Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa bardzo mało sypiam w ciąży. Zasypiam ok 23.30 w nocy pobudka ok 3 i conajmniej godzinę dwie nie śpię, a potem budzę się z mężem o 6.
Dziś mnie tak to spojenie bolało, że za nic nie mogłam się ułożyć. Ale Mała nie budziła się długo dopiero jak zaczęłam kaszleć.
Uff spotkanie przełożone. -
Dziś moje życie zostało stłamszone...Czuje sie jak zero...
-nocny atak zawrotów głowy
-zaburzenia neurologiczne
-nie moge dotknać własnego dziecka, przytulc ,nakarmić
-nie karmię piersią
-w poniedziałek ide do szpitala...podejrzenie stwardnienia rozsianego
jestem na silnych lekach,które pozwalaja mi funkcjonowac...pokarm odciągam i bede walczyc o laktacje ale kazda kropla wylana do zlewu to płacz
-
Picja trzymaj się kochana.
Mam nadzieję, że to nie to choróbsko tylko coś innego.
Mam znajomą która na to choruje- młoda dziewczyna 22 lata bierze leki i funkcjonuje normalnie.
Karmienie wiem że to dla CB jest ważne ale najważneijsze wtym momencie jest Twoje zdrowie. Wiele matek karmi tylko mm i dzieci są zdrowe i silne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny. Madziula, Jagus trzymam kciuki!
Ja dziś mam wielki dzień! Po 9 tygodniach przerwy usg. Głównie się cieszę, ale też mam obawy. Mam zamiar poprosić gin, żeby zerknęła przy okazji na spojenie, ale nie wiem czy nie będę musiała jednak iść do ortopedy z tym. No zobaczmy. Jestem ciekawa ile waży (mam przeczucie, że niewiele) jak wygląda teraz.
A wczoraj przyszły do mnie paczki z cudownościami, kocyki, kolorowe pieluszki, przewijak i inne, ciągle chodzę i to oglądam. Jak szukacie innego kocyka niż Minky to jestem zachwycona tym, który mi przyszedł!
Basiunia leżysz?;> -
nick nieaktualnyMadziulla trzymam kciuki za test ;l
Do mnoe zaraz przyjdzie nosidlo dla malej. Co prawda musi poczekac az Liwia zacznie sama siadac ale bylo w takiej promocji ze nie moglam sobie darowac i juz sie ciesze.
A poza tym przespalam koncowke meczu.
Ciotma u ktorej bylam w sobote we srode jej dzieciaki maja po 41 stopni goraczki od wczoraj. Ciekawe czy Liwia cos zlapie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo wlasnie jakie zjadliwy wirus z dziwna wysypka. Lekarze nie wiedza co to jest. Mlodsza zachorowala w piatek starszy wczoraj. Najpierw mysleli ze to uczuleniowe i nie zarazliwe teraz ze to jakis dziwny wirus bo coraz wiecej dzieci z tym przychodzi. Na szczescie to cos takiego jak 3 dniowka. Liwia moze nie zachorowax bo jest na cycku ale moze sie zle czuc. Zobaczymy.
-
Picja, mam nadzieję, że się okaże, że to jednak nie to i wszystko będzie ok
U nas całkiem ok. Młody dzisiaj tak pięknie podniósł głowęciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny