Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla moze sie juz ulozyc glowa w dol (moja corka tak miala) i moze juz tam zostac a moze jeszcze sie obrocic i zanurkowac pupa w dol. Do 30 tygodnia moze to sie jeszcze zmieniacpo tym czasie jak juz jest glowa w dol tak zostaje.
Ja Liwie czulam zawsze na zebrach i pepku i na lazdym usg byla glowa w dol i to dosc nisko bo zobaczenie buzi bylo awykonalne a zmierzenie glowy to tez spory wyczyn byl. -
nick nieaktualnyNa żebrach nie czuję jeszcze, chybq za mała jest, ale na wysokości pępka tak.
Oby tak była i została, będę miała usg w 30 tyg to zobaczę.
Jak u Was dzień?
Mój mężu niestety po obiedzie do pracy, ale jutro ma wolne i idziemy na targi dla bobasów, wątpię czy coś kupię, ale może coś zobaczę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajlepiej zadzwonic na straz zwierzeca zadzwonic oni powiedza co zrobic albo przyjada
Szybko bo do sierpnia musze odsrawic calkiem butelke zeby odstawic smoczek. A pomyslalam ze to dobra okazja wprowadzic wode w kubku a nie butelce (niby nie trzeba podawac wody przy karmieniu cyckiem ale przy tych upalach ona by ciumkala cycka co 15 minut wiec mi sie nie usmiech z cycem na wierzchu biagac) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi dostalam papiery z zusu ze zle te dokumenty wszystkie za poprzednie miesiace wypelnilam... I wychodzi na to z tego co oni poprawili ze chyba musze normalnie wszystkoe wkladki placic!
Czy jakbym Ci jutro przeskanowala te dokumenty i wyslala to co ja im skorygowala to bys mi spokrzala na to? Musze pewnie do nich pojechac i to zalatwic ale wolalabym wiedziec kto ma racje i czy oni czy ja i jak to z nimi zalatwiac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny