" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Meginka sciskamy kciuki za owocne bzykanko !
jak w tym cyklu nie pyknie to chyba powiem gin żeby mi dał skierowanie na drożność. Bo podobno po cc się robią zrosty czasem to może warto zbadać. Myślicie że da mi skierowanie bez problemu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle nie smutaj
miesiąc szybko zleci i prolaktyna będzie jak ta lala.
Poza tym tu mi się przypomina moja przyjaciółka która miała baaaardzo wysoka prolaktyna i jak mąż namawiał ja na dziecko to stwierdziła że. Sumie to się mogą starać, a przez prolaktyna to on araczej szybko nie zajdzie. I co? I jej synek ma już ponad miesiączaszła w pierwszym cyklu.
A ja zakupiła termometr w rossmanie i od jutro się mierze. Mam nadzieję że to będzie recepta na sukces bo jak nie to przy kolejnej @ na Was nakrzycze -
nick nieaktualnyBuko wrote:Ale nie smutaj
miesiąc szybko zleci i prolaktyna będzie jak ta lala.
Poza tym tu mi się przypomina moja przyjaciółka która miała baaaardzo wysoka prolaktyna i jak mąż namawiał ja na dziecko to stwierdziła że. Sumie to się mogą starać, a przez prolaktyna to on araczej szybko nie zajdzie. I co? I jej synek ma już ponad miesiączaszła w pierwszym cyklu.
A ja zakupiła termometr w rossmanie i od jutro się mierze. Mam nadzieję że to będzie recepta na sukces bo jak nie to przy kolejnej @ na Was nakrzycze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej gas
reszta już tam pewnie mężów obraca:) ja dziś już swojego wykorzystałam
i pojechał na nockę
mam nadzieję że dobrze zasiał bo dziś jajniki jak szalone więc coś tam się dzieje:)
-
nick nieaktualny
-
Ja też cały czas mam nadzieję na fasolkę
z pierwszą ciążą też nie było łatwo, więc chyba muszę swoje odczekać. tylko że ja niecierpliwiec jestem:)
Ja również trzymam kciuki za Was wszystkie:) -
nick nieaktualnyKto obraca ten obraca
ja do swojego tak zalotnie podchodziłam i mówię: na co masz ochotę, a on mi na to z pełną powagą: obejrzeć film z Tobą i tak czekam co jeszcze powie, a on dodał: na pewno nie mam ochoty na rower
Ale ja tak przekornie, bo my póki co abstynencja przed wizytą męża u androloga, więc chociażby nie wiem jakie chęci były to zakaz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny