" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Meginka sciskamy kciuki za owocne bzykanko !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle nie smutaj miesiąc szybko zleci i prolaktyna będzie jak ta lala.
Poza tym tu mi się przypomina moja przyjaciółka która miała baaaardzo wysoka prolaktyna i jak mąż namawiał ja na dziecko to stwierdziła że. Sumie to się mogą starać, a przez prolaktyna to on araczej szybko nie zajdzie. I co? I jej synek ma już ponad miesiąc zaszła w pierwszym cyklu.
A ja zakupiła termometr w rossmanie i od jutro się mierze. Mam nadzieję że to będzie recepta na sukces bo jak nie to przy kolejnej @ na Was nakrzycze -
nick nieaktualnyBuko wrote:Ale nie smutaj miesiąc szybko zleci i prolaktyna będzie jak ta lala.
Poza tym tu mi się przypomina moja przyjaciółka która miała baaaardzo wysoka prolaktyna i jak mąż namawiał ja na dziecko to stwierdziła że. Sumie to się mogą starać, a przez prolaktyna to on araczej szybko nie zajdzie. I co? I jej synek ma już ponad miesiąc zaszła w pierwszym cyklu.
A ja zakupiła termometr w rossmanie i od jutro się mierze. Mam nadzieję że to będzie recepta na sukces bo jak nie to przy kolejnej @ na Was nakrzycze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej gas reszta już tam pewnie mężów obraca:) ja dziś już swojego wykorzystałam i pojechał na nockę mam nadzieję że dobrze zasiał bo dziś jajniki jak szalone więc coś tam się dzieje:)
-
nick nieaktualny
-
Ja też cały czas mam nadzieję na fasolkę z pierwszą ciążą też nie było łatwo, więc chyba muszę swoje odczekać. tylko że ja niecierpliwiec jestem:)
Ja również trzymam kciuki za Was wszystkie:) -
nick nieaktualnyKto obraca ten obraca ja do swojego tak zalotnie podchodziłam i mówię: na co masz ochotę, a on mi na to z pełną powagą: obejrzeć film z Tobą i tak czekam co jeszcze powie, a on dodał: na pewno nie mam ochoty na rower
Ale ja tak przekornie, bo my póki co abstynencja przed wizytą męża u androloga, więc chociażby nie wiem jakie chęci były to zakaz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny