" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Myślisz że się już nie pojawi? Kasia miała późno owulke swego czasu...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:Dobrze, że teraz ginę mam na prawdę spoko bo od razu po pierwszej wizycie wyczaiła Hashi a jak powiedziałąm, że się staramy o maluszka to tak się ucieszyła, że aż w szoku byłam
Widzę, że zrobi wszystko żeby "zapylić" -
nick nieaktualnyZołza:) wrote:No to gratuluję ginki Takich to ze świecą szukać Ja kiedyś jak powiedziałam że chcemy sie z mężem starac o dziecko to uslyszalam ze mam przyjsc w ciazy do roku... zadnych badan... nic...
jak dla mnie tak znieczulony lekarz powinien przechodzić na emeryturę.
Jak macie plany na dziś?? I co na obiad heheh bo pomysłu nie mam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
czy mogę do Was dołączyć?
staramy się z M. o dziecko od 9 miesięcy, więc według naszego genialnego planu jaki mieliśmy właśnie powinnam jechać na porodówkę, a tu nawet śladu ciąży nie ma.
Przy problemach jakie znaleźliśmy w czasie starań, to chyba tylko moja gin zostaje optymistką, bo na poprzedniej wizycie powiedziała mi: proszę uwierzyć, będzie Pani w ciąży. Więc tak średnio wierze, ale może jednak póki co wszystkie moje tematy się ostatnio coś mocno zagroszkowały, a że lubię to forum, to szukam nowej grupy do której mogę dołączyćKasia1987, Zołza:), Canti 90 lubią tę wiadomość
-
Cześć Buko!
Miło mi Cię poznać rówieśniczko
U nas 5 cs, też myślałam, ze pojdzie jak z płatka i też gin mówi, ze będzie ok, a ja mam różne dni. Witam Cię w zagrodzie naszej kochanej Zołzy, tutaj możesz posmucić i poświrować z nami.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyBuko wrote:Cześć dziewczyny
czy mogę do Was dołączyć?
staramy się z M. o dziecko od 9 miesięcy, więc według naszego genialnego planu jaki mieliśmy właśnie powinnam jechać na porodówkę, a tu nawet śladu ciąży nie ma.
Przy problemach jakie znaleźliśmy w czasie starań, to chyba tylko moja gin zostaje optymistką, bo na poprzedniej wizycie powiedziała mi: proszę uwierzyć, będzie Pani w ciąży. Więc tak średnio wierze, ale może jednak póki co wszystkie moje tematy się ostatnio coś mocno zagroszkowały, a że lubię to forum, to szukam nowej grupy do której mogę dołączyć
Witaj nowa koleżanko !
Jak najbardziej możesz dołączyć Coprawda jest nas tu garsteczka... ale jakże sympatyczna Także pisz śmiało i czuj się jak u Siebie !
Hm.. Jeśli Ginka mówi że będzie ciąża to ze strony zdrowotnej jest zielone światło Problem tkwi... w psychice?
Może za bardzo "chcecie".. o tym myślicie... i stąd jakaś blokada? -
Buko witamy
Zołza daj trochę gołąbków
jeeeej a ja muszę do pracy zaraz na 14 lecieć... i do 22 nienawidzę drugich zmian!
ale pewnie podczytam z tel co tam naskrobałyście
miłego popołudnia kobitki -
nick nieaktualnyMeginka wrote:Buko witamy
Zołza daj trochę gołąbków
jeeeej a ja muszę do pracy zaraz na 14 lecieć... i do 22 nienawidzę drugich zmian!
ale pewnie podczytam z tel co tam naskrobałyście
miłego popołudnia kobitki
Ja jeszcze w pracy... Gołąbki póki co tylko za oknem hehe
Meginka czym się zajmujesz? -
nick nieaktualnyOj, ja jestem '88 ale to prawie rówieśniczki.
Ja też mam różne dni raz lepsze, raz gorsze. Właśnie są te gorsze, bo jestem przed @, powinnam dostać lada dzień i szczerze mówiąc miałam nadzieję, że się uda teraz, bo na początku cyklu miałam robione hsg, zakupiłam również żel Conceive i od tego cyklu stosujemy, więc teoretycznie powinna być z tego ciąża jak ta lala, ale wcale się nie zapowiada. -
Czasem nawet po spełnieniu wszystkich "warunków" i jakichś wspomagaczy jak Ty teraz niestety nie wychodzi. JA tez zawsze przed @ bardziej dołuję.. A potem jak dostaję @, to myślę, że ok, zaczynamy coś nowego, jest znów nadzieja. Będzie dobrze, musi być.
Zołza:) lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyBuko wrote:Oj, ja jestem '88 ale to prawie rówieśniczki.
Ja też mam różne dni raz lepsze, raz gorsze. Właśnie są te gorsze, bo jestem przed @, powinnam dostać lada dzień i szczerze mówiąc miałam nadzieję, że się uda teraz, bo na początku cyklu miałam robione hsg, zakupiłam również żel Conceive i od tego cyklu stosujemy, więc teoretycznie powinna być z tego ciąża jak ta lala, ale wcale się nie zapowiada.
Póki nie ma @ jest nadzieja ! -
nick nieaktualny