Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Tak duzo nie ma co bo może sie okazać ze dziecko masz np. 4 kg i jedynki ci nie potrzebne. Ale paczke do szpitala trzeba i mężowi pokazac jak będziesz szpitalu zeby kupił. Jak dziś kolo 3 kg to spokojnie na 3 tygodnie zapas może byc. Te 5 paczek to zejdzie bez problemu.
Bujaczek tez mamy. Teraz mate bede chciała kupic.
Do kąpieli mam tylko plyn z Rossmana. Niczym innym nie smaruje.
Na pupę teraz mamy maść na receptę. To jest witaminowa maść. Każdy pediatra to może przepisać, mega pudelko 9 zl -
My przetestowalismy lidlowe biedronkowe z Rossmana Tesco i pampersy.
W sumie jeden kit . Zostajemy przy biedronce bo najbliżej jest -
nick nieaktualny
-
Pediatra powinien wiedzieć.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f8abbe4a0df.jpgciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:właśnie Baronowa w aptekach chociaz cos na recepte można kupić i bez niej )
Super jesteście ekstra dzięki za pomoc.
A jescze zastanawiam się nad smoczkiem uspokajaczem czy jak go zwął stosujecie?ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To jest mega gęste. I nawet przy mega kupie nie schodzi.
Młody juz mial rany. 2 dni i po sprawie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczek okragly;p tak zwane wisienki ;p kup jeden najtanszy jak bedzie dziecko uzywac to kupisz jakis lepsiejszy. Ja na snoczki wydaje 25zl miesiecznie na dwa (trzeba wymieniac co miesiac-dwa)
Ja uzywam maty edukacyjnej.basiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz wam dzukam zdjevia o co chodzi ;p
Edit; z lovi uzywam teraz takich tylko większych. I te Livia lubi najbardziej
http://lovi.pl/pl/produkty/53/NOWOŚĆ!+Dynamiczny+smoczek+do+uspokajania+dla+noworodków+–+MINI
Ale po urodzeniu mialam z canpolu taki za 5zl tylko te maja przedział wiekowy 0-6m i dla niektórych buziek może być za duzy. Lepiej wybuerac te co maja co 2 lub 3 miesiace podzialkeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 21:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo wiem wiem ze dwa. ja co miesiac wymieniam ;p ostatnio byly w rossmanie na promocji za 19zl 2 szt.
Ale wiesz jak to jest ze smoczkami. Dziecko moze miec duza potrzebe ssania ale ten konretnu moze mu nie podejsc tak samo jesli bedzie dziecko kciukowe. Znajomi mieli problem bo ich syn ssal kciuka i chyba z 15 roznych smoczkow wyprobowali i podszedl mu jeden jedyny niby najgorszy ze smoczkow jesli chodzi o ksztalt ale i tak lepszy niz kciuk.