X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tak jak od mojej usłysząłm ostatnio że " jak z małym przyjedziemy do domu to w nocy bedzie miec tel przy sobie i jak cos bede potrzebowac to zebym zadzwoniła to przyjdzie mi pomóc" ( mieszkam z mama w jednym domu póki co) i zawsze uważałam ze bedzie sie we wszystko wtracac a tu takie wyznanie szok

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi Ty chces ztylko jedną butelkę kupić? bo robie sobie zamówienie i nie wiem czy brać cały ten zestaw z Avent czy kupić jedną...Ciri i Baronowa wy po ile maci e?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mysle dwie kupic heberman i z avent szklana

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam duzo uzywam 2. Avent i haberman

Ale mam ten zestaw startowy z aventu i on spoko jest. (Znaczy w spadku go dostalam)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ten startowy własnie chce ;p ok to zamawiam ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i bije sie z myslami z tym laktatorem, reczny czy elektryczny, z jakiej firmy eh ile tego ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avent reczny jest bardzo dobry. Ja mam

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.aptekagemini.pl/avent-laktator-recz-natural.html
    taki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Ja mam taki;
    http://www.sklep-tosia.eu/avent-laktator-isis-recznykosmetyczka_p1391

Nie wiem czy czyms sie roznia. Nie wirm czy to po prostu nie jest starszy model.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a widzisz, bo sie zastanawiam nad ceną, Evi w tej cenie zamoiwla elektryczny z canpola :D

a wiem, ze mi się przyda, bo ja tylko będe mieć pokarm to chce ściągać, żeby móc gdzieś wyjść :D
    czy lepiej z zakupem wstrzymać się do porodu i zobaczyć czy w ogóle bedzie coś lecieć z tych cycków ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 20:32

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    i bije sie z myslami z tym laktatorem, reczny czy elektryczny, z jakiej firmy eh ile tego ;/
    Poczekaj. Jak cos to ci wysle elektryczny który dostalam. Nie zdążyłam evi pisac jak zamawiala. Nie sadze abym karmila jeszcze 10 tygodni. A jakby co to zdążysz cos kupic. Chyba ze nie chcesz używki.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ee używka czy nie, te nakłakdi zawsze można wymienić jak coś :)
    super :)
    a jaki masz ?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwazam ze tez lepiej sie wstrzymac. Co do recznego czy elektrycznrgo nie wiem jaki jest ten z canpol ale wiem ze niektore bardzo mocno bola i ciagnie i boli i nie maja dobrej regulacji sily. Wtedy lepiej reczny. Bo jednak reka lepiej wyregulujesz. Ale to trzeba poczytac opinie. Ja mam laktator i czasem korzystam jak G z nia zostaje i uwazam ze reczny na takie historie wystarcza w zupelnosci. W elektryczny warto zainwestowac jak ktos np do szkoly chodzi i codziennie musi odciagac.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ma co wymieniac bo to plastik, ale dzieki temu mozna wygotować bez problemu ;). Medela mini.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri co z tym samochodem? Macie ac?
    Ej ja też chcę kupować:( będę musiała Was później znowu pytać. To ile Wy tych butelek kupujecie? Ja myślałam, że ten haberman wystarczy. Basiunia możesz mi dać link do tego zestawu startowego? Dołuje mnie, że jeszcze tyle do kupienia, a ja nie mogę:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla jedna Ci wystarczy jak sie okaze ze nie mozesz karmic dokupisz sobie jedna jeszcze i to w zupelnosci bedzie ok. Mowie ja uzywam tej jednej i jak wode podawalam to do torebki taka mniejsza butle bralam ale uzylam jej ze 2 razy a haberman byl codzisnnie uzywany przez miesiac i nix aie nie dzieje z nim.

Ja przy kolejnym dziexku bym jedna butle kupila.

Auto rozwalone. A nawet nie wiem czy w koncu G wykupil ac. Wczesniejszy samochod rzech to przez 3 lata nie stuknal nim ani razu a tym juz tak szybko... Eh...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo jak on spowodował to by z ac naprawił.

No ja mam jeszcze taką małą na wyjścia z aventu, na szkole rodzenia dostałam.
    Mi po porodzie łatwiej będzie coś dokupić, bo już będę po najgorszych wydatkach.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja kupuje laktator bo czesto bede musiała wyjsc cos załatwic, albo do biura itp.

Dziewczyny a jak Wasze pociechy ??

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To te dwie Ci wystarcza butelki.

Liwia cały dzień w chuscie... Ciężki dla nas dzień. Teraz nie może usnąć... Dobrze ze jutro sobota i G na ryby nie idzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój kolejny weekend w pracy, może niedzielę będzie miał wolną to się do rodziców wybierzemy.
    Stwierdziłam, że chyba w pierwszej kolejności kupię to co trzeba do szpitala, bo w sumie po 30tyg dobrze by było mieć przygotowane. Resztę po następnym zasiłku.

ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość

‹‹ 681 682 683 684 685 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ