" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak to się mówi, z tego dzisiejszego nicnierobienia przeczytałam już chyba cały internet i... głupoty mnie się czepiają.
Mam ochotę umówić się na wizytę do poprzedniego lekarza i wygarnąć mu, że przez tyle m-cy mnie zwodził... Choć mam i 2 opcję, umówić się jak gdyby nic (że niby u 2 nie byłam) i zobaczyć co teraz zaproponuje... wrrr wrrrrr
-
nick nieaktualnygas wrote:Jak to się mówi, z tego dzisiejszego nicnierobienia przeczytałam już chyba cały internet i... głupoty mnie się czepiają.
Mam ochotę umówić się na wizytę do poprzedniego lekarza i wygarnąć mu, że przez tyle m-cy mnie zwodził... Choć mam i 2 opcję, umówić się jak gdyby nic (że niby u 2 nie byłam) i zobaczyć co teraz zaproponuje... wrrr wrrrrr
Dobra laski żeby nie było ja dziś ćwiczyłam i się rozciągałam ^^
Pierwszy krok zrobiony!Zołza:), gas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjoj już wszystkie Panie śpią? Czy ćwiczą z mężami
A właśnie najlepszy sposób na schudniecie to seks i głodówka. Tak głosi stare polskie porzekadło
Zołza na spiocha Go
Mój mezus mi od kilku dni wypomina że jak ostatnio położyłam się spać wczesniej i coś mi tam proponował to mówiłam tylko bardzo melodyjnie przez sen "nieEeEe", ale taki sen mnie zmogl że mimo szczerych chęci nie chciałam przerywać tego błogiego stanu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 01:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny