Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Młodemu sie ulalo pod ciśnieniem wiec sobie wkręcam wymioty. Bijcie mnie.
Kurde macierzystwo jest stresujące. Do tego kichnąl i poszedl gil. Wiec od razu katar. No i byl dlugo przy piersi i nie chce teraz butli. W wariatkowie wyladuje -
nick nieaktualnyWiec tak kopie Cie w zadek! Ulalo sie pod cisnieniem wlasnie dlatego ze byl dlugo na cycu i najadl sie pod sam korek, gila ma tez z tego powodu bo mleko mu sie w nosie zatrzymuje przy ulewaniu. Moze jeszcze miec charczacy placz i zatkany nos...
Corka dala pospac dzis pobudka o 5:30 czyli jak kiedys.
Edit; Ewi to zwieksz ilosc wody do 3l ale nie wiecej bo spozywasz tez inne plyny. Przy kamicy dobra jest woda Jan ale jest niedobra i droga ale jakbys butelke dziennie wypila powinno to wszystko zneutralizowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 06:06
-
nick nieaktualnyMadziula tak mi szkoda:/ ale głowa do góry, pakuj się do kliniki, my Cię wspieramy, gdyby trzeba było szukać informacji zlecaj nam,a już na pewno możesz liczyć na kciuki:)
Dopieroa piszę, bo się wczoraj spontanicznie do spa wybraliśmy ze znajomymi - fajnie chociaż większości atrakcji wodnych unikałam.
Ooo Ewi takie rzeczy? No to pij na zdrowie. Ja tak mało pije, że dziwię się, że mocz mam ok. Od lat próbuję sobie wyrobić ten nawyk, ale mi nie wychodzi.
Biedna Baronowa musisz wyluzować, bo jeśli dziecko faktycznie przejmuje nasz stres to błędne koło.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwi noo ona tak standardowo chodzi spac 21-21:30 a pobudke przed zlugi czas miala miedzy 4 a 6 (zwykle kolo 4:30) i potem cycek i jeszcze spi (z przerwami na cyca) do ok 8, potem tata sie nia opiekuje ja robie cos przy sobie i potem znow idzie spac tak do ok 10 i od tej pory to ona moze nie spac miedzy karmieniami. Np co drugie karmienie ma drzemke 30 minut.
Ale ostatnio cos mi sie budzila kolo 3 rano (2:45-3:15) i potem pobudka o 6 i co 2 godziny pozniej.
Ona ma spanie po nas ja uwielbiam spac.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja skopana po żołądku ale zadowolona
Mialam isc dzis do fryzjera bo moje koncowki wolaja już o pomste do nieba ale nie moge się przełamac do obcego fryzjera i poczekam jeszxze kilka dni na swojego a moze sobie zrobie new image
Ciri tez mam nadzieje ze nasz bąbel bedzie mial takie spanie jak my choc na razie nuc a nic na to nie wskazuje
Baronowa nie mozesz panikowac bo za 3 miechy bedziesz nam(mi evi i magdziulli) z Ciri udzielac radWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 07:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTam gdzie opaski dla mlodej. Jeszcze nie kupilam bo sie zastanawiam czy nie przyjdzie cienka szmata. Jesli material ten co na opaske ta kolorowa to troszke sie obawiam. I niestety rozmiary sa od 80 w gore. Poszukam chyba kogos kto ma taka sukienke i zapytam czy ladnie to na zywo wyglada. Ale mysle ze chyba na sukienke nie wezma materialu jak na posciel.
A cena 55zl plus przesylka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny