X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo dla Ciebie nie ma sensu ale dla rodzicow ktore sie ucza tak jak moj G to fajne jest ;) on nie umial w rece zwarzyc czy jest siku. A jak jest pasek widzial ze kolorowy to od razu sprawdzal jak pieluszka sie zmienia (mowimi o ciezkosci przy siusiu bez kupy)

Ale to ma sens kupieac spiochy? Zaraz bedzie jeszcze cieplej. On juz nie bedzie niemowlakiem to same bodziaki mu nie wystarcza? Czy ma dalej problem z termoregulacja?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pajace kupiłam. Nie śpiochy. Teraz go ubieram w pajace. Pewnie jakis czas jeszcze go w pajacach potrzymam. A miała tylko 3.
    I bedzie w pajacach spal.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo o pajecach myslalam a zle napisalam. A noo to 3 to malo zeczywiscie. Nio Liwja jak nie ma spiworka to bo w praniu to tez pajac.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam packe pampersów paczke dada i paczkę babydreamfun&coś tam
    płyn do kąpieli ten z pąpką z bebydream i olivke z hiip
    reszte kosmetyków to na necie albo w stacjinarnej aptece.

Zakupiąłm dzis tez taki komplecik body spodnie czpeczka niedrapki, kocyk, rożek pieluchy tetrowe

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny help, ucielam sobie drzemke budze się teraz patrzr a na materacu mrga palama ale sucha, jakby cos tlustego eylanr, pierwsze co zagladam do majtek ale tam ok, reszte maz patrzy ze na bluzce taka mega plama to z cycka:/ sciagam stanik a mialam takiego puszapa to tyle tego wylecialo ze poduszka tlusciusienka bluzka i przescieradlo:o rozumiem ze ma lrciec jakas siara i mi sie zdarzylo kolka razy ale to takie male plamki a nie taka kaluza:/

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to napewno siara, ja bym sie nie martwiła

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie znam bo mi nic nie leciało

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic tak to zostawiam a zapytam na wizycie:)
    Za to dziś zyje w stresie zus nadchodzi :o
    Do szefa wczoraj dzwonili z mysla ze jestem w pracy szef mowi ze jak skoro leze a oni ze mam chodzone l4 (w szpitalu mi takie dali a wypisywala mnie lekarka ktora nic o mnie nie wiedziala) a ja nie zauwazylam:/co i tak jest bez znaczenia bo skoro mam zwolnienie to co za roznica czy chodzone czy nie i maja mnie przesluchiwac no jaja jak fix:o

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziś niestety mamy spadek mam nadzieje ze chwilowy. Dziś jestem tylko do 12 w pracy a potem szykujemy grilla. Mój ma jutro 30-tke ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla 30latka :D

Taki spadek to nie spadek. :) popatrz na mój wykres też były falewzrostu spadki itp:D

Ważne żeby nie spadło do lini poziomej. zresztą temp jest i tak powyżej 37!! Kciukamy

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i skonczyla sie sielanka. Moje dziecko zaczelo sie budzic w nocy ;/

Madziulla trzymam kciuki taki spadek to nie spadek ;) i sto lat dla meza :)

Spoko u mnie tez pismo z zusu pryszlo ze zle dokumenty mam wypelnione ale jeszcze go nie widzialam bo jest u mamy. Ciekawe co naknocilam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 09:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla tez kciukam:*

Szef dzwonil ze wlasnie do niego jadą, nie ogarniam ale czekam na info :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 dni od porodu dziś mija ;D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Ciri studniówkę trzeba zrobić. najlepszego :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri najlepszego z okazji studniówki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najwazniejsze ze mimo boli i w ogole okresu jeszcze nie ma ;D

Dzie poczytalam o odstawianiu smoczkow kiedy najlepiej i jak i juz wiem ze jak pojedziemy do ostrody to bedzie najlepszy czas. Bedzie miala niecale pol roku (a najlepiej 4-5miesiacu zycia) i wykezdzmay na kilka dni.

ewi0808 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiedziałąm ze tak wcześnieodstawia sie smoczki. czesto widze dzieci ze dwa lata i biegaja ze smoczkami w buzi.

Wkońcu zatrudniłąm nową dziewczynę- hm... ciekawe na jak dlugo :P

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nie wiedzialam. Najpozniej do roku czasu powinno sie odstawic. Ale najlepiej miedzy 4 a 5 miesiace zycia. Bo wtedy odruch ssania z naturalnego odruchu przeradza sie w tz uzaleznienie i juz ssie nie bo musi tylko dlatego ze ma i to cos co zna.

To trzymam kciuki za nowa pracownice. ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki oby ta była uczciwa :)

dobrze wiedzieć- to forum to kopalnia wiedzy :D

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie jakis sposob na botwinke jako dodatek do mięsa?

‹‹ 661 662 663 664 665 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ