" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza.... ale ten Twój wykres mega ciekawy.
Patrz.... jeśli uznać tamtem teścik za pozytyw, a wszystkie się na to zgodziłyśmy, to potem miałaś wys temp i nagle spadek szokujący- groszek mógł być takim szokiem dla organizmu, że zleciała Ci temp jak nigdy! A potem.. znów w górę ładnie... i teraz odczucia jak na okres... czyli groszek
Ładna interpretacja? Prawda, że całkiem możliwa?Zołza:) lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Zołza.... ale ten Twój wykres mega ciekawy.
Patrz.... jeśli uznać tamtem teścik za pozytyw, a wszystkie się na to zgodziłyśmy, to potem miałaś wys temp i nagle spadek szokujący- groszek mógł być takim szokiem dla organizmu, że zleciała Ci temp jak nigdy! A potem.. znów w górę ładnie... i teraz odczucia jak na okres... czyli groszek
Ładna interpretacja? Prawda, że całkiem możliwa?Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny już nadrukowałyście 3 strony? przeczytałam wszystko:)
Kasia piękna interpretacja oby taki scenariusz się spełnił
Zołza staram się pół roku, teraz trochę ze wspomagaczami i zobaczymy:)
Boszzz wróciłam z pracy taka padnięta że szok.
Mam nadzieję że jutro będą jakieś wieści o nowych groszkach
Udanej nocy Dziewuszki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzięki mierzeniu nauczyłam się szybciej wstawać I wiem że jak przestanę to znów będę wstawala do pracy na ostatnią chwile także jak już się budzę to sobie i mierze
Oprócz tego stosuje jeszcze testy owulacyjne - 2 miesiąc. Wcześniej sugerowalam się aplikacja w tel. No i okazuje się że dni ktore wg niej były płodne, plodnymi nie były
Szyjki nie badam... jakoś średnio mi tam paluchy ladowacMeginka lubi tę wiadomość