Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Jest mi tylko smutno bo mloda w wakacje sie nie zalapie na basen bo nie ma nigdzie zajec. Dopiero ruszaja we wrrzezniu.
-
nick nieaktualnyTroche się boje. Po pierwsze w malym basenie jest 28 stopni jak nie ma zajec a jak sa to podwyzszaja temperature do 33 dla takich maluchów a dwa to tak jak mówię ja nie wiem jak w takim miejscu z nią ćwiczyć... Jakbym już była po kilku zajeciach to pewnie tak a tak sama to się boje...
-
nick nieaktualny
-
Ewi a jeśli cos jeszcze będzie potrzebne to wyjdzie w praniu . Ja musze pieluch dokupić bo młody ulewa wie wszędzie podkladam tetrę. Przy Tadku mialam 10 i bylo mi za dużo.
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas dzis strasznie lalo z przerwami i w poslizg wpadl i wjechal facetowi w dupe... Jemu sie nix nie stalo a co z samochodem jeszcze nie wiem... Ale skasowal pol przodu...
Ewi mleko juz gotowe z ktorym soe nic nie robi. Tylko miesza w butelce i zaklada smoczek. Zaraz znajde i ci wysle. W szpitalach te mleka podaja. -
nick nieaktualnyTakie mleko:
https://www.doz.pl/apteka/p118716-Bebilon_HA_1_z_Pronutra_mleko_poczatkowe_plyn_90_ml#showShortDateProducts
Ja sie ze 3 razy ratowalam tym. Mozna przelac do butelki albo kupic jednorazowy smoczek. Do tych butelek tez pasjje nakredka i smoczek ze standardowych easkich butelek. Mi pasuja te z canpolu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 17:29
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
I kup sobie femaltiker. To jest na laktacje. Szkoda ze nie wiedziałam o tym, może by w szpitalu ruszylo.
ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oki dzieki )
dobrze ze G nic sie nie stało.
I po wizycie szyjka taka sama jak była nic sie nie skróciła na szczescie.
Mały ma 1222g i 18,6 percentyla
Połozenie główkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 18:27
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Wiecie co mnie wczoraj zdziwilo? Mama ktora jest swirem na punkcie karmienia piersia (a przynajmniej była) jak zobaczyła jak mloda wieczorami przy cycu ssie rzuca stwierdzila ze moze na nic jej dawać sztuczne noo w szoku byłam
-
nick nieaktualny