Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
to tak jak od mojej usłysząłm ostatnio że " jak z małym przyjedziemy do domu to w nocy bedzie miec tel przy sobie i jak cos bede potrzebowac to zebym zadzwoniła to przyjdzie mi pomóc" ( mieszkam z mama w jednym domu póki co) i zawsze uważałam ze bedzie sie we wszystko wtracac a tu takie wyznanie szok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie. Ja mam taki;
http://www.sklep-tosia.eu/avent-laktator-isis-recznykosmetyczka_p1391
Nie wiem czy czyms sie roznia. Nie wirm czy to po prostu nie jest starszy model. -
nick nieaktualnya widzisz, bo sie zastanawiam nad ceną, Evi w tej cenie zamoiwla elektryczny z canpola
a wiem, ze mi się przyda, bo ja tylko będe mieć pokarm to chce ściągać, żeby móc gdzieś wyjść
czy lepiej z zakupem wstrzymać się do porodu i zobaczyć czy w ogóle bedzie coś lecieć z tych cycków ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 20:32
-
basiunia wrote:i bije sie z myslami z tym laktatorem, reczny czy elektryczny, z jakiej firmy eh ile tego ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa uwazam ze tez lepiej sie wstrzymac. Co do recznego czy elektrycznrgo nie wiem jaki jest ten z canpol ale wiem ze niektore bardzo mocno bola i ciagnie i boli i nie maja dobrej regulacji sily. Wtedy lepiej reczny. Bo jednak reka lepiej wyregulujesz. Ale to trzeba poczytac opinie. Ja mam laktator i czasem korzystam jak G z nia zostaje i uwazam ze reczny na takie historie wystarcza w zupelnosci. W elektryczny warto zainwestowac jak ktos np do szkoly chodzi i codziennie musi odciagac.
-
U mnie nie ma co wymieniac bo to plastik, ale dzieki temu mozna wygotować bez problemu
. Medela mini.
-
nick nieaktualnyCiri co z tym samochodem? Macie ac?
Ej ja też chcę kupowaćbędę musiała Was później znowu pytać. To ile Wy tych butelek kupujecie? Ja myślałam, że ten haberman wystarczy. Basiunia możesz mi dać link do tego zestawu startowego? Dołuje mnie, że jeszcze tyle do kupienia, a ja nie mogę
-
nick nieaktualnyMagdziulla jedna Ci wystarczy jak sie okaze ze nie mozesz karmic dokupisz sobie jedna jeszcze i to w zupelnosci bedzie ok. Mowie ja uzywam tej jednej i jak wode podawalam to do torebki taka mniejsza butle bralam ale uzylam jej ze 2 razy a haberman byl codzisnnie uzywany przez miesiac i nix aie nie dzieje z nim.
Ja przy kolejnym dziexku bym jedna butle kupila.
Auto rozwalone. A nawet nie wiem czy w koncu G wykupil ac. Wczesniejszy samochod rzech to przez 3 lata nie stuknal nim ani razu a tym juz tak szybko... Eh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mój kolejny weekend w pracy, może niedzielę będzie miał wolną to się do rodziców wybierzemy.
Stwierdziłam, że chyba w pierwszej kolejności kupię to co trzeba do szpitala, bo w sumie po 30tyg dobrze by było mieć przygotowane. Resztę po następnym zasiłku.ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość