X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla mam tylko kilka ciuszkow, becik, wozek i wanienke:D
    Reszte sie biore za Twoja liste i bede zamawiac jak dostane kase z zus!:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Ciri "bierz, bierz" nie kuś mnie. Chociaż korci diabelnie, ale na razie nie klikam. I nie podszeptuj mi tu. A pewnie mąż by wybaczył, bo robi wszystko, żeby mnie pocieszyć ostatnio...;)
    a z bambusowych takie coś oglądałam http://allegro.pl/muslinowy-kocyk-pieluszka120x120-otulacz-bambusowy-i5529647806.html
    ale jak ma się na lato dopiero przydać to nie będę teraz kupowała.

Basiunia ja muszę wanienkę kupić ze stelażem. Miałam brać tą z ikei, ale tam dupa ze stelażem. A jaką Ty masz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ta co Ciri z ikei:) podobaja mi sie w niej te antyposlizgi ;)
    W przyszlym tyg lozeczko i materacyk, przewijak musze gdzies dorwac a reszte te pierdolki typu butelki itp:)
    Humor tez sobie poprawiam i dzis na hm jest 25% na wybrana rzecz i darmowa dostawwa to wzielam Filipkowi takie leginski <3 a sobie buciki :D w ktorych bede chyba lezec bo isc za bardzo teraz to nie moge nigdzie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze możesz leżeć w butach;)
    Ja muszę mieć stelaż do wanienki tak z technicznego punktu widzenia. przewijak też muszę kupić, ale to samo miękkie żeby położyć na komodzie/wannie itp. A Pierdółki też mi zostały, ale to powoli spróbuję do końca msc wytrzymać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne, ale widzialam tansze pieluszki bambusowe i tez duze :p

A do tej wanienki z Ikei tez mozna stelaz uzywany gdzies dokupic (w ogole patrz na olx tam mega tanio mozna kupic)

Ten antyposlizg w ikeowskiej jest debesciarski, choc sprawdzimy dopiero jak mloda bedzie siedziec.

Ale Bierz ta makaszke! :D Dzien dziecka w koncu to zrob dzien dziecka sobie ;D ja wydalam 49zl na opaski!! Paranoja ;p

Edit; ja zamiast przewijaka miekkiego mam polozony koc i na to podklad do przewijania, zaraz wam fote zrobie jak to u mnie wyglada :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 17:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri szatanie! ale koty?

Bambusową to przykładową wysłałam, nie porównywałam cen.
    No właśnie szukałam tych stelaży i ludzie piszą, że nie pasuję i gibią się. A nie ma jak zmacać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Ja mam ta co Ciri z ikei:) podobaja mi sie w niej te antyposlizgi ;)
    W przyszlym tyg lozeczko i materacyk, przewijak musze gdzies dorwac a reszte te pierdolki typu butelki itp:)
    Humor tez sobie poprawiam i dzis na hm jest 25% na wybrana rzecz i darmowa dostawwa to wzielam Filipkowi takie leginski <3 a sobie buciki :D w ktorych bede chyba lezec bo isc za bardzo teraz to nie moge nigdzie :D
    a Ty zrób foto zakupów:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przewijak to coś takiego chcę taki pierwszy z brzegu wysyłam :
    http://allegro.pl/usztywniony-przewijak-70x50-na-lozeczko-duzy-wybor-i5527398950.html
    będzie do komody, a w razie czego przeniosę go na pralkę po kąpieli, żeby Małą przebrać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koty! tez chcialam je kupic :P

to na olx poszukaj u siebie w miescie zestawu stelaz plus wanienka

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam takie i nie korzystam

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri nie kuś narzuciłam sobie wytyczne, nie mogę ich złamać pierwszego dnia:)

a dlaczego nie korzystasz?. Mi się wydaje, że to praktyczne. Tak myślałam, że będę na to tetrówkę kładła i jazda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie musze porobic i Wam wrzucuc :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam bo myslalam ze wygodne :P okazalo sie ze na ten moj przewijak (ta polke co ma jest dedykowana jako przewijak) sie to nie miesci, wiec G polozyl tam koc i na to podklad do przewijania (na poczatku to bylo zbawienie bo kazde przewijanie a mloda zasikiwala wszystko), wiec mialam klasc na lozku zeby bylo po kapieli gdzie dziecko polozyc, i wyszlo tak ze nie klade tego tylko na lozko recznik i tam dziecko klade. w dodatku tego dlugo nie pokorzystasz jak masz przy scianie stolik na ktorym bedziesz to kladla, dziecko kolo 3 miesiaca (a moja Liwia wczesniej) zaczyna sie nogami odpychac i trzeba mega uwazac zeby nie walnelo dziecko w sciane glowa (ja teraz ten stolik troche odsunelam od sciany bo juz mialam taka sytuacje) oczywiscie ty moze bedziesz z tego korzystac wiec kup sobie bo to nie jest jakis mega wydatek:)

KUPUJ nie zastanawiaj sie! Pomysl ze to pierwszy dzien dziecka twojej Karinkii :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 17:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko jak się przestraszyłam! Nie wiem co to było, ale aż krzyknęłam. Takie coś poczułam w brzuchu jakby prąd mnie kopnął, ale tak mega mocno. Może to kopniak, ale nie wiem, no z taką siłą, nawet po części nie miałam. Aż mi serce wali.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze w nerw dziecko trafilo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to by pasowało, ale masakra znienacka taki ból. Niefajne to;/

zmierzę sobie ten przewijak zanim kupię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmierz. Ja myslalam ze sie zmiesci ale zabraklo kilku centymetrow.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=7wtgttZGevM

jednak taki wybrałam

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy ten przewijam na łóżeczko i go uwielbiam ;).
    Tadka uzywalam 4 lata. Lezal potem w łazience i go wyciagalam na pralkę po kąpieli.

Wanienke ze stelazem tez mam. Taka zwykłą.
    Stelaż jest na 3-4 miesiące bo potem dziec furga i juz wanienkę w wannę wstawialam. A duza waniennkę Tadzia wywaliłam ... W zeszłym miesiącu bo z niej caly czas korzystał.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wanienka 100cm będzie ok?

‹‹ 655 656 657 658 659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ