X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz kliknac żeby oryginał zdjecia się włączył. Ja widzę na telefonie wiec spoko.

Ewi nie byłam jeszcze w zusie. Wczoraj nie miałam jak a dziś z tym wrzeszczuchem też nic nie zalatwie... ;/ najwyzej zamowie wizytę na poniedzialek rano i G z nia zostawie...

Co do chusty to wszystko zalezyod budzetu i zawzietosci. Ja mam tkana i daje radę ale wiem ze dziewczyny wlasnie kupuja elastyki i na te pierwsze najtrudniejsze miesiące jest spoko i albo kupuja inna lepsza na pozniej albo rezygnują z chustowania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej a co myslicie o nakładkach na sutki do karmienia? spotkalam wczoraj kol, miala cesarke bo w 35 tyg urodziła i od razu jej zaproponwali bo wklesly jej sutki i ma teraz cale i zdrowe a mowi ze przynajmniej widzi czy mała je czy tylko sie bawi ;0

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam. Rozmiar standard okazaly się dla mnie za duze.

Po opuniach innychdziewczyn wiem ze mówiły ze dzieci za bardzo się przy jedzeniu męczyłyi mniej jadly. Czasem za maly przyrost może być od nich.

U mnie na wklesle sutki w szpitalu mowili ze dobre przedstawianie i dziecko nauczy się samo chwytac a i laktator moze troszke je wyciagnac.

Ale znami mamy ktore ratowaly laktacje przy pocharayanych sutkachm ostatnio rozmawiałam z mama co 2 miesiące po porodziw ich stosowala i była zadowolona choć tez stwierdzila ze bez nich latwiej się karmi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde u mnie pada i jest zimno...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też gdzieś czyałąm że laktator pobudza laktacje i powiększa sutki.

Kurde nie wiem jaką butelkę wybrać wrrr......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 11:30

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi noo ja Cie namawiac nie bede do tej konkretnej ale powiem tak: wybieraj taka z ktorej samo nie leci. Ja mam szklane butelki z canpol i do tego smoczki niby antykolkowe z przeplywem 1. Niestety leci z nich samo i dziecko sie rozleniwia przy ssaniu. Mam tez ta butelke Haberman i z niej korzystam (mleko,koper i wode do tej pory podawalam) nie lapie zapachu, latwa w sterylizacji w garnku. Mam tez avent natural i tez spoko. Teraz wymienilam smoczek na nowke i tez z niego nie leci. Ale to wszystko plastiki. Doszklanej nie znalazlam smoczka z ktorego nie kapie.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięi Ciri, to chyba kupie tą z canpol heberman ma dużo pozytywnych opini

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7noo ja korzystam tylko z tej i rzadko na wyjscia z tej avant (bo jest mniejsza i do to rebki lepiej wchodzi a wode ostatnio nosilam) i jestem nia zachwycona ;) a jak dziecko bedzie soki z butelki pic to juz moze miec taka przeplywowa i szklana (soki odbarwiaja plastik)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba tylko przy tej haberman uwazac z zaworkiem. Jak zle wlozysz to bedzie do smoczka smo lecialo piciu to trzeba wyjac i obrocic. Ale ze smoczka nie bedzie lecialo.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butelka szklana Canpol EasyStart "Leśni przyjaciele"

a o takij co sądzicie.
    Nie mam żadnej butelki więc ze dwie pewnie sie przydadzą

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wez. Ale wiem ze z tych easy start wlasnie samo sobie pokapuje ;) bo smoczki mam easy start ;) ale wez. Drogie one nie sa a sama bedziesz mogla wybrac ktora lepsza ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a taka? http://www.aptekagemini.pl/lovi-butelka-szklana-diamond-glass-marine-super-vent-ze-smoczkiem-mini-0m-150ml.html
    już sama niewiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 12:05

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja nie wiem... Nie mialam nie uzywalam. Ale wydaje mi sie ze moze byc ok. Noo musisz wyprobowac. Jak nie kupisz i nie sprawdzisz nie bedziesz wiedziec ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi seria natural cco ja ja mam plastikowa ma wersje szklana wiec moze to?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natural cco ??

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natural po prostu to cco to mi sie tak napisalo ;p

Avent natural szklana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.feedo.pl/avent-butelka-natural-szklana-120ml??utm_source=ceneo&utm_medium=cpc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 12:54

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :))

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy sie wam chwalilam ale moja corka sama wyciaga raczki po gryzak, lapie go raczkami i wklada do buzi. ;D

Wczoraj mama byla to powiedziala ze przez te e tygodnie co jej nie widziala to Liwia bardo duzo urosla ;)n

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie dzieci szybko rosną ;))
    Jeszcze jak się go nie widzi codziennie;)
    Mi tak mowia o brzuchu jak mnie ktos jakis czas nie widzi ze rosnie :D a to nie brzuch tylko Filip :*

‹‹ 679 680 681 682 683 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ