Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo dla Ciebie nie ma sensu ale dla rodzicow ktore sie ucza tak jak moj G to fajne jest on nie umial w rece zwarzyc czy jest siku. A jak jest pasek widzial ze kolorowy to od razu sprawdzal jak pieluszka sie zmienia (mowimi o ciezkosci przy siusiu bez kupy)
Ale to ma sens kupieac spiochy? Zaraz bedzie jeszcze cieplej. On juz nie bedzie niemowlakiem to same bodziaki mu nie wystarcza? Czy ma dalej problem z termoregulacja? -
Pajace kupiłam. Nie śpiochy. Teraz go ubieram w pajace. Pewnie jakis czas jeszcze go w pajacach potrzymam. A miała tylko 3.
I bedzie w pajacach spal. -
nick nieaktualny
-
kupiłam packe pampersów paczke dada i paczkę babydreamfun&coś tam
płyn do kąpieli ten z pąpką z bebydream i olivke z hiip
reszte kosmetyków to na necie albo w stacjinarnej aptece.
Zakupiąłm dzis tez taki komplecik body spodnie czpeczka niedrapki, kocyk, rożek pieluchy tetrowe
-
nick nieaktualnyDziewczyny help, ucielam sobie drzemke budze się teraz patrzr a na materacu mrga palama ale sucha, jakby cos tlustego eylanr, pierwsze co zagladam do majtek ale tam ok, reszte maz patrzy ze na bluzce taka mega plama to z cycka:/ sciagam stanik a mialam takiego puszapa to tyle tego wylecialo ze poduszka tlusciusienka bluzka i przescieradlo:o rozumiem ze ma lrciec jakas siara i mi sie zdarzylo kolka razy ale to takie male plamki a nie taka kaluza:/
-
nick nieaktualnyNo nic tak to zostawiam a zapytam na wizycie:)
Za to dziś zyje w stresie zus nadchodzi :o
Do szefa wczoraj dzwonili z mysla ze jestem w pracy szef mowi ze jak skoro leze a oni ze mam chodzone l4 (w szpitalu mi takie dali a wypisywala mnie lekarka ktora nic o mnie nie wiedziala) a ja nie zauwazylam:/co i tak jest bez znaczenia bo skoro mam zwolnienie to co za roznica czy chodzone czy nie i maja mnie przesluchiwac no jaja jak fix:o -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo i skonczyla sie sielanka. Moje dziecko zaczelo sie budzic w nocy ;/
Madziulla trzymam kciuki taki spadek to nie spadek i sto lat dla meza
Spoko u mnie tez pismo z zusu pryszlo ze zle dokumenty mam wypelnione ale jeszcze go nie widzialam bo jest u mamy. Ciekawe co naknocilam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 09:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajwazniejsze ze mimo boli i w ogole okresu jeszcze nie ma
Dzie poczytalam o odstawianiu smoczkow kiedy najlepiej i jak i juz wiem ze jak pojedziemy do ostrody to bedzie najlepszy czas. Bedzie miala niecale pol roku (a najlepiej 4-5miesiacu zycia) i wykezdzmay na kilka dni.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez nie wiedzialam. Najpozniej do roku czasu powinno sie odstawic. Ale najlepiej miedzy 4 a 5 miesiace zycia. Bo wtedy odruch ssania z naturalnego odruchu przeradza sie w tz uzaleznienie i juz ssie nie bo musi tylko dlatego ze ma i to cos co zna.
To trzymam kciuki za nowa pracownice. -
nick nieaktualny