Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez problemy z kregoslupem i dalam rade nosic tyle kilogramow. Pod koniec bylo gorzej
Caly czas tyle samo.a jem naprawde malo.
Brzuch byl zawsze moim najwiekszym atutem... Uwielbialam go bo zawsze mialam plasciutki a teraz mam typowy dla cesarki waleczek nad blizna. -
nick nieaktualnyMadziulla ja mam taka http://allegro.pl/rogal-ciazowy-premium-cc-poduszka-kocyk-gratis-i6125654277.html
Ciri tez wystawiam na vinted i olx i z vinteda cos jeszcze z chodzi z oox nic nie sprzedalam:/ a i z grupy na fb tez czasem cis drgnie:) probuj mize sie uda;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPożeram porzeczki od tego nie utyję, chyba;)
Ciri a możesz brzuszki robić?jeśli możesz to polecam, najlepszy i najszybszt jak dla mnie efekt na brzuch. No i możesz w domu, bez żadnych sprzętów.
Mi póki co nie podoba się skóra na nogach, i tu już trudniej będzie o efekty. Mój plan to basen z dzieckiem, no i mąż rozpisze mi trening. Tylko nie wiem kto mi załatwi mobilizację. Może lusterko.
Baronowa, a Ty nie schudłaś dużo od razu? Na zdjęciach wyglądasz szczupakowato. -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Pożeram porzeczki od tego nie utyję, chyba;)
Ciri a możesz brzuszki robić?jeśli możesz to polecam, najlepszy i najszybszt jak dla mnie efekt na brzuch. No i możesz w domu, bez żadnych sprzętów.
Mi póki co nie podoba się skóra na nogach, i tu już trudniej będzie o efekty. Mój plan to basen z dzieckiem, no i mąż rozpisze mi trening. Tylko nie wiem kto mi załatwi mobilizację. Może lusterko.
Baronowa, a Ty nie schudłaś dużo od razu? Na zdjęciach wyglądasz szczupakowato.
https://www.youtube.com/watch?v=gPGQgVQM9GU
uśmiech z ranabasiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyszla mi wkladka do spacerowki i jestem mega zadowolona i moze nie jest taka piekna jak te z minki ale jest super bo otula dziecko wiec mi Liwia nie lata po wozku.
Ja to bym chciala z 15 kg mniej ale i 5 by bylo dobrze 10 to by bylo super.
Ostatnio kolezanka ktora jest trenerem fitness (niestety nie w moim miescie) powiedziala ze najlepiej zaczac cwiczenia pol roku od porody. Zwykle po tym czasie reguluja sie hormony i naturalnie zaczyna się chudnac a organizm juz sie podniosl na tyle po porodzie oraz laktacja juz nie wymaga takiego wysilku od organizmu bo zaczyna sie zarcie wprowadzac ze najlatwiej jest wtedy schudnac. (a to jako taka ciekawostka.)
Baronowa super ten Twoj syn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 12:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri kiedys sprzedawalam na ogolnej krakowska szafa ale to jak studiowalam a teraz tylko na lokalnej;)
Magdziulla dla mnie mojr cialo tez jest bardzo wazne ale co ma byc to bedzie;)
Nie stresuj sie tak, jesli odzywiasz sie z glowa to nie masz powodow do obawe, mi waga tez dziwnie skacze a jak se pomysle co ja jem to az sie boje o dziekco zeby mu krzywdy nie zrobic:/
Trzrba to przetrwac i przeczekac ) bedzie dobrze;)) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja wcześniej też tylko dupkę czy też główkę, a teraz stópki są. A wczoraj kopnęła sobie na górze jak zwykle a chwilkę później z boku na dole zrobiła wybrzuszenie albo łokieć albo rączka, bo stópka była na górze:)
Ja fakt ostatnio kulinarnie troszkę pogrzeszyłam, no i ten weekned u teściowej, matulu jakie dobre nam ciasto z malinami wyszło, a ja totalnie nieciastowa, a teraz moja mama wyprasza, żeby do niej na weekend przyjechać. I co ja mam biedna zrobić
Ciri pokaż wkładkę.
A ja mam wkładkę w zestawie to powinnam na wiosnę kupić? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZeby takie malenstwo mi nie latalo po wozku. Zwykle te wkladki ktore sa w zestawach nie zdaja egzaminu jako wkladka zmiejszajaca poniewaz nie maja bocznych zabezpieczen zmniejszen. A mi wlasnie na boki mloda latala.
Edit; wklaski w zestwwie czesto to jest zabezpiecznie przed wybrudzeniem. Widzialam juz w kilku wozkach i w zadnym nie spelnialy funkcji zmiejszenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 13:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrzylam na ta wkladke do Twojego wozka to wlasnie taka jest w wiekszosci wozkow i ona jesli masz szczuple dziecko to raczej nie zdaja egzaminu. (przynajmniej na podstawie 3 mam tak mowi. Moze wam wystarczy)
Zaraz poszukam przepisu. Ale to tam normalnie się robilo jak na patelnie tylko przyprawy chyba byly inne i na papier fldo pieczenia wrzucić. W przepisie chyba bylo zeby dac olej ale ja nie dawalam bo ladnie z miesa mi sie wytopilo. -
nick nieaktualny