Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie jakos leci. Od prawie miesiaca juz nie biore antydepresantow.
Pod koniec sierpnia biore slub. A od okolo polowy lipca zaczynam starania. Ostatnio cykle mam 32-39 dni wiec dokladnej daty nie znam.
Oczywiście strach mam ale musze walczyc o szczęście -
Juz mu sie wędrownik włączył
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd75647d5610.jpgciri22, basiunia, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ile kupic podkładów poporodowych?
Ciri czy ta Twoja butelka canpol heberman jest szklana? bo cche ze szkła a nie plastik
Używacie czegoś na ciemiączko czy tylko zwykła oliwka?
Cos stosowałyscie na brodawki?
a na tyłeczek to linomag tylko?
Co uzywałyscie do podmywania miejsc intymnych po porodzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 18:42
-
Podkladow kup ze 4 paczki. Jak nie zuzyjesz to potem sie do przewijania przydadzą. Ja teraz podkladam pod przescieradlo zeby nie zasikal materaca.
A po co cos na ciemiączko?
Na brodawki czysta lanolina z ziaji.
Tym razem linomag sie nie sprawdził od razu bepanthen używam. Jest gęściejszy.
Do podmywania miałam prowag i octenisept. A po operacji jak bylam bardziej cięta używałam nadmanganianu potasu.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nic nie uzywam na ciemieniuche bo mloda do tej pory nie miala jeszcze (w brwiach jedynie jej sie pokazalo), mnie linomag na pupe wystarczyl. Butelka plastikowa ale ta nie lapie zapachow (zadna antykolkowa nie jest szklana, ja wszystkie inne mam szklane) na brodawki tez moze byc linomag (to lanolina z wazelina)
Ja nic nie mamialam do podnywania bo cesarka.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ale to za 2 tygodnie dla corki mojej cioci ;p wiec juz nie duzo ;p
Magdziulla mowilas ze makaszka ostatnio nawala. W czym dokladnie?
Baronowa, ale on fajny:)
Och jaką mam ochotę coś kupić z wyprawki, ale muszę wytrwać jeszcze. -
nick nieaktualnyEwi nie kupuj na razie. Wybierz sobie i w razie w zamowisz. Bez sensu w bloto wydawac kase. Baronowa ma jakis fajny i tani. Ja mysle ze jesli zamierzasz karmic piersia nie ma co kupowac elektycznego.
Magdziulla dzieki. Zastanawiam sie wlasnie czy czegos nie zamowic.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem co sir ze mna dzieje ale nie umiem juz robic zakupow w sklepie kuoilam od biedy leginsy i bluzke:D reszte jutro zamawiam online
Ale uchodzilam sie jakoes 3 h bo odwiedzialam jeszcze fryzjera i zakuoy spozywcze i tak mnie brzuch rypał, no ja nie moge chodzic:(
Takze zostaje mi tylko internet:/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYyyyy w szpitalu powiedzieli ze nie plackiem no to zaleznie od interpretacji w sobote wybieralam sie jeszcze z mezem po lozeczko ale juz odpuszczam, pojedzie sam:)
Ja jestem z tych z gatunki owsik co nie usiedza, a musza i musze w koncu wpoic sobie to do tego glupiego łba -
Basiunia musimy Cie opierniczyc- leżec. !!
zakupy w aptece 400 pln
Chyba sie zdecyduje http://kornelkowy.blogspot.com/2015/01/test-laktatora-elektrycznego-canpol.html.
Podgrzewacz tez kupie. bedzie dla mnie wygodne nawet wode podgrzac, herbatke czy cokolwiek innego np w nocy. tak to za kazdym razem musiałabym isc na dół do kuchniWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 07:45
-
nick nieaktualny