X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Eliza vel Picja Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    O taki ooo:
    f6e538923a907fdemed.jpg

Jeszcze apteka na koniec, pościel(ale to bez pośpiechu), śpiworek, parę ubranek, lampka no i ciągle myślę czy brać wcześniej laktator czy nie, parę rzeczy z Rossmanna i chyba wsio.

śpiworki fajne i tanie masz tu:
    i kocyk bawełniany jest też w nowosciach
    http://jasieczkowo.com/pl/p/Carters-KOCYK-bawelniany-LEKKI-miekki-75x80-serce/6278
    http://www.depl.pl/

atdcj44jkiiobkzm.png
  • Eliza vel Picja Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a lampki mamy takie:
    http://allegro.pl/lampka-nocna-kinkiet-z-imieniem-wzory-i6123706104.html ta jest przewodowa

a ta bzprzewodowa w miejscu gdzie nie mamy gniazdek

http://allegro.pl/lampka-nocna-do-pokoju-dzieciecego-dziecka-i5961318604.html?bi_s=ads&bi_m=p5&bi_c=63688

mam 3 kocyki minky- gruby, średni i letni ale wszystkich uzywałam jako maty na podłoge zanim kupiłam matę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 18:48

atdcj44jkiiobkzm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja sie odmeldowuje na kilka dni jak cos to priv ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oho bale i hulanki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie do konca ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri udanego odpoczynku ;)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ważne pytanie, żeby wykluczyć albo potwierdzić cholestazę wystarczy, że.zrobię bilirubinę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieaktualne

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana, jak tam po nocce?
    u mnie ok spałam jak zabita ;))

Madziulla nie mam pojecia a bedziesz badac sie pod tym katem?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    całkiem ok. ALe dzisiaj się zapowiada, ze będzie gorąco

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie już grzeje :( ale może nie bedzie az tak gorąco jak ostatnio, mogłobybyć takie polskie lato jak dawniej. temp 27 popołudniu mała burza i ekstra , a nie to co teraz sie dzieje

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś spałam cudnie. Nie wstawałam siku pierwszy raz od baaardzo dawna. Ale trochę specjalnie, bo postanowiłam się tak w nocy nie wiercić, nie wstawać, bo za każdym razem Mała budzi się i harcuje, a nie chcę żeby jej tak zostało. Ot wymyśliła:)

Ewi wyskoczyła mi wysypka, ale sobie przypomniałam, że inne objawy się nie zgadzają, więc to chyba tylko jakaś wysypka. Już 4 dzień się trzyma, chyba umówię się do dermatologa, może jeszcze parę dni poczekam.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jesteś na coś uczulona?
    taka zwykła wysypka czy jakoś inaczej wygląda?

Mój harcuje kiedy chce nawet jaks ie w nocy obudze na siku zanim sie ruszę to on i tak już wojaży :)
    To chyba nie ma wpływu na to jakie dziecko jest czy śpi w nocy czy nie. Maluchy mają swój tryb zycia- zreszta ja tam się nie znam..

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie moja znajoma miała tak, że budziła się w nocy ok 3 i wstawała i po urodzeniu dziecko w punkt to samo.
    Wysypka no dziwna takie czerwone krostki, czasem swędzi czasem nie, pewnie swędzi po czymś, ale muszę poinformować i nie wygląda jakby się gdzieś wybierała. Niby nic nie zmieniałam/jadłam co by mnie mogło uczulić.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    właśnie moja znajoma miała tak, że budziła się w nocy ok 3 i wstawała i po urodzeniu dziecko w punkt to samo.
    Wysypka no dziwna takie czerwone krostki, czasem swędzi czasem nie, pewnie swędzi po czymś, ale muszę poinformować i nie wygląda jakby się gdzieś wybierała. Niby nic nie zmieniałam/jadłam co by mnie mogło uczulić.
    a to nie są potówki?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    a to nie są potówki?
    To była moja pierwsza myśl, ale teraz myślę, że chyba nie - 4 dzień się utrzymuje, wygląda tak inaczej, bardziej...sucho. No i ja się jakoś specjalnie nie pocę.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może to opryszczka. też występuje na ciele jako wysypka. a gdzie masz? ja raz miałam opryszczke na plecach :P

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was wszystkie dziewczyny :) Mam pytanie do was i może nie trafiłam na dobre forum, ale jestem w zupełnej kropce :( a mianowicie, 2 miesiące temu zapisałam się na makijaż permanentny brwi na dzisiaj ... Jestem w 23 d.c i w sumie nie wiem czy jestem w ciąży czy nie :) alee.. co myślicie? są jakieś przeciwskazania do tego ? czytałam, że niby tak, aczkolwiek nie mogę powiedzieć, że jestem w ciąży ( ale zaprzeczać też nie będę ) . Co myślicie? Dziękuję wam z góry za odpowiedź :****!

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
    Synuś czekamy na Ciebie :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    a może to opryszczka. też występuje na ciele jako wysypka. a gdzie masz? ja raz miałam opryszczke na plecach :P
    wewnętrzna część uda zaraz nad kolanem - wydaje mi się, że może być to zapalenie okołomieszkowe, bo to moja zmora - co prawda nigdy nie było tak intensywne, ale ciążą to odmienny stan:) nie będę zgadywać w piątek idę do dermatologa, od razu zapytam co mi doradzi na wiecznie przesuszoną skórę głowy, przynajmniej mam 2 powody, żeby pójść:)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaguś_7810 wrote:
    Witam was wszystkie dziewczyny :) Mam pytanie do was i może nie trafiłam na dobre forum, ale jestem w zupełnej kropce :( a mianowicie, 2 miesiące temu zapisałam się na makijaż permanentny brwi na dzisiaj ... Jestem w 23 d.c i w sumie nie wiem czy jestem w ciąży czy nie :) alee.. co myślicie? są jakieś przeciwskazania do tego ? czytałam, że niby tak, aczkolwiek nie mogę powiedzieć, że jestem w ciąży ( ale zaprzeczać też nie będę ) . Co myślicie? Dziękuję wam z góry za odpowiedź :****!

No ja bym nie poszła. Wolałabym nie ryzykować.
    Jakby niebyło to wprowadza się w skórę środek chemiczny.
    Ja to nawet doszłam do tego że przez całą ciąże a nawet troche przed nie farbowałam wogóle włosów, bo zawsze rozjaśniałam mój naturalny bląd a teraz to w sumie spoko wygląda jakbym miała ombre. i chyba już na razie nie będę wogóle farbować włosów :))

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 722 723 724 725 726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ