Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wiem Ciri wydawało mi się, że karmienie piersią i druga ciąża to nie idzie w parze. Duże obciążenie dla organizmu. No ale co ja się zastanawiam, ani nie wiem czy będę karmiła, a już tym bardziej czy zajdę. Z drugiej strony jeśli przyczyną moich problemów jest endomenda to faktycznie im szybciej tym lepiej. Już moja znajoma to przerabia, za długo czekała.
Baronowa znać się nie znam, ale wyczuwam poprawę nastroju, to dobrze, bo ostatnio dało się wyczuć Twoją "frustrację" oby było z górki!
Madziulla jak tam? -
nick nieaktualny
-
Moj maz rozkopal cale mieszkanie. Mam taki mega syf ze aż strach. Dobrze ze polozna juz byla
. Właśnie zgarnął Tadka i pojechali do Ikei bo on chce szafkę w łazience. Hmm zawsze ja mialam takie napady.
W ogóle mam próbkę bo w jednym cycku mleko juz jest a drugim gorzej i młody się wkurza przy nim i nie ciągnie a jak nie będzie ciągnął to mleka wiecej nie będzie
A jeszcze jego imię robi furorę w przychodni. Juz tadek byl kojarzony, a teraz wchodzimy, przychodnia na prawie na pól centrum Bytomia a pani nas wita: O Władziuciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ogolnie mam w lewym cycku o wiele mniej mleka niz w prawym a wiecej do lewego Liwie przystawiam. Polozna mowila ze tak tez moze byc. Poki mleka za duzo nie bedzie jednak laktator chyba bedzie Twoim najwiekszym przyjacielem.
Hehehe nasz fajnienas tez kojarza co dziewne bo w sumie bylysmy tam 4 razy przez 3 miesiace. A pielegniarki pamietaja nawet to ze babcia Liwii jest pielegniarka ;p a wspomnialam o tym raz przelotem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak naprawde trzeba duzo pic, mocno ograniczyc sol, i przyprawy ostre, do tego wszystkie szczawiany roslinne i to wystarczy.
Ja osobiscir wole miec gorsza morfologie niz kamienie i kolke nerkowa.to jest wiekszy bol niz przy porodzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 19:56
-
nick nieaktualnyA ile pijesz w ciagu doby?
A z zusem tak ze nic nie zrobilam. W piatek podejde do siebie pod domem do zusu moze powiedza mi co zrobic (znaczy czy mamy racje w tym co rozkminilysmy) jesli tak to w poniedzialek wysle poczta te dokumenty i tyle.
Skladniki do ograniczenie: szczaw, szpinak, rabarbar, botwinę, buraki, czekoladę, kawę i herbatę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 20:09
ewi0808 lubi tę wiadomość