Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOczywiscie chcialabym byc szczuplejsza ale nie oszukujmy sie w tej chwili nic z tym nie robie. A najwazniejsze ze jestesmy cale z Liwia. A z drugiej strony nie oplaca mi sie chudnac bo jak bedzie druga ciaza mam nadzieje niebawem to co schudne zeby znow zaraz przytyc? noo bez sensu
basiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie w mieście tylko w jednym szpitalu jest zzo, akurat tam gdzie chciałabym rodzić, ale nie mam gwarancji, że będą miejsca. Ja nie wiem czy się zdecyduje, ale będę przygotowana tzn. zrobię wcześniej badania do zzo.
Ciri z czasem może zejdzie. Może to woda ciągle? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi to chyba zależy od porodówki, nam na szkole mówili, że dobrze mieć aktualne krzepnięcia, nie wiem gdzie mam zapisaną nazwę. A chodzi o to, że jest jeden anestezjolog i jeśli kobieta ma, a nie inne nie to zrobi tej które mają. Może jedna na raz. Aktualne tzn ok5-7 dni jak dobrze pamiętam.
-
nick nieaktualnyNie powinni tak naprawde byc az do partych i wyjscia dziecka. Chyba ze porod jest trudny. Ale potem wraz z dzieckie Wyplywa dosc sporo krwi.
Edit; duzo to tez pojecie wzgledne co dla kogo jest duzo. ;p ale nie jest to jakis krwotok.
Edit 2: w drugiej fazie fizjologicznie ok 150ml w okresie lozyskowym ok 200ml. Ile naprawde wszystko zalezy od kobiety.
U mnie bylo nie fizjologicznie bo krew sie pomazala podczas pierwszej fazie porodu i mialam szczeacie jakby dziecko zamknelo calkiem ujscie z szyjki krew by nie wyplynela i nikt by nie wiedzial o odklejanii lozyska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 22:38