Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla mam tylko kilka ciuszkow, becik, wozek i wanienke:D
    Reszte sie biore za Twoja liste i bede zamawiac jak dostane kase z zus!:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Ciri "bierz, bierz" nie kuś mnie. Chociaż korci diabelnie, ale na razie nie klikam. I nie podszeptuj mi tu. A pewnie mąż by wybaczył, bo robi wszystko, żeby mnie pocieszyć ostatnio...;)
    a z bambusowych takie coś oglądałam http://allegro.pl/muslinowy-kocyk-pieluszka120x120-otulacz-bambusowy-i5529647806.html
    ale jak ma się na lato dopiero przydać to nie będę teraz kupowała.

Basiunia ja muszę wanienkę kupić ze stelażem. Miałam brać tą z ikei, ale tam dupa ze stelażem. A jaką Ty masz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ta co Ciri z ikei:) podobaja mi sie w niej te antyposlizgi ;)
    W przyszlym tyg lozeczko i materacyk, przewijak musze gdzies dorwac a reszte te pierdolki typu butelki itp:)
    Humor tez sobie poprawiam i dzis na hm jest 25% na wybrana rzecz i darmowa dostawwa to wzielam Filipkowi takie leginski <3 a sobie buciki :D w ktorych bede chyba lezec bo isc za bardzo teraz to nie moge nigdzie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze możesz leżeć w butach;)
    Ja muszę mieć stelaż do wanienki tak z technicznego punktu widzenia. przewijak też muszę kupić, ale to samo miękkie żeby położyć na komodzie/wannie itp. A Pierdółki też mi zostały, ale to powoli spróbuję do końca msc wytrzymać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne, ale widzialam tansze pieluszki bambusowe i tez duze :p

A do tej wanienki z Ikei tez mozna stelaz uzywany gdzies dokupic (w ogole patrz na olx tam mega tanio mozna kupic)

Ten antyposlizg w ikeowskiej jest debesciarski, choc sprawdzimy dopiero jak mloda bedzie siedziec.

Ale Bierz ta makaszke! :D Dzien dziecka w koncu to zrob dzien dziecka sobie ;D ja wydalam 49zl na opaski!! Paranoja ;p

Edit; ja zamiast przewijaka miekkiego mam polozony koc i na to podklad do przewijania, zaraz wam fote zrobie jak to u mnie wyglada :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 17:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri szatanie! ale koty?

Bambusową to przykładową wysłałam, nie porównywałam cen.
    No właśnie szukałam tych stelaży i ludzie piszą, że nie pasuję i gibią się. A nie ma jak zmacać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Ja mam ta co Ciri z ikei:) podobaja mi sie w niej te antyposlizgi ;)
    W przyszlym tyg lozeczko i materacyk, przewijak musze gdzies dorwac a reszte te pierdolki typu butelki itp:)
    Humor tez sobie poprawiam i dzis na hm jest 25% na wybrana rzecz i darmowa dostawwa to wzielam Filipkowi takie leginski <3 a sobie buciki :D w ktorych bede chyba lezec bo isc za bardzo teraz to nie moge nigdzie :D
    a Ty zrób foto zakupów:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przewijak to coś takiego chcę taki pierwszy z brzegu wysyłam :
    http://allegro.pl/usztywniony-przewijak-70x50-na-lozeczko-duzy-wybor-i5527398950.html
    będzie do komody, a w razie czego przeniosę go na pralkę po kąpieli, żeby Małą przebrać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koty! tez chcialam je kupic :P

to na olx poszukaj u siebie w miescie zestawu stelaz plus wanienka

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam takie i nie korzystam

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri nie kuś narzuciłam sobie wytyczne, nie mogę ich złamać pierwszego dnia:)

a dlaczego nie korzystasz?. Mi się wydaje, że to praktyczne. Tak myślałam, że będę na to tetrówkę kładła i jazda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie musze porobic i Wam wrzucuc :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam bo myslalam ze wygodne :P okazalo sie ze na ten moj przewijak (ta polke co ma jest dedykowana jako przewijak) sie to nie miesci, wiec G polozyl tam koc i na to podklad do przewijania (na poczatku to bylo zbawienie bo kazde przewijanie a mloda zasikiwala wszystko), wiec mialam klasc na lozku zeby bylo po kapieli gdzie dziecko polozyc, i wyszlo tak ze nie klade tego tylko na lozko recznik i tam dziecko klade. w dodatku tego dlugo nie pokorzystasz jak masz przy scianie stolik na ktorym bedziesz to kladla, dziecko kolo 3 miesiaca (a moja Liwia wczesniej) zaczyna sie nogami odpychac i trzeba mega uwazac zeby nie walnelo dziecko w sciane glowa (ja teraz ten stolik troche odsunelam od sciany bo juz mialam taka sytuacje) oczywiscie ty moze bedziesz z tego korzystac wiec kup sobie bo to nie jest jakis mega wydatek:)

KUPUJ nie zastanawiaj sie! Pomysl ze to pierwszy dzien dziecka twojej Karinkii :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 17:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko jak się przestraszyłam! Nie wiem co to było, ale aż krzyknęłam. Takie coś poczułam w brzuchu jakby prąd mnie kopnął, ale tak mega mocno. Może to kopniak, ale nie wiem, no z taką siłą, nawet po części nie miałam. Aż mi serce wali.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze w nerw dziecko trafilo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to by pasowało, ale masakra znienacka taki ból. Niefajne to;/

zmierzę sobie ten przewijak zanim kupię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmierz. Ja myslalam ze sie zmiesci ale zabraklo kilku centymetrow.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=7wtgttZGevM

jednak taki wybrałam

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy ten przewijam na łóżeczko i go uwielbiam ;).
    Tadka uzywalam 4 lata. Lezal potem w łazience i go wyciagalam na pralkę po kąpieli.

Wanienke ze stelazem tez mam. Taka zwykłą.
    Stelaż jest na 3-4 miesiące bo potem dziec furga i juz wanienkę w wannę wstawialam. A duza waniennkę Tadzia wywaliłam ... W zeszłym miesiącu bo z niej caly czas korzystał.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wanienka 100cm będzie ok?

‹‹ 655 656 657 658 659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ