Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW ogole on to nawet u dorosłych nie jest wskazany bo przy dlugotrwalym stosowaniu prowadzi do odwapnienia kosci. (Na fizjoterapii mnie przed Tym ostrzegali). Wszystko to powinno byc krotkotrwale stosowane.
Edit; znaczy chodzi o kwas w sipnym stezeniu dla dorosłych bo on ogolnie jest bardzo dobry. Stosuje się go w reumatoidalnym zapeleniu stawow wlasnie na odwapnienia ale jak się przesadzić z ilością w drugą stronę to ma odwrotny skutek. Więc wiesz tak sami z pupa wszystko z umiarem jak sobie go postosujesz teraz gdy tak często się zalatwia zeby odparzen nie mial to też nic się nie stanie ale zrezygnowałabym ze stosowania przez cały okres pieluszkowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 04:13
-
Reklama przewijaka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/517764965005.jpgewi0808, Magdziulla, basiunia, ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiunia wrote:Aa tez u tych z Zembrzyc:)
To pewnie kupie od razu z lozeczkiem:D
I tez mam zamiar przewijak muec na lozeczku bo komode mam troche dalej i za daleko chodzic
tak przy okazji kupiłam Okaże się czy dobry.
No ja też komodę mam tak postawioną ze przewijaka nie położe na nim. także nie wiem jak to będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo nie jest lekkie bo z majonezem ale my lubimy na obiad zjesc sobie salatke z grillowanym/smazonym/pieczonym cyckiem kurczaka, kapusta pekinska, brzoskwinie z puszki i rodzynki. Majonez, jogurt, pieprz, sol i carry.
basiunia, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mnie pachwiny napieprzają no masakra, jakbym z roweru na ramę spadła.
u mnie dziś skrzydełka w marynacie z miodu i maggi + sałatka z kapusty i boczku, i chyba potem zrobię pierogi z truskawkami, bo mi się zepsują.
idę ograniać, bo bałagan.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hm.. no zrobie chyba sałatkę od Ciri tylko bez brzoskwiń )
Wiecei co przeczytałam calą srokę i stwierdzam że te kosmetyki babydream z rossmana maja najlepsza opinię jeśli chodzi o płyny do kąpieli itp. Chyba w takie się zaopatrze.
Dziś pójdę na miasto bo pochmurno i chłodniej, a potem znów będzie jarało słońcem w następnych dniach.
Stwierdzam ostatnio że mój maluutki lokator wogóle nie śpi ciągle kopie robi fikołki itp.
Znacei jakiś sklep w sieci z fajną damską ciążową odzieżą- muszę kupić sukeinkę na nieszczęsne wesele.