Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, wesołych świąt 🐣
Ja dziś od rana szał zakupowy, bo po pierwsze to wczoraj miałam jeszcze po pracy konstutacje (dorabiam jako behawiorysta psów, niestety jeszcze nie mogę się z tego utrzymywać, bo mam mało zgłoszeń, ale zawsze 3/4 stówki w miesiącu wpadną) i wróciłam o 19:30 do domu.
A po drugie musiałam się wybrać do Sinsaya na szybkie zakupy bo dostałam wczoraj telefon, że we wtorek mam rozmowę o pracę 🤞🙏
A trzecia sprawa to potrzebuje słówka pocieszenia, nawet pół słówka, bo nie jestem jakoś super załamana, ale martwię się trochę że przez to się nie uda. Już tłumaczę. ❤️🔥 było w środę i w czwartek, wczoraj o 6 rano zastrzyk no i potem tak jak już pisałam brak czasu, a późnym wieczorem próbowaliśmy coś na szybko zadziałać, ale niestety „konar nie zapłonął” no i mojego partnera bolał (wiecie co) po tych dwóch dniach, więc nie wyszło i mam trochę dołka, ale może dziś się uda na wieczór. Myślicie że cykl stracony? Mam nadzieję że chłopaki grzecznie czekały na komórkę jajową i może jednak coś zaskoczy 🤔
Zosia667 lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
14 cs
9 cykli naturalnych ❌
4 cykle stymulowane (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
PCOS, długie cykle (ok.30-33 dni)
04.03 - 🩸 Stymulacja Aromkiem i Clo🍀
? - 🥚
? - testowanie
📆
14.04 - monitoring - 16x16mm
17.04 - monitoring - 19x18mm - endo 9 mm
18.04 - Ovitrelle 💉
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Dżozu wrote:Dziewczyny mogę na beszczela wtrącić się i podzielić dobrą dla mnie wiadomością? Pewnie już nie pamiętacie, ale miałam podejrzenie kłykcin, czyli HPV w postaci brodawek w miejscach intymnych... wynik histopatologii mówi, ze to MCV, czyli mięczak zakaźny, czyli nic strasznego...🥲🥲🥲🥲
Czekam jeszcze na wyniki wymazu z szyjki na HPV.. może będzie dobrze. Już miałam wizję szczepienia na HPV co by oznaczało odłożenie starań na pół roku... a przy moim wieku 34,5 lat pół roku to jednak wieczność.
Po ostatnich stresach i tak bym chciała się zaszczepić, ale może nie teraz, jeśli to nie jest pilne.
Piękny dzień wczoraj miałam, początek długiego urlopu i dobre wyniki histopatologii 😇
Przepraszam za to wtrącenie, ale mało z kim mogę się podzielić tym niewielkim szczęściem 😶🌫️😎ater, Dżozu lubią tę wiadomość
20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
grazka0022 wrote:Hej dziewczyny, wesołych świąt 🐣
Ja dziś od rana szał zakupowy, bo po pierwsze to wczoraj miałam jeszcze po pracy konstutacje (dorabiam jako behawiorysta psów, niestety jeszcze nie mogę się z tego utrzymywać, bo mam mało zgłoszeń, ale zawsze 3/4 stówki w miesiącu wpadną) i wróciłam o 19:30 do domu.
A po drugie musiałam się wybrać do Sinsaya na szybkie zakupy bo dostałam wczoraj telefon, że we wtorek mam rozmowę o pracę 🤞🙏
A trzecia sprawa to potrzebuje słówka pocieszenia, nawet pół słówka, bo nie jestem jakoś super załamana, ale martwię się trochę że przez to się nie uda. Już tłumaczę. ❤️🔥 było w środę i w czwartek, wczoraj o 6 rano zastrzyk no i potem tak jak już pisałam brak czasu, a późnym wieczorem próbowaliśmy coś na szybko zadziałać, ale niestety „konar nie zapłonął” no i mojego partnera bolał (wiecie co) po tych dwóch dniach, więc nie wyszło i mam trochę dołka, ale może dziś się uda na wieczór. Myślicie że cykl stracony? Mam nadzieję że chłopaki grzecznie czekały na komórkę jajową i może jednak coś zaskoczy 🤔
To widze, że po świętach nie będziesz się nudzić. Kciuki za rozmowę.grazka0022 lubi tę wiadomość
20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
Brajan mi się odpala. Robienie testu teraz po południu jest bez sensu prawda? 😂
ater, S_va_88, Bergamotka94 lubią tę wiadomość
-
Zosia667 wrote:S_va - tulaski za @
Agat - ciekawe z tym niepokalankiem, czytałam że reguluje hormony, a jak smakuje?
Nina - czekam na recenzję globulek z inozytolem 😁
Powder - jak się czujesz? Czy samą myśl o syropie z cebuli postawiła Cie na nogi ?
Lora - nie badałam pasożytów, ale wiem że w moim mieście jest lab który się tym zajmuje -Olimpiamed
Gnom -🤞♥️
Asia - również liczę że ta wielkaNOC na prawdę będzie wielka, dzięki za fun z owulaków, u mnie już dziś blednie i nie mam już kolejnych więc na tym kończę przygodę z owulakami w tym miesiącu.
Wesołych świąt 💛
Trochę lepiej, dziękuję 🩷 musiałam ogarnąć receptę na euthyrox i przy okazji zapytałam na czacie o coś na przeziębienie przy staraniach. Kobitka poleciła mi Prenalen w syropie, będę testować. A na zatkany nos Ectorhin i sól fizjo, tak tutaj zostawię info, jakby ktoś też potrzebował kiedyś.
Grażka, ale super, też kiedyś myślałam o behawiorystyce 🩷 a co do starań, to żołnierze poczekają 🤞🏻🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia, 14:36
grazka0022, Zosia667 lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 2 🐶 4
🔮Staranie na luzie od 02.2024
🔬Świadome staranie od 02.2025
⏳3 cs in progress
🏁 12.2026
👩🏻🦱 ona
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
🕰️ cykle 29-31 dni
💊 pregna start, witamina D3, euthyrox, brintellix, sanprobi stress
🔬AMH 2,04 ng/ml
🧔🏻♂️ on
💊 pregna start on, androvit, witamina D3
🔬 morfologia 2%
🔬 ruch A + B 25%
🤞🏻team #rodzew2026 ✨ -
MadCat wrote:Brajan mi się odpala. Robienie testu teraz po południu jest bez sensu prawda? 😂
Wyszedł Ci już cień, więc jak najbardziej rób 😁Darrika, MadCat, assialbnn, Powder lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
02/25 💔
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨ -
ater wrote:Wyszedł Ci już cień, więc jak najbardziej rób 😁
-
Hmmm z porannego to i może. Teraz pewna nie jestem. Poczekam aż się dziecię skończy bawić na dworze i pojde
-
To już nie cien prawda? Bo dalej nie wierzę 🙈
https://zapodaj.net/plik-YO74UGib5gmorynianka, Gnom, S_va_88, ater, Darrika, Bergamotka94, White1, Agat99, Zosia667, Justa28, Mardotka, Olisska, NinaB, Meggi_**, assialbnn, Marzycielka94, Daisy1, Belia, Wianek, Powder, Idawoll, Ananabanana, Deyansu, kasialinkaa, Motylek93, dailydamn, MoniaB, almost.there lubią tę wiadomość
-
MadCat wrote:To już nie cien prawda? Bo dalej nie wierzę 🙈
https://zapodaj.net/plik-YO74UGib5gMadCat, Bergamotka94 lubią tę wiadomość
12cs
👫27
HSG ✅
USG pod kątem endo ✅
AMH 3,7
Progesteron ✅
TSH 0,916 --> 3,5
Estradiol 40
Prolaktyna 34,2 ---> 41,8
Testosteron 46,9
ALT 38❗
AST 36 ❗
Glukoza 77,50
Żelazo 89,8
Ferrytyna 21,73 ❓
Homocysteina 6,81
On : Morfologia 10%
Suplementy: kwas foliowy, Koenzym Q10(ubiqinol), Estrovita skin (omega 3,6), wit C, D, Intesta, Feroplex -
O kulwa. Dalej nie wierzę 🙈
Bergamotka94, Motylek93 lubią tę wiadomość
-
MadCat wrote:To już nie cien prawda? Bo dalej nie wierzę 🙈
https://zapodaj.net/plik-YO74UGib5g
Gratulacje!MadCat lubi tę wiadomość
👩🏻 29 👦🏻 33
ANA1 (dodatni) , ANA3 - Centromer B + ---> Centromer B ++🔺😰
TSH 1,33❇️(Euthyrox 25),Ferrytyna 18,9 ---> 25,9 (po 4 miesiącach suplementacji żelaza) ,Kwas foliowy 4,29 ---> 17,10 ng/ml ❇️
(2dc): Estriadol 19,0 pg/ml ❇️, FSH 3,3 mUl/ml ❇️, LH 3,3 mUl/ml ❇️, Prolaktyna 125,9 ng/ml --> 13,53 ❇️, Prolaktyna po obciążeniu metoclopramidem 394,62🔺, Kortyzol 6,9 ug/d ❇️
Zobacz wykres
👦🏻
🔻ilość - 37.27 mln
🔻koncentracja: 13.31 mln/ml
🔻ruch postępowy (a+b) - 13.7%
🔻ruch całkowity (a+b+c) - 26%
🔆żywotność - 78%
🔻morfologia - 0% (100% nieprawidłowych główek)
TSH 4,539 µIU/ml (Euthyrox 25), LH 3,55 mIU/ml❇️ FSH 8,50 mIU/ml❇️,Prolaktyna 9,91 ng/ml❇️,Testosteron 652,60 ng/dl❇️,SHBG 46,46 nmol/l❇️,Testosteron wolny 24,00 pg/ml ❇️ -
Rene wrote:Cześć dziewczyny czy można przyłączyć się do wątku?
Rene, S_va_88 lubią tę wiadomość