Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ewi0808 wrote:bARONOWA A tY MASZ CAŁY CZAS PRZEWIJAK NA ŁÓŻECZKU?
Mam taki który sie kładzie na łóżeczko. Ma takie nóżki i one blokują takze nie przesunie sie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Nie rozumiem pytania.
Mam taki który sie kładzie na łóżeczko. Ma takie nóżki i one blokują takze nie przesunie sie
No czy ciągle leży na łóżeczku czy kładziessz go na łóżeczko tylko wtedy gdy małego przebierasz. Ale już mi odpowiedziałaś. Dzięki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:zawsze mozesz zrobic a potem powtórzyc
Polecam facele test z rossmana mega czuły, przynajmniej u mnie
Zobacze jak temp będzie wyglądała. Najgorsze ze wogole nie potrafię swojego organizmu rozszyfrować. Nie mam ŻADNYCH objawów ani na @ ani na ciążę... a w pierwszym cyklu brania clo i dupka miałam mega objawy i na ovu i na @.... -
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:a które pieluchy z baby dreams polecacie jest kilka rodzajów
Dla mnie dady z biedny sa ok -
nick nieaktualnyJa uzywalam 2 razy tych fit&fan czy jak one maja. To byly ok ale wole dade. Moj G za to na poczatku byl zadowoloby z tych baby dream bo one maja jak pampersy pasek ktory zmienia kolor jak dziecko nasika. On nie potrafil rozpoznac ze jest sisiu i na nich dopiero sie nauczyl. A nie uczyly Liwii nie tak jak pampersy.
-
Tak. Pasę jest fajny. Ale i tak musze co chwile przebierać bo młody robi sobie pięćset razy kupkę wiec w sumie jeden kit czy mam pasek. Przechodzimy juz na 2 bedzie taniej .
Musiałam dokupić pajaców tych małych. Bo Tadka trzymałam w spioszkach i body boto marzec byl. A teraz za ciepło na tyle warstw.