" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Canti 90 wrote:hehehe robię tak samo tylko o 5:00 łykam tabsa a potem mierzę.
Zołza tam jest zdjęcie kobiety w kwiatach i opis do niego taki: "Budzę się rano cała w kwiatach.
Och, jak romantycznie pomyślałam.
Otwieram oczy...
A jednak... Znowu najebana zasnęłam w ogrodzie."Zołza:), Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo u mnie była tylko bułeczka z dżemem, bo tylko to zdążyłam złapać z lodówki żeby się nie spóźnić do pracy.
Powiem Wam jeszcze, że jakaś dziwna sprawa z moim małpiszonem. Cały poprzedni cykl plamiłam, a @ trwała dwa dni. Teoretycznie dziś mam 4 dzień, a tu nic, wczoraj to samo. Chyba się przez cały miesiąc tyle naplamiłam, że już niewiele zostało na @.
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:JA najpierw mierzę a potem łykam Od jutra już trzeba zacząć chociaż nie wiem teraz czy jest sens przy chorobie.
Zołza tam jest zdjęcie kobiety w kwiatach i opis do niego taki: "Budzę się rano cała w kwiatach.
Och, jak romantycznie pomyślałam.
Otwieram oczy...
A jednak... Znowu najebana zasnęłam w ogrodzie."
Na Ovu mozesz zaznaczyć ze jestes chora przy temperaturze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBuko wrote:To u mnie była tylko bułeczka z dżemem, bo tylko to zdążyłam złapać z lodówki żeby się nie spóźnić do pracy.
Powiem Wam jeszcze, że jakaś dziwna sprawa z moim małpiszonem. Cały poprzedni cykl plamiłam, a @ trwała dwa dni. Teoretycznie dziś mam 4 dzień, a tu nic, wczoraj to samo. Chyba się przez cały miesiąc tyle naplamiłam, że już niewiele zostało na @.
A może zrób testa? :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:To co? Od jutra mierzenie i raport z rana?
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny