Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj Ciri "bierz, bierz" nie kuś mnie. Chociaż korci diabelnie, ale na razie nie klikam. I nie podszeptuj mi tu. A pewnie mąż by wybaczył, bo robi wszystko, żeby mnie pocieszyć ostatnio...
a z bambusowych takie coś oglądałam http://allegro.pl/muslinowy-kocyk-pieluszka120x120-otulacz-bambusowy-i5529647806.html
ale jak ma się na lato dopiero przydać to nie będę teraz kupowała.
Basiunia ja muszę wanienkę kupić ze stelażem. Miałam brać tą z ikei, ale tam dupa ze stelażem. A jaką Ty masz? -
nick nieaktualnyJa mam ta co Ciri z ikei:) podobaja mi sie w niej te antyposlizgi
W przyszlym tyg lozeczko i materacyk, przewijak musze gdzies dorwac a reszte te pierdolki typu butelki itp:)
Humor tez sobie poprawiam i dzis na hm jest 25% na wybrana rzecz i darmowa dostawwa to wzielam Filipkowi takie leginski a sobie buciki w ktorych bede chyba lezec bo isc za bardzo teraz to nie moge nigdzie -
nick nieaktualnyzawsze możesz leżeć w butach;)
Ja muszę mieć stelaż do wanienki tak z technicznego punktu widzenia. przewijak też muszę kupić, ale to samo miękkie żeby położyć na komodzie/wannie itp. A Pierdółki też mi zostały, ale to powoli spróbuję do końca msc wytrzymać. -
nick nieaktualnyFajne, ale widzialam tansze pieluszki bambusowe i tez duze :p
A do tej wanienki z Ikei tez mozna stelaz uzywany gdzies dokupic (w ogole patrz na olx tam mega tanio mozna kupic)
Ten antyposlizg w ikeowskiej jest debesciarski, choc sprawdzimy dopiero jak mloda bedzie siedziec.
Ale Bierz ta makaszke! Dzien dziecka w koncu to zrob dzien dziecka sobie ja wydalam 49zl na opaski!! Paranoja ;p
Edit; ja zamiast przewijaka miekkiego mam polozony koc i na to podklad do przewijania, zaraz wam fote zrobie jak to u mnie wygladaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 17:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiunia wrote:Ja mam ta co Ciri z ikei:) podobaja mi sie w niej te antyposlizgi
W przyszlym tyg lozeczko i materacyk, przewijak musze gdzies dorwac a reszte te pierdolki typu butelki itp:)
Humor tez sobie poprawiam i dzis na hm jest 25% na wybrana rzecz i darmowa dostawwa to wzielam Filipkowi takie leginski a sobie buciki w ktorych bede chyba lezec bo isc za bardzo teraz to nie moge nigdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mam bo myslalam ze wygodne okazalo sie ze na ten moj przewijak (ta polke co ma jest dedykowana jako przewijak) sie to nie miesci, wiec G polozyl tam koc i na to podklad do przewijania (na poczatku to bylo zbawienie bo kazde przewijanie a mloda zasikiwala wszystko), wiec mialam klasc na lozku zeby bylo po kapieli gdzie dziecko polozyc, i wyszlo tak ze nie klade tego tylko na lozko recznik i tam dziecko klade. w dodatku tego dlugo nie pokorzystasz jak masz przy scianie stolik na ktorym bedziesz to kladla, dziecko kolo 3 miesiaca (a moja Liwia wczesniej) zaczyna sie nogami odpychac i trzeba mega uwazac zeby nie walnelo dziecko w sciane glowa (ja teraz ten stolik troche odsunelam od sciany bo juz mialam taka sytuacje) oczywiscie ty moze bedziesz z tego korzystac wiec kup sobie bo to nie jest jakis mega wydatek:)
KUPUJ nie zastanawiaj sie! Pomysl ze to pierwszy dzien dziecka twojej KarinkiiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 17:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My mamy ten przewijam na łóżeczko i go uwielbiam .
Tadka uzywalam 4 lata. Lezal potem w łazience i go wyciagalam na pralkę po kąpieli.
Wanienke ze stelazem tez mam. Taka zwykłą.
Stelaż jest na 3-4 miesiące bo potem dziec furga i juz wanienkę w wannę wstawialam. A duza waniennkę Tadzia wywaliłam ... W zeszłym miesiącu bo z niej caly czas korzystał. -
nick nieaktualny