Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak uściślić to 2 albo 4:) a ile kosztuje?
Ja mojemu dziecku z okazji Dnia Dziecka znowu funduje stres. Ale coraz bardziej zaczyna mi to zwisać.
Kopnijcie mnie żebym do roboty się wzięła bo dom straszy.
A mam chęć na pocieszenie coś Małej zamówić, ale postanowiłam, że dopóki sprawa się nie rozwikła nie wydaje kasy, bo nie wiem kiedy będzie następna.
Basiunia, a Ty robisz zakupy? Bo nie wiem czy czytałaś, ale u Nas na wątku wrześniowym dziewczyny już pełne wyprawki mają.
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo 25zl sztuka. To duzo...
Nie sprzataj bez sensu :p tez jestez dzieckiem wiec swietuj
Zastanawiam sie czy zapisac teraz Liwie na basen czy poczekac na nowy turnus. Turnus trwa 2 miesiace i teraz zostalo po 3 spotkania. Ale nie wiem czy w sumie w wakacje bedzie jakis.
Musze z Mloda wyjsc na spacer. A spac mi sie mega chce... -
4 na lato;).
Magdziula jakby co naślesz na nich kontrole z zus
. Musza ci to policzyć. I kasę tez ci musza wypłacić. Nie sadze żebyś byla pierwszą osobą na l4 dłuższym niz 33 dni wiec nie wiem co odwalają.
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj Kochana tutaj zakręcone jak mój kot rano. Oni coś zakombinowali, że mogą wziąć jakiś stan stary liczby osób zatrudnionych, poprzerzucali wtedy na inne spółki teraz mają wszystko na jednej, ale ponoć do końca roku nie muszą płacić. Już mniejsza o to, bo z zusie mam kogoś więc to mnie nie martwi. Tylko dalej walczę o zaliczenie tej podstawy do prowizji.Baronowa_83 wrote:4 na lato;).
Magdziula jakby co naślesz na nich kontrole z zus
. Musza ci to policzyć. I kasę tez ci musza wypłacić. Nie sadze żebyś byla pierwszą osobą na l4 dłuższym niz 33 dni wiec nie wiem co odwalają.
Dziewczyny a jakie kocyki polecacie? Czy te minky czy jakieś bawełniane? Chcę kupić 2. Mam 1 z biedry. Ja lubię kocyki:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi nie będę Was zaśmiecać grubsza sprawa, ale zaczynają wymiękać, bo doszłam do sedna i odkryłam ich błąd. Zobaczymy.
To ile mieć tych kocyków?. Ua chyba kupię minky i jakiś fajny bawełniany chociaż jeszcze nie patrzyłam ile bawełniane kosztują. Coś mi się wydaje, że u Nas kocyki będą w ruchu. -
Ja nawę nie wiem jakie mam. Najpierw trzymałam w beciku. Teraz juz nie.
Musze spiworek kupic jakiś mniejszy. Chociaż przy jego 50 kupach dziennie to sie umecze przy przebieraniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiękki becik wylicytowałam wtedy z ubrankami na tej aukcji, więc na razie nie kupuję w takim razie.
Ja na poprawę humoru robię wirtualne zakupy tzn. wrzucam do koszyka, ale nie kupuję
ale może już wybiorę.
Chociaż dziś jest 15% rabatu i taki to kocyk by kosztował niecałe 42zł
który?:
http://www.makaszka.pl/component/jshopping/product/view/26/2927.html?Itemid=0
http://www.makaszka.pl/component/jshopping/product/view/26/2962.html?Itemid=0
http://www.makaszka.pl/component/jshopping/product/view/26/2458.html?Itemid=0
dla mnie koty rządzą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

wdzisiejszych czasach różne rzeczy się dzieją