Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:taki ekupiłam łóżeczko http://allegro.pl/show_item.php?item=5201165492
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:i zakupy te grubsze porobione
zastatanwia mnie tylko czy mały bedzie spał pod kołderką czy kupować spiworek
kołderka to raczej nie dla takiego malucha bo za ciezka jeszcze. Ja przynajmiej uwazam ze przytlacza za bardzo dziecko, ok to pewnie bedzie dla niego kolo listopada lub grudnia (mnie przynajmniej polozna mowila ze kolderke to tak od 4 miesiaca dopiero).
Nie kupuj na razie spiworka, na poczatku dziecko na pewno nie bedzie Ci sie rozkopywac, a jak zacznie to kupisz przez neta cos fajnego. -
nick nieaktualnyRaczej tak albo w rozku. Moja polozna w ogole na poczatek nie poleca kolderki bo jest gruba i dziecko za szybko sie grzeje w tym, termoregulacja jeszcze nie ta noo i ze ciezsze od kocyka.
Ale chyba Baronowa od urodzenia Tadka przykrywala kolderka. -
Magdziulla wrote:Ewi fajne, podobne do mojego, ale widzę, że Twoje ma fajniejszą komodę. Moja jest taka jakby dołożona na dole na kółkach Twoja jest na szynie. Gratuluję zakupu. Co Ty się tak rozszalałaś z tymi zakupami?
trzeba kupic i miec spokoj bo tak mi spokoju nie dawwało i ciagle przegladałam. '
Zreszta i tak pieniadze musze wydac a potem trzeba oszczedzac a kolejna ostatnia rate za dom.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTwardy nie jest taki twardy on pozwala podniesc sztywno dziecko bo ma podparcie ale ogolnie jest miekki.
Na poczatek jest dobry rozek, badz ciasno owiniete dziecko w kocyk bo dziecko czuje sie bezpieczniej, i albo mu tak zostaje albo po ok tygodniu nie chce juz byc ciasno owiniety wtedy spiworek jest idealny. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla to jeszcze malo za chuste do noszenia, sa i takie po 1,5tys.
A mnie bylo szkoda na poczatku 200zl wydac na chuste, a teraz juz bym dala 500zl powiem wam ze to jest uzaleznienie.
Ta chusta to limitowana bedzie ich tylko kilkadziesiat na calym swiecie. Ona nie straci na wartosci a nawet dobrze zlamana zyska dobra inwestycja. Jakbym miala wolna gotowke chetnie bym ulokowala. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tam zdrowy rozsadek i tak predzej czy pozniej bedziesz musiala kupic a tu przynajmniej bys miala w promocji
Noo mozna tak powiedziec ze kolekcjonerskie ale w porownaniu do innych rzeczy im bardziej uzywane tym bardziej zlamane i wypieszczone czyli drozsze Oczywiscie pod warunkiem ze nie zniszczone.
Ale czesto te wariatki co kupuja tak chusty nie posiadaja wozkow, nosza tylko w chustach i maja po kilka w roznych cenach ale za to wozkow brak.
Ale tak jak my z bolami kregoslupa gdzie ja nie moge dlugo nosic max godzine i to zakonczone bolem plecow takim ze nie moge sie ruszyc, to nie inwestowalabym w taka droga.
Edit: Moglabym pospac a nie moge usnac, chlop i dziecko spia od dwoch godzin ;/
http://wtkplay.pl/video_frame.php?vid=25923&id=66277&start_time=0&auto=0&width=664&height=373
Edit 2: a Mowilam wam ze dzis Liwie w chuscie na plecy pierwszy raz wrzucilam? jestem mega dumna z siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 23:28
-
Dzieki Ciri. Nie wiedziała o tym kwasie . Kurde polozna polecila, lekarka przepisała, a farmaceutka sie nie zająknęła . A ty rodzicu sie martw. Dobrze ze tylko kilka dni uzywalam.