X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest mi tylko smutno bo mloda w wakacje sie nie zalapie na basen bo nie ma nigdzie zajec. Dopiero ruszaja we wrrzezniu.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jest mi tylko smutno bo mloda w wakacje sie nie zalapie na basen bo nie ma nigdzie zajec. Dopiero ruszaja we wrrzezniu.
    A sama nie możesz z nią iść?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troche się boje. Po pierwsze w malym basenie jest 28 stopni jak nie ma zajec a jak sa to podwyzszaja temperature do 33 dla takich maluchów a dwa to tak jak mówię ja nie wiem jak w takim miejscu z nią ćwiczyć... Jakbym już była po kilku zajeciach to pewnie tak a tak sama to się boje...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba ze tak

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo wszystko to duuuuzo wody... Chyba ze G sie odwazy ale myślę ze też nie będzie na tyle odwazny ;p

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi a jeśli cos jeszcze będzie potrzebne to wyjdzie w praniu ;). Ja musze pieluch dokupić bo młody ulewa wie wszędzie podkladam tetrę. Przy Tadku mialam 10 i bylo mi za dużo.

ewi0808 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wiem o czym miałam powiedzieć Ewi. Mleko takie gotowe porcjowane w butelkach. Kup sobie w razie czego zeby mieć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G rozwalil nowy samochod... ;/

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    G rozwalil nowy samochod... ;/
    Shit. Co sie stalo

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri coś poważnego.

A jakie mleko polecacie? mleko porcjowane czyli takie w opakowaniu które dodaje się do wody i gotowe?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzis strasznie lalo z przerwami i w poslizg wpadl i wjechal facetowi w dupe... Jemu sie nix nie stalo a co z samochodem jeszcze nie wiem... Ale skasowal pol przodu...

Ewi mleko juz gotowe z ktorym soe nic nie robi. Tylko miesza w butelce i zaklada smoczek. Zaraz znajde i ci wysle. W szpitalach te mleka podaja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie mleko:
    https://www.doz.pl/apteka/p118716-Bebilon_HA_1_z_Pronutra_mleko_poczatkowe_plyn_90_ml#showShortDateProducts

Ja sie ze 3 razy ratowalam tym. Mozna przelac do butelki albo kupic jednorazowy smoczek. Do tych butelek tez pasjje nakredka i smoczek ze standardowych easkich butelek. Mi pasuja te z canpolu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 17:29

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I kup sobie femaltiker. To jest na laktacje. Szkoda ze nie wiedziałam o tym, może by w szpitalu ruszylo.

ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tez to pilam przez chwile jak mialam kryzys laktacyjny. ;) a kryzys laktacyjny kazda prawir kobieta przechodzi wiec tak czy tak kup sobie.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki ;) dzieki ;))
    dobrze ze G nic sie nie stało.

I po wizycie szyjka taka sama jak była nic sie nie skróciła na szczescie.
    Mały ma 1222g i 18,6 percentyla
    Połozenie główkowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 18:27

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    O wiem o czym miałam powiedzieć Ewi. Mleko takie gotowe porcjowane w butelkach. Kup sobie w razie czego zeby mieć.
    kupie blizej porodu, zeby sie nie popsuło.

A to na laktacje to juz kupuje ;)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie popsuhe się. To ma roczna waznosc a jest do 6 miesiaca dziecka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mnie wczoraj zdziwilo? Mama ktora jest swirem na punkcie karmienia piersia (a przynajmniej była) jak zobaczyła jak mloda wieczorami przy cycu ssie rzuca stwierdzila ze moze na nic jej dawać sztuczne o.O noo w szoku byłam

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wiecie co mnie wczoraj zdziwilo? Mama ktora jest swirem na punkcie karmienia piersia (a przynajmniej była) jak zobaczyła jak mloda wieczorami przy cycu ssie rzuca stwierdzila ze moze na nic jej dawać sztuczne o.O noo w szoku byłam
    Nic na silę

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wiem wiem ale uslyszec cos takiego od kobiety ktora uznane mleko modyfikowane tylko w sytuacjach gdy kobita nie moze karmic. Chyba jej sie cos pozmienialo.

‹‹ 680 681 682 683 684 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ