Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie nie znam. Ta z ikei jest mniejsza. I jak na razie jest spoko. Dziecko i tak podczas kapieli jest w pozycji zabki z podkurczonymi nogami wiec mi starcza bo ma jeszcze sporo miejsca. A potem mysle ze jak usiadzie to i tak duza miske po prostu kupie zeby pod prysznic sie zmiescila i w niej na siedzaco bede Liwie kapac.
-
nick nieaktualnyJa odradzam. Mala cyrkulacja powietrza i wieksza szansa ze dziecko jak przez sens zacznie sie wiercic to moze glowe do tego przutulic. Duzo kurzu zbiera. Ale to moja osobista opinia. Ja w ogole nie kupuje ochraniacza na szczebelki.
Ale to moje zdanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mialam i uzywalam i sobie chwalilam
Mialam taki wyższy ze trzeba troche pod materac podlozyc. Przynajmniej młody nie walił Glowa w szczeble.
Władziu tez juz sie zaczyna odpychać -
nick nieaktualnyJa sie nad taka cieniutka szmata z ikei zastanawialam. Ale na razie nie zamierzam kupowac. Mloda czesto sie budzi przy szczebelkach ale na razie zadnej groznej sytuacji nie bylo wiec nie zamierzam. I wlasnie tak jak dziewczyny mowia nie widzialabym dziecka. Wiec moze pozniej.ale dla takiego malucha nie ma sensu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodgrzewzcz ja sobie chwale. Nianie to chyba dopiero jak zamieszkacie u siebie? Bo teraz nie widze sensu. Chyba ze zamiast niani monitor oddechu. Z laktatorem bym poczekala i kupowala uzywany jesli juz. Bujaczek najwaxnjensza rzecz u mnie w domu
Ja z tych kosmetykow babydream jestem bardzo zadowolona.
Co do pieluch DUUZO. Tych jedynek spokojnie 5 opakowan jak nie wiecej. -
nick nieaktualnyEwi ja podgrzewacz kupię, tym bardziej, że to nieduży koszt,a mikrofali nie mam, nie używam. Nad monitorem ciągle myślę, zobaczę pewnie jak z kasą będę stała, niania to w mieszkaniu chyba bez sensu ja nie chcę, bujaczek mam i jest cudny,a laktator mam wybrany, ale nie wiem czy kupię po porodzie czy przed zostawiam to na ostatnią chwilę.
Zakupy jednak idą? -
Tak duzo nie ma co bo może sie okazać ze dziecko masz np. 4 kg i jedynki ci nie potrzebne. Ale paczke do szpitala trzeba i mężowi pokazac jak będziesz szpitalu zeby kupił. Jak dziś kolo 3 kg to spokojnie na 3 tygodnie zapas może byc. Te 5 paczek to zejdzie bez problemu.
Bujaczek tez mamy. Teraz mate bede chciała kupic.
Do kąpieli mam tylko plyn z Rossmana. Niczym innym nie smaruje.
Na pupę teraz mamy maść na receptę. To jest witaminowa maść. Każdy pediatra to może przepisać, mega pudelko 9 zl