X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri wszystkie:) 1,2,4;) pomogła?:)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie tez bym chciała wszystkie ;p ale sa drogie jak za kawalek szmatki. Ale jeszcze dziś jest promocja darmowej dostawy i chce Liwii z okazji dnia dziecka b kupić ;p ale nie wiem ktora.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ale jaja, zaeszr masz sad pracy jakby dymili;)

Ciri ja uwielbiam wzor lowicki ta kolorowa bym wziela <3

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak uściślić to 2 albo 4:) a ile kosztuje?

Ja mojemu dziecku z okazji Dnia Dziecka znowu funduje stres. Ale coraz bardziej zaczyna mi to zwisać.

Kopnijcie mnie żebym do roboty się wzięła bo dom straszy.

A mam chęć na pocieszenie coś Małej zamówić, ale postanowiłam, że dopóki sprawa się nie rozwikła nie wydaje kasy, bo nie wiem kiedy będzie następna.

Basiunia, a Ty robisz zakupy? Bo nie wiem czy czytałaś, ale u Nas na wątku wrześniowym dziewczyny już pełne wyprawki mają.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 25zl sztuka. To duzo...

Nie sprzataj bez sensu :p tez jestez dzieckiem wiec swietuj ;)

Zastanawiam sie czy zapisac teraz Liwie na basen czy poczekac na nowy turnus. Turnus trwa 2 miesiace i teraz zostalo po 3 spotkania. Ale nie wiem czy w sumie w wakacje bedzie jakis.

Musze z Mloda wyjsc na spacer. A spac mi sie mega chce...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 na lato;).

Magdziula jakby co naślesz na nich kontrole z zus ;). Musza ci to policzyć. I kasę tez ci musza wypłacić. Nie sadze żebyś byla pierwszą osobą na l4 dłuższym niz 33 dni wiec nie wiem co odwalają.

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszalalam wzielam dwie ;p 1 i 4. Jest szansa ze jedna dostanie od cioci ;)

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    4 na lato;).

Magdziula jakby co naślesz na nich kontrole z zus ;). Musza ci to policzyć. I kasę tez ci musza wypłacić. Nie sadze żebyś byla pierwszą osobą na l4 dłuższym niz 33 dni wiec nie wiem co odwalają.
    Oj Kochana tutaj zakręcone jak mój kot rano. Oni coś zakombinowali, że mogą wziąć jakiś stan stary liczby osób zatrudnionych, poprzerzucali wtedy na inne spółki teraz mają wszystko na jednej, ale ponoć do końca roku nie muszą płacić. Już mniejsza o to, bo z zusie mam kogoś więc to mnie nie martwi. Tylko dalej walczę o zaliczenie tej podstawy do prowizji.

Dziewczyny a jakie kocyki polecacie? Czy te minky czy jakieś bawełniane? Chcę kupić 2. Mam 1 z biedry. Ja lubię kocyki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam minky choc bardzo mi sie podobaja, bawelnianego 100% tez nie ma, wszystkie mam poliester dla dzieci
    Jeden mam baby ono. i dwa z biedronki, 2 z pepco, jestem zadowolona. Jeszcze na jakas promocje 100% bawelna czekam.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze dzielą jakoś pracowników, może saą dwie firmy o takiej samej nazwie czy cos takiego :/ wdzisiejszych czasach różne rzeczy się dzieją

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tak jest, iles spolek jeden prezes i sa ludzie porozdzielani.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi nie będę Was zaśmiecać grubsza sprawa, ale zaczynają wymiękać, bo doszłam do sedna i odkryłam ich błąd. Zobaczymy.

To ile mieć tych kocyków?. Ua chyba kupię minky i jakiś fajny bawełniany chociaż jeszcze nie patrzyłam ile bawełniane kosztują. Coś mi się wydaje, że u Nas kocyki będą w ruchu.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawę nie wiem jakie mam. Najpierw trzymałam w beciku. Teraz juz nie.
    Musze spiworek kupic jakiś mniejszy. Chociaż przy jego 50 kupach dziennie to sie umecze przy przebieraniu

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 5 ale 3 takie duze 170x130 wiec tych nie uzywam i dwa 100x70. tych mniejszych miej ze 3. ze 2 cienkie i jeden grubszy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli, że becik warto kupić tzn. taki usztywniany?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam miekki becik to na poczatku zamiast koca uzywalam bo byl cieply.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 16:04

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez miękki miałam. Teraz robi za kolderke

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miękki becik wylicytowałam wtedy z ubrankami na tej aukcji, więc na razie nie kupuję w takim razie.
    Ja na poprawę humoru robię wirtualne zakupy tzn. wrzucam do koszyka, ale nie kupuję:) ale może już wybiorę.
    Chociaż dziś jest 15% rabatu i taki to kocyk by kosztował niecałe 42zł:)
    który?:
    http://www.makaszka.pl/component/jshopping/product/view/26/2927.html?Itemid=0
    http://www.makaszka.pl/component/jshopping/product/view/26/2962.html?Itemid=0
    http://www.makaszka.pl/component/jshopping/product/view/26/2458.html?Itemid=0

dla mnie koty rządzą:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale rozważam też bambusowe, tylko te ceny;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambusowa to kup pieluszke taniej wyjdzie a na lato spoko do przykrycia, a kocyk z makaszki bierz :D chyba ze znajdziesz prywaciaza taniej.

‹‹ 654 655 656 657 658 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ