Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMusisz kliknac żeby oryginał zdjecia się włączył. Ja widzę na telefonie wiec spoko.
Ewi nie byłam jeszcze w zusie. Wczoraj nie miałam jak a dziś z tym wrzeszczuchem też nic nie zalatwie... ;/ najwyzej zamowie wizytę na poniedzialek rano i G z nia zostawie...
Co do chusty to wszystko zalezyod budzetu i zawzietosci. Ja mam tkana i daje radę ale wiem ze dziewczyny wlasnie kupuja elastyki i na te pierwsze najtrudniejsze miesiące jest spoko i albo kupuja inna lepsza na pozniej albo rezygnują z chustowania. -
nick nieaktualnyej a co myslicie o nakładkach na sutki do karmienia? spotkalam wczoraj kol, miala cesarke bo w 35 tyg urodziła i od razu jej zaproponwali bo wklesly jej sutki i ma teraz cale i zdrowe a mowi ze przynajmniej widzi czy mała je czy tylko sie bawi ;0
-
nick nieaktualnyJa kupilam. Rozmiar standard okazaly się dla mnie za duze.
Po opuniach innychdziewczyn wiem ze mówiły ze dzieci za bardzo się przy jedzeniu męczyłyi mniej jadly. Czasem za maly przyrost może być od nich.
U mnie na wklesle sutki w szpitalu mowili ze dobre przedstawianie i dziecko nauczy się samo chwytac a i laktator moze troszke je wyciagnac.
Ale znami mamy ktore ratowaly laktacje przy pocharayanych sutkachm ostatnio rozmawiałam z mama co 2 miesiące po porodziw ich stosowala i była zadowolona choć tez stwierdzila ze bez nich latwiej się karmi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi noo ja Cie namawiac nie bede do tej konkretnej ale powiem tak: wybieraj taka z ktorej samo nie leci. Ja mam szklane butelki z canpol i do tego smoczki niby antykolkowe z przeplywem 1. Niestety leci z nich samo i dziecko sie rozleniwia przy ssaniu. Mam tez ta butelke Haberman i z niej korzystam (mleko,koper i wode do tej pory podawalam) nie lapie zapachu, latwa w sterylizacji w garnku. Mam tez avent natural i tez spoko. Teraz wymienilam smoczek na nowke i tez z niego nie leci. Ale to wszystko plastiki. Doszklanej nie znalazlam smoczka z ktorego nie kapie.
-
nick nieaktualny7noo ja korzystam tylko z tej i rzadko na wyjscia z tej avant (bo jest mniejsza i do to rebki lepiej wchodzi a wode ostatnio nosilam) i jestem nia zachwycona a jak dziecko bedzie soki z butelki pic to juz moze miec taka przeplywowa i szklana (soki odbarwiaja plastik)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny