Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdluz sobie kase na chuste. Moze byc elastyczna na poczatek i uzywana (maly koszt a jak sie nie spodoba to nie szkoda kasy, nie kazde dzieci lubia byc noszone w chuscie) Ale przy kolkach pomaga. Przy zasypianiu tez. I przy szybkich skokach do sklepu tez ( ja szybciej motam niz z wozkiem sie wytaszcze z domu)
Ja juz od rana mloda nosze bo spac nie moze i marudzi.
Daj mi liste to spojrze czy cos jeszcze mi przychodzi do glowy ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 10:13
-
nick nieaktualnyPrzyjmuje opieprz na klate:(
Evi to co kupilas w tej aptece? Tez bym rzucila okiem:)
Ja zaczelam robic swoja liste i biore sie ponalu za zamawianie;)
Kurde mysle o tej chuscie ale czy ja taka wątła chudzina dam rade s malym szkrabem na sobie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 10:15
-
nick nieaktualnyLepiej rozklada ciezar niz jakbys na rekach nosila. Ja na rekach nie moge dluzej niz 5 minut a w chuscie godzine ponosze z bolem plecow ale niose.
Edit; do tego jak dobrze zamotasz dziecko ma lepsza pozycje niz na rekach a elastyk kupisz uzywke za ok 50zl
Albo wam sie spodoba albo nie ale na pewno szkoda wam nie bedzie bo nawet w domu na placz na 10 minut zeby wsadzic dziecko i sie pokangurowac na pewno skorzystacir nawet jesli to dobrzr nie bedzie zrobioneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 10:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:http://allegro.pl/chusta-do-noszenia-elastyczna-certyfikaty-gratis-i6252831904.html
o takich chustach mówisz?
Tak. Te tkane sa lepsze ale nie sprzedaz takiej zwyklej bez duzej straty a też nie wiadomo czy Wy i wasze dziecko będziecie to lubić. Taka chusta wam wystarczy tak do 6-8kg. Jeśli będziecie chcieli dalej się nosić to trzeba bedzie zainwestowac w lepsza.
Baronowa wspolczuje... Moja lezy na rekach bo przy cycu usnela. Ale jak ja odloze to się obudzi... -
nick nieaktualny
-
a tą custe to tak przykładowo podesłałam nie wczytywałam się znaim kupie to przewertuje temat.
Ciri lub Baronowa jakbyś mogła w wolnej chwili popatrzeć na ta listę czy jest oki i co mi brakuje.
Dziewczyny dużo sił na ten kiepski dzisiejszy dzień..
Ciri co z ZUSEM byłaś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny