Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem w domu, mam niedowład prawej strony, coś z lewa półkulą...choć ledwo zyje odmówiłam narazie leków i jeszcze karmię...odciagam...wylewam...ale mleko jest...póki nie wiem co mi jest nie będe brała na marne
wypuscili mnie do domu..tomografia ok, eeg tez...najorzej ze to dopiero na rezonansie widac...w następnym tyg. kłade się do szptala na dłuzej....
Basiunia, sasiadka nadała paczkę, Ewi- mąz nadał ulotki o szczepieniach
no i my w nosidle
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3b7b92bbf12.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
U mnie dziś chłodno, od rana pada.
Madziulla trzymam kciuki i powtórz jeszcze test.
Madziulla jak tam po wizycie u dermatologa?
U mnie wszystko ok mam tylko wrażenie że brzuch mi sie obniżył i zaczyna mnie pobolewać w kroczu. A i piersi zrobiły się twardsze.
W piątek mam wizyte u gin także się dowiem co i jak.
CCo tam u Was?
-
Wczoraj (11dp) robilam test i wyszedł negatywny ( owu potwierdzona w 15d.c na monitoringu,co myślicie dziewczyny,jest sens powtórzyć test? temp. w tym cyklu nie mierzę,ale rano dzis z ciekawości wynosiła 36,91.. Na @ też mi się narazie nie ma:(
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja wybieram lozeczko turystyczne bo standardowe u mnie nie zda egzaminu.
Wczoraj zarezerwowalam pokoj w stegnie wiec napewno juz jedziemy.
U nas zimno chociaż mokro:/.
Młody padl po kilku godzinach to pośpi do 1.
Wczoraj dostal 5 moich butli . Rekord .
Nadal jestem gruba . A mij maz kupuje mi ciastka.
No i postanowił ze zrobi remont łazienki skoro nie robimy tego generalnego remontu. Juz sie boję -
nick nieaktualnyHej.
Nie lubię Waszych testów, ale dalej trzymam kciuki, może było za wcześnie.
Ja byłam w pt na usg z dzidzią wszystko dobrze. Waży 1380g, wszystkie parametry jak należy. Pani dr pokazała stópkę, ponoć ma prawie 6 cm!
Szyjka 2,80, była na połówkowym 3,30 ale gin od usg nie widzi nic niepokojącego, mówi, że bliżej terminu będzie się skracała i jest dobrze.
Spojenia nie zmierzyła, chyba !muszę do ortopedy.
Dermatolog mówi, że wysypka od temperatury, ale jak obserwuję kiedy się zaognia to się nie zgadza. Coraz bardziej się rozszerza i wygląda okropnie. Mam już na dwóch nogach i rękach, a było tylko troszkę na nodze:/
Ewi pytaj koniecznie lekarza! A jak szyjka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 11:51
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie tez zimno i pada
A co do lozeczka za duze i za ciezkie. Nie mam gszie trzymac nawet zlozonego. Zreszta my nie wyjazdowi na kwatery wiecej pod namiot wiec total nie to. Szukam lozeczka w ksztalcie namiotu z moskitiera. 135cm po rozlozeniu. Fajne bo dobre i pod namiot (zeby w terenie dziecko spalo) i na plaze i do kwatery. "Namiot" plus materac samopompujacy 300zl a lozeczko plus materac skladany wyjazdowy tez ok 300zl -
ciri22 wrote:U mnie tez zimno i pada
A co do lozeczka za duze i za ciezkie. Nie mam gszie trzymac nawet zlozonego. Zreszta my nie wyjazdowi na kwatery wiecej pod namiot wiec total nie to. Szukam lozeczka w ksztalcie namiotu z moskitiera. 135cm po rozlozeniu. Fajne bo dobre i pod namiot (zeby w terenie dziecko spalo) i na plaze i do kwatery. "Namiot" plus materac samopompujacy 300zl a lozeczko plus materac skladany wyjazdowy tez ok 300zl
-
Magdziulla Karinka to już konkretna babeczka
A co do wysypki, może być tak, że przez hormony zaczęło cię uczulać coś co do tej pory nie uczulało - np. proszek. -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:fajna cena;/ na wyjazdy braknie
Ale kurde w biedrze lozeczko 170zl plud materac skladany 100zl to juz prawie 300 a takie lozeczko ze 2 razy uzyje. W ogole w tym roku bym nie kupowala ale fajny pokoj nam sie trafil za niewielkie pieniadze. Jeden mankament ze nie ma duzego lozka tylko dwa male i moze byc srednio ze spaniem z Liwia z nami w lozku. Dlatego musze cos kupic. A takie "namiotowe" lozeczko na pewno na kazdym wyjezdzie w plener (nie tylko na noc) bedzie uzywane. Noo i miejsce nie mam gdzie trzymac duzego.
A jak nie kupie bede kogos blagac o pozyczenie czegos.