" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheheh to już jest podobno kawia domowa a nie świniaczek morski Też kiedyś taką miałam. Darła ryja codziennie nad ranem jak głodna była
U mnie tempka 36,20 spadła o 1 co mnie cieszy bo może w końcu ten cykl będzie jakiś normalny a nie pogięty jak poprzedni -
nick nieaktualnyLofciaj lofciaj, bo tak mnie tu od rana obrażać i to w poniedziałek gdzie ja przez weekend utwierdziłam się w przekonaniu jakie moje życie jest bez sensu i jaką mam beznadziejną pracę
A tempka nie wiem jaka, bo nie potrafię się zmobilizować żeby kupić termometr i zacząć mierzyć. Cały czas liczę na to, że się uda bez tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 09:11
-
nick nieaktualnyBuko wrote:Lofciaj lofciaj, bo tak mnie tu od rana obrażać i to w poniedziałek gdzie ja przez weekend utwierdziłam się w przekonaniu jakie moje życie jest bez sensu i jaką mam beznadziejną pracę
A tempka nie wiem jaka, bo nie potrafię się zmobilizować żeby kupić termometr i zacząć mierzyć. Cały czas liczę na to, że się uda bez tego
a gdzie pracujesz?
-
nick nieaktualnyPracuję w szpitalu, ale w administracji. Miała to być praca na max dwa lata, ale jak te dwa lata mijały to obudził się we mnie instynkt macierzyński i stwierdziłam, że teraz to chcę zajść w ciążę, a po powrocie na rynek pracy będę szukać czegoś lepszego. I tak trwam w tym zawieszeniu już tyle czasu, bo w ciążę nie mogę zajść, a pracy nie zmieniam bo starania trwają i boję się, że zmienię i od razu zajdę i nie będą miała do czego wracać
-
nick nieaktualny
-
A ja po lekarzu nie obyło się bez. Według niego cytuję" no prawie nic pani nie jest" w domu patrzę na ulotkę na necie i co antybiotyk na zapalenie płuc i oskrzeli nosz kur... zapalenie oskrzeli to nic?? Sorry ale jutro próbuję się dostać do lekarza u mamy
A ja podkarpacie -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:A ja po lekarzu nie obyło się bez. Według niego cytuję" no prawie nic pani nie jest" w domu patrzę na ulotkę na necie i co antybiotyk na zapalenie płuc i oskrzeli nosz kur... zapalenie oskrzeli to nic?? Sorry ale jutro próbuję się dostać do lekarza u mamy
A ja podkarpacie
To się kuruj kochana!! Zdróweczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:A ja po lekarzu nie obyło się bez. Według niego cytuję" no prawie nic pani nie jest" w domu patrzę na ulotkę na necie i co antybiotyk na zapalenie płuc i oskrzeli nosz kur... zapalenie oskrzeli to nic?? Sorry ale jutro próbuję się dostać do lekarza u mamy
A ja podkarpacie -
Buko ja mam aż dwa termometry bo w jednym mi się bateria wyczerpała to zamówiłam drugi ale go nie używałam bo mi nie pod pasował i poszłam po baterie do starego po @ czas wrócić do pomiarów.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a u mnie jogurt bo nic innego nie przejdzie
-
Zołza:) wrote:Kurna jak zimno
A o której mierzycie tempki?