X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne i dobra cena. Ja kupię później, bo na początku się pewnie nie przyda, a muszę okroić wydatki do września.

• Bratek90 Nowa

Wysłany: 8 czerwca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    I mi lekarze mowili ze nie ma czegosc takiego jak wykrywanie ciazy po 6 dniach,testuje sie w dzien spodziewanej@ ;)

Właśnie nie jestem pewna bo to mało prawdopodobne. A tu w Holandii no takie testy są. Wyglądają tak: https://www.google.nl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjH8MKRhJjNAhXBoBQKHVsLCvIQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.sensitest.nl%2Findex.php%3Fp%3Dpredictor-early-zwangerschapstest-6dagen&psig=AFQjCNHkxG9Ly73PBwwknKHomt6RBMNk7Q&ust=1465461627770202

I niby wykrywają ciążę po 6 dniach od zapłodnienia. No nic. Będę czekać do jutra.

b3205c175ced94069af5c88331f246f1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie cena mnie skusila a trzeba mi do rodzicow bo bedziemy czestymi lokatorami:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek90 wrote:
    Właśnie nie jestem pewna bo to mało prawdopodobne. A tu w Holandii no takie testy są. Wyglądają tak: https://www.google.nl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjH8MKRhJjNAhXBoBQKHVsLCvIQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.sensitest.nl%2Findex.php%3Fp%3Dpredictor-early-zwangerschapstest-6dagen&psig=AFQjCNHkxG9Ly73PBwwknKHomt6RBMNk7Q&ust=1465461627770202

I niby wykrywają ciążę po 6 dniach od zapłodnienia. No nic. Będę czekać do jutra.
    Tu tez takie mamy ale kazdy lekarz mnie wysmial:/
    Odczekaj jeszcze i reszte idz to potwierdzic, moze predzej w Polsce by Ci pomogli niz tam

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięło mnie na wspominki przy temcie i zobaczyłam, że pierwszą betę zrobiłam w 36dc a sikańca wieczór wcześniej, nie mogłam wtedy długo uwierzyć, a teraz Mała kica w brzuszku:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam na szmatach ;) nie kupilam body ale kilka inych ciuszkow.

Ja uzywam lovelli ale czasem w naszym proszku zdarza się coś uprac i mlodej nic nie jest. Ja kupilam 5kg proszku a piore jej ciuszki Ok 2 do 3 razy w tygodniu i jeszcze mam sporo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla a co ja mam powiedziec? Zaraz minie rok od sikanca (w dzien ojca) a dwa dni poxniej Liwia skonczy 4 miesiace ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    I mi lekarze mowili ze nie ma czegosc takiego jak wykrywanie ciazy po 6 dniach,testuje sie w dzien spodziewanej@ ;)
    To jest 6 dni ale od zagnieżdżenia. Taki chwyt marketingowy;).
    Ps. W dniu okresu to bylam po 3 becie;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dniu okresu tez bym byla po 3 becie :]

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek 90, może biochemiczn ciąża czy jak to tam zwał..

No w dniu @ to już dawno wiedziałm że w ciąży jestem :D

To kupie lovella tylko ze nastawiłam sie na płyn do prani ale kurcze w rossmanie 1l kosztuje 24pln. a w biedrze u mnei jużnic nie ma- tak to jest jak cżłowiek neizdecydowany

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam stresa... :(

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Ale mam stresa... :(
    My tez. Kiedy będą wyniki

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem liczę ze dzisiaj. Może uda się wyrwać z pracy na chwile... jak nie dziś to jutro rano

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby co to ja uzywam do plukania Silan sensitive i wychodzi cenowo fajnie i nic nie jest mojemu dziecku wiec sie nie bawie w te drozsze typowp "dzieciowe" firmy.

ewi0808 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla czeamy,razem z Tb- tobęda najdłuższe godziny

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi w rosmanie tez sa przeceny na lovele;) ja tak kupowalam ;)

Madziulla daj znac od razu :*

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi jak nie musisz jeszcze prać to poczekaj na promocje, bo są regularnie i dużo taniej jednak.
    Ja przy wcześniejszych cyklach też tak testowałam, jak głupia. A w szczęśliwym pierwszy sikaniec parę dni po spodziewanej @ dopiero. I jeszcze z nerwem, że mi się spóźnia i mi termin hsg przepadnie:) wieczorem coś mnie tknęło, żeby nasikać, pamiętam jak mi się ręce trzesły jak pojawiły się dwie krechy, mąż się kąpał, a ja wparowałam do łazienki z testem cała w szoku:) dopiero po drugiej becie pozwoliłam sobie na prawdziwą radość.

Madziula trzymam kciuki, żebyś wkrótce to samo przeżyła!

Gotuję botwinkę.

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dedbd3321da3.jpg

basiunia, Baronowa_83, Magdziulla, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko pocyckało odmówiło butli, poleżało i poszło spać. Wzruszyłam się ;)

Kupiłam sobie dzisiaj staniki w hm :). do karmienia. Teraz musze karmić, żeby mi się zwrócił zakup :D

ciri22, basiunia, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyzby cycek lepszy? ;)

Hahaha noo to musisz ;D

‹‹ 672 673 674 675 676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ