Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPamietaj ze Liwia ma dlugos polrocznego dziecka a nawet teoche starszego bo na chustowym spotkaniu tam dzieci maja po 10miesiecy i nosza po 74 rozmiar ;p tu bardziej chodzi o to ze ona szczupla i na boki mi sie buja.
A przepis zagladalam to robisz normalnie jak mielone ktore lubisz (ja dodaje cebulke,ale najpierw ja podsmazam na maselku i czosnku duzo), i wstawiasz na 150stopni na prawie godzine. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko ja nie podsmazam cebulki przez refluks, wiec ja nic nie smaze:/
A i zmniejszylam na 150 kak w przepisie Ciri bo juz widze ze sa sliczne upieczone a tu jeszcze za wczesnie;)
Edit.zle spojarzalam na czas i to po 40 min byly upoeczone wiec na 150 pieklam tylko 10 min;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 14:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki za przepis Dziewczyny. Jeszcze nie wiem czy dziś zrobię, bo widzę, że mało tego mielonego mam, ale zrobię na pewno!
Zrobiłam sobie właśnie na przekąskę smoothie z owoców i jogurtu i zepsuł mi się robot:/ jakaś część odpadła która kręci tym w środku, mam nadzieję, że mąż naprawi.
Twoja Liwka faktycznie nieprzeciętnie duża. Ciekawe jak z moją będzie. Mój mąż był chudy, ale długi, a ja mała no może nie gruba chyba coś ok 3400, ale grubsza od niego. -
nick nieaktualnyA tam nie przecietnie pewnie teraz zwolni. W sumie na porodowce lezalam z 3 dziewczynami (przed porodem i po porodzie) i wszystkie mielismy dzieci urodzone takiej samej dlugosci i wadze wiec wydaje mi sie ze teraz to taki standard.
Jak masz malo mielonego zrób pulpety z sosem. -
nick nieaktualnyZrobię chyba takie ala spaghetti ze świeżymi ziołami. Mam pomidory w puszce, ziółka na balkonie. Ale te mielone też zrobię następnym razem. Podoba mi się ta opcja, nie lubię tłustego.
Kupę rzeczy wyprałam, żeby nie było płynu, zobaczymy czy się uda. Trzymajcie kciuki, żebym znalazła winowajcę pościel będę miał bez tego, ręcznik, piżamę, niektóre ubrania, przynajmniej te, które będę zakładała teraz. Nawet koce wyprałam. Więc styczność prawie zero, mam nadzieję, że zejdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla zaluj:D
Ja tez mialam taka mala bulkę mielonego a 4 kotelety wyszly:))
Omnomnom
A i miala byc marchewka z groszkiem ale juz sie przy kotketach ukrecialm wiec musialm odpuscic na rzecz gotowej surowki ale i tak dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 14:58
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Zazdosc! Chyab tez mielone zrobie
Magdziulla Liwia dluga i cycek a nawet dwa bardzo czesto a wagowa ma sporo za malo ;p wiec nie wiem czy akurat dobre to moje mleko
-
nick nieaktualnyDaj znac ile a ile mial ostatnio?
My dopiero 4 sierpnia wazenie mamy. Ale waze ja co jakis czas w domu bo ta waga w przychodni mam wrazenie ze cos przeklamuje mocno.
Kurde caly czas pada... Chcialam isc na spacer ale bez sensu bo bym musiala folie zalozyc bo nie zle zacina. Ale jest cieplo. Mam okna w domu na osciez otwarte. -
ciri22 wrote:Daj znac ile a ile mial ostatnio?
My dopiero 4 sierpnia wazenie mamy. Ale waze ja co jakis czas w domu bo ta waga w przychodni mam wrazenie ze cos przeklamuje mocno.
Kurde caly czas pada... Chcialam isc na spacer ale bez sensu bo bym musiala folie zalozyc bo nie zle zacina. Ale jest cieplo. Mam okna w domu na osciez otwarte. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muszę wam zdać relację z remontu:
po 6 latach mój syn ma listwy przypodłogowe, ja po dwóch mam żyrandol
Łazienka rozpierdzielona, Jacek pooglądał filmiki na yt i pojechał po wkrętarkę .
Oj, boję się