X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne i dobra cena. Ja kupię później, bo na początku się pewnie nie przyda, a muszę okroić wydatki do września.

• Bratek90 Nowa

Wysłany: 8 czerwca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    I mi lekarze mowili ze nie ma czegosc takiego jak wykrywanie ciazy po 6 dniach,testuje sie w dzien spodziewanej@ ;)

Właśnie nie jestem pewna bo to mało prawdopodobne. A tu w Holandii no takie testy są. Wyglądają tak: https://www.google.nl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjH8MKRhJjNAhXBoBQKHVsLCvIQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.sensitest.nl%2Findex.php%3Fp%3Dpredictor-early-zwangerschapstest-6dagen&psig=AFQjCNHkxG9Ly73PBwwknKHomt6RBMNk7Q&ust=1465461627770202

I niby wykrywają ciążę po 6 dniach od zapłodnienia. No nic. Będę czekać do jutra.

b3205c175ced94069af5c88331f246f1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie cena mnie skusila a trzeba mi do rodzicow bo bedziemy czestymi lokatorami:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek90 wrote:
    Właśnie nie jestem pewna bo to mało prawdopodobne. A tu w Holandii no takie testy są. Wyglądają tak: https://www.google.nl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjH8MKRhJjNAhXBoBQKHVsLCvIQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.sensitest.nl%2Findex.php%3Fp%3Dpredictor-early-zwangerschapstest-6dagen&psig=AFQjCNHkxG9Ly73PBwwknKHomt6RBMNk7Q&ust=1465461627770202

I niby wykrywają ciążę po 6 dniach od zapłodnienia. No nic. Będę czekać do jutra.
    Tu tez takie mamy ale kazdy lekarz mnie wysmial:/
    Odczekaj jeszcze i reszte idz to potwierdzic, moze predzej w Polsce by Ci pomogli niz tam

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięło mnie na wspominki przy temcie i zobaczyłam, że pierwszą betę zrobiłam w 36dc a sikańca wieczór wcześniej, nie mogłam wtedy długo uwierzyć, a teraz Mała kica w brzuszku:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam na szmatach ;) nie kupilam body ale kilka inych ciuszkow.

Ja uzywam lovelli ale czasem w naszym proszku zdarza się coś uprac i mlodej nic nie jest. Ja kupilam 5kg proszku a piore jej ciuszki Ok 2 do 3 razy w tygodniu i jeszcze mam sporo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla a co ja mam powiedziec? Zaraz minie rok od sikanca (w dzien ojca) a dwa dni poxniej Liwia skonczy 4 miesiace ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    I mi lekarze mowili ze nie ma czegosc takiego jak wykrywanie ciazy po 6 dniach,testuje sie w dzien spodziewanej@ ;)
    To jest 6 dni ale od zagnieżdżenia. Taki chwyt marketingowy;).
    Ps. W dniu okresu to bylam po 3 becie;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dniu okresu tez bym byla po 3 becie :]

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek 90, może biochemiczn ciąża czy jak to tam zwał..

No w dniu @ to już dawno wiedziałm że w ciąży jestem :D

To kupie lovella tylko ze nastawiłam sie na płyn do prani ale kurcze w rossmanie 1l kosztuje 24pln. a w biedrze u mnei jużnic nie ma- tak to jest jak cżłowiek neizdecydowany

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam stresa... :(

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Ale mam stresa... :(
    My tez. Kiedy będą wyniki

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem liczę ze dzisiaj. Może uda się wyrwać z pracy na chwile... jak nie dziś to jutro rano

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby co to ja uzywam do plukania Silan sensitive i wychodzi cenowo fajnie i nic nie jest mojemu dziecku wiec sie nie bawie w te drozsze typowp "dzieciowe" firmy.

ewi0808 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla czeamy,razem z Tb- tobęda najdłuższe godziny

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi w rosmanie tez sa przeceny na lovele;) ja tak kupowalam ;)

Madziulla daj znac od razu :*

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi jak nie musisz jeszcze prać to poczekaj na promocje, bo są regularnie i dużo taniej jednak.
    Ja przy wcześniejszych cyklach też tak testowałam, jak głupia. A w szczęśliwym pierwszy sikaniec parę dni po spodziewanej @ dopiero. I jeszcze z nerwem, że mi się spóźnia i mi termin hsg przepadnie:) wieczorem coś mnie tknęło, żeby nasikać, pamiętam jak mi się ręce trzesły jak pojawiły się dwie krechy, mąż się kąpał, a ja wparowałam do łazienki z testem cała w szoku:) dopiero po drugiej becie pozwoliłam sobie na prawdziwą radość.

Madziula trzymam kciuki, żebyś wkrótce to samo przeżyła!

Gotuję botwinkę.

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dedbd3321da3.jpg

basiunia, Baronowa_83, Magdziulla, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko pocyckało odmówiło butli, poleżało i poszło spać. Wzruszyłam się ;)

Kupiłam sobie dzisiaj staniki w hm :). do karmienia. Teraz musze karmić, żeby mi się zwrócił zakup :D

ciri22, basiunia, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyzby cycek lepszy? ;)

Hahaha noo to musisz ;D

‹‹ 672 673 674 675 676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ