i czego.
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:piękne ubranka. i to te wylicytowane na allegro?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla swietne:D
No ja sie nie glaskam bo w szpitalu zabrobili:/
Jedynie jak nacieram olejem po kapieli ale staram sie delikatnie:)
No ale rece trzymam jak kopie albo go wywoluje jak nie kopie klade rece i chyba to ciepelko go prowokuje:))
A no i piersi tez dotykam tylko ppdczas smarowania
A wlasnie widac juz u Was jakoes rozstepy?? -
nick nieaktualnyStoi na komodzie niedaleko lozeczka ale nie blisko. Ale ja z lampki nie korzystam juz od ponad miesiaca. Jest zgadzone swiatlo na noc.
Magdziulla nie beda uwieraly bardziej wlasnie suwak moze jej przeszkadzac ;p
Ubranka na 40 stopni chyba ze jest napisane inaczej.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak z grubsza spojrzałam i jest 40 czasem 30 wstawię na normalne pranie 40 stopni. A będę później prała drugi raz to chyba wystarczy. Kolejne pytanie z czapy mogę wszystko na raz wrzucić czy lepiej to segregować?
Basiunia u mnie nie ma na razie śladu rozstępu, smaruje się namiętnie. Ale nie ma co się cieszyć jak zaatakują to pewnie w 9 msc. Ja liczę, że mnie łaskawie ominie, bo moja mama nie miała, ale zobaczymy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDajcie spokoj ja mam wszedzie rozstepy ale najwazniejsze ze mam malucha calegoni zdrowego. Wczoraj u fryzjera znow zostalo mi przypomniane ze w ostatnim momencie uratowali moja corke.(znajoma fryzjerki nie miala tyle szczescia)
Wiec to wszystko nie wazne. Wazne zeby sie urodzilo i bylo zdrowe. -
nick nieaktualnyPewnie, że tak. Jak będą to będą, nie mam na to wpływu jedyne co mogę robić to nawilżać i to robię, a jeśli się pojawią to trudno. Mogę być cała poharatana oby Niunia była zdrowa.
Poza tym my takie mądre, bo to dopiero 25-27t "najlepsze" przed Nami;)
Ubranka się piorą, wstawiłam n delikatne 40stopni, nie będę teraz prasować, tylko po tym drugim praniu. Powieszę, a potem biorę się za obiad. Teraz relaks:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem, właśnie też mi tak znajome mówiły, że w ostatnim msc najbardziej. Dlatego luz, smaruje się bardzo i tyle. Właśnie jakbyście widziały promo na Palmersa to dajcie znać. Stawiam, że na Dzień Matki może być w Rossmannie muszę się wybrać. Bo już nie mam z czego wyskrobać, innymi się ratuje, ale to nie to samo.