Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie należę do tych co diagnozują się przez neta ale przynajmniej wiem co to jest mniej więcej bo nigdy się tym nie interesowałam. Ale żeby ciągnąć lekarza za język muszę mniej więcej wiedzieć co to jest. Ale dobrze że wiadomo już co Ci jest. Na pewno się uda i będzie zielono
Ja wolę żeby moje wyniki coś zasugerowały i żeby było wiadomo w którą stronę iść. niż taka niewiadoma na razie... -
nick nieaktualnyhej dziewczyny czekałam do ostatniej chwili, bo nie wiedziałam czy wypali, a jednak się uda. Dziś wyjeżdżamy nad morze. Na weekend. W niedziele w nocy wracamy. Zaległości nadrobię w poniedziałek wszelkie
Miłego weekenduciri22, Madziulla, ann_je, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:hej dziewczyny czekałam do ostatniej chwili, bo nie wiedziałam czy wypali, a jednak się uda. Dziś wyjeżdżamy nad morze. Na weekend. W niedziele w nocy wracamy. Zaległości nadrobię w poniedziałek wszelkie
Miłego weekendu
Miłego i udanego wypoczynku. Masz się zrelaksować i odstresować i robić same głupoty -
nick nieaktualnyPaulette wrote:hej dziewczyny czekałam do ostatniej chwili, bo nie wiedziałam czy wypali, a jednak się uda. Dziś wyjeżdżamy nad morze. Na weekend. W niedziele w nocy wracamy. Zaległości nadrobię w poniedziałek wszelkie
Miłego weekendu
Miłego weekendu wypoczywaj -
nick nieaktualny
-
ann_je wrote:little dobrze, ze z tarczycą okej a PCOS faktynie strasznie dużo dziewczyn teraz ma eh... ważne, że masz już diagnozę i możesz działać coś w związku z tym. Na kiedy masz umówioną pierwsza wizytę u nowego gina?
Próbuję się umówić, ale babka ma napięty grafik najwcześniej we wrześniu.Madziulla wrote:Ja nie należę do tych co diagnozują się przez neta ale przynajmniej wiem co to jest mniej więcej bo nigdy się tym nie interesowałam. Ale żeby ciągnąć lekarza za język muszę mniej więcej wiedzieć co to jest. Ale dobrze że wiadomo już co Ci jest. Na pewno się uda i będzie zielono
Ja wolę żeby moje wyniki coś zasugerowały i żeby było wiadomo w którą stronę iść. niż taka niewiadoma na razie...
Ja też nie diagnozowałam się przez neta Lekarka zasugerowała, wiec naczytałam się dużo o PCOS no a teraz mam potwierdzenie.
Paulette wrote:hej dziewczyny czekałam do ostatniej chwili, bo nie wiedziałam czy wypali, a jednak się uda. Dziś wyjeżdżamy nad morze. Na weekend. W niedziele w nocy wracamy. Zaległości nadrobię w poniedziałek wszelkie
Miłego weekendu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pojadlam ananasa, na wszelki wypadek wypilam wino i zagryzlam sakatka z tuńczykiem
Musze chatę sprzątać bo mam bajzel straszny:/. A mi się nie chce -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:chcecie podczytac nowego ufoludka forumowego?
Nie rozumiem po co jej odpisują NIE karmi sie troli -
nick nieaktualny
-
Ja mam przerwę do wrzesnia z imprezami;)
Mnie glupota ludzka wkurza. Starczy ze w pracy musze się użerać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny