Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
-
WIADOMOŚĆ
-
@Siasi @Nayeli jeeeejku dziewczyny gratuluję 🫶🏻 rośnijcie zdrowo!
@Darrika przykro mi, ale może jeszcze nie wszystko stracone ? 😞
Tulę za wszystkie biele i @ 🫂
U mnie owulka pojawiła się ciut wcześniej, ale nic straconego, bo w tym miesiącu działaliśmy dość intensywnie 😅 i o dziwo pierwszy raz zobaczyłam u siebie piękny płodny śluz 🙈 zdążyłabym się jeszcze załapać na koniec miesiąca z testowaniem, ale nie wiem czy chcę to sobie robić 🤔😅
Miłego dnia dziewczyny! Lecę odpocząć i poczytać książkę 😊 trochę późno się odzywam, ale Wesołych 🐣Darrika, Belia, ater, Siasi, Nayeli, S_va_88 lubią tę wiadomość
29 👩🏽 & 39 👱🏻 & 🐕 x2
7 cs 🤞
👩🏽 po chemioterapii & naświetlaniach (zabieg chirurgiczny?? - dla sprawdzenia 3x inna metoda zabiegu start w maju)
👱🏻 pH 8,5❓️reszta w normie 💪
03.05 ⏸️ beta 144,44 mIU/ml 🥹🤞
05.05 beta 338,80 mIU/ml 🥹🤞
10.05 beta 2386,40 mlU/ml 🥹🤞
15.05 beta 10525.09 mlU/ml 🥹🤞
26.05 beta 60808,90 mlU/ml 🥹🤞
26.05 CRL 1.09 cm ❤️ -
Darrika wrote:Ja się z Wami łącze w bólu, od rana byłam cała w skowronkach, wszak @ sie spóźnia no to musi być dobry znak, okolicznosci, święta, wszystko się wydawało takie idealne na ten moment ujrzenia 2 kresek, a jak zobaczyłam ten biały test to zaliczyłam srogi zjad nastroju, kręcę się tylko po chacie i w milczeniu wszystko szykuje na przyjazd rodziny, będzie nas razem 10 osób więc nudy nie będzie. Mam nadzieję, że jak przyjdą to po prostu chociaż przez te kilka godzin nie będę myśleć.
Najtrudniejszy jest dla mnie ten rollercoaster emocji, drugi miesiąc z rzędu taki mocny, zwykle to wiadomo, przychodzi małpa i tyle, chwilą smutku. A teraz ta nadzieja tak uderza mocno, a za chwilę jest brutalnie wyrwana, takie życie w zawieszeniu udało się? Nie udało? A może jednak? No nie, jednak nieDarrika, Daisy1 lubią tę wiadomość
👩34 👨39
10 cs o pierwszego maluszka
Niedoczynność tarczycy ➡️ letrox 50
USG ✅ Cytologia ✅ Morfologia ✅
TSH 1,2
AMH 1.3
Żelazo - 150
Ferrytyna - 36
D3 - 72
MTHFR C677T homo
Badanie nasienia ✅
Drożność - wrzesień
Suple 💊
D3 4000 , jod , omega3 , B complex, koenzym Q10, probiotyki -
Powder wrote:To przy dłuższym staraniu jest chyba najtrudniejszy aspekt. Sama się na tym łapię, że miewam myśli o tym, żeby ograniczać jakieś rzeczy, które normalnie bym robiła, bo a nóż zaszkodzę…ale zaczynam myśleć, że najbardziej szkodzę swojej głowie…więc od kolejnego cyklu do dnia testowania postaram się tak nie przejmować i nie spinać. Dlatego dzisiaj wypiję wasze zdrówko! 🍷(może już na endometrium 😂)
Marzycielka94, karczoch321, CrazyDaisy, White1, brilka, aszin, Powder, Olisska, lilka2025 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾KIR AA
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
27.02 start stymulacji 40🫧
12.03 💉20 🥚-> 9MII + 11 GV (IVM) - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. IMSI:
12.05 start stymulacji
28.05 💉19 🥚 -> 14 MII 🍀
Ciało które nie działa. -
MadCat, Rene, Siasi, Nayeli wspaniałe wieści ogromnie Gratuluję 😊🌷🌷🌷🌷 Przyszła piękna pogoda , wszystko kwitnie i u Was niech pieknie rośnie ❤️
Za wszystkie biele przykro i tule 🫂 jak i za te wredne @ .
Dziewczyny które są w trakcie dni płodnych oby zaowocowały 🌷 trzymam kciuki ❤️
Ja podczytywałam codziennie ale trochę forum zeszło na drugi plan . Zajęłam się ogrodem wróciłam do sportu . I powiem , że czuję się supera już myślałam że będę wciąż myśleć co poszło nie tak .
Dzis zaczęłam 1dc i liczę , że MAJ przyniesie mi szczęście 🍀 🌷
Dobrego dnia dla Was . Pamiętajcie że wszystkie jesteśmy Wspaniałymi kobietami ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia, 14:08
MadCat, Darrika, karczoch321, Rene, assialbnn, Powder, Siasi, Belia, Nayeli, Marzycielka94, S_va_88 lubią tę wiadomość
35 👩 36 🧔🏻♂️ 👩 2015
Starania o rodzeństwo .
17.05.2025r ⏸️ Beta 220,0 mIU/ml
19.05.2025r Beta 571,00 mlU/ml
23.05.2025r Beta 2738,0 mlU/ml
29.05 ?
02/25 💔 6/7 t
SERPINE1 , MTHFR hetero
Żelazo - 120 Ferrytyna- 18,00
Glukoza- 93, Insulina - 3,9
TSH - 1,40 FT3- 3,49 FT4- 1,28
Wit B12- 738 ,Wid D - 55,00 Kwas foliowy- 17,70
usg i cytologia ✅ -
Siesiepy - jak u Ciebie, jak się czujesz? Pytałam już ostatnio, ale chyba gdzieś Ci zniknęło moje pytanie
Ściskam wszystkie dziewczyny z bielami i 🐒, szczególnie Darrike, dla której chciałabym żeby wyszło słoneczko zanim całkowicie porzuci plany powiększania rodziny. Życzę Wam dziewczyny, żeby kolejny cykl był wasz ❤️❤️❤️Darrika, Daisy1, S_va_88 lubią tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (10 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, potwierdzona owulacja
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %
⬇️ Morfologia 2 % -
A ja wam powiem dziewczyny ze odbiegajac od tematu dzisiaj z mężem zrobilismy 20 km rowerami wczoraj wypiliamy drinka a co, ciagle czlowiek sie zastanawia nad tą ciąża moze sie udalo trzeba sie oszczedzac a ciazy jak nie bylo tak nie ma , ja tez zaczynam zyc normalnie bo zwariować idzie . Trudno będę kiedys mamą to bede nie to nie, glowa muru nie przebije niestety .
Darrika, ater, Rene, Siasi, Belia, karczoch321, Marty.Na, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👧30
🧔34
27.12.24 ⏸️
7.01.25 mamy pecherzyk ❤️
22.01.25 pusty pecherzyk 💔💔
23.01.25 szpital 7+4 💔
23.04.25 ⏸️
24.04.25 beta 130 ❤️❤️
26.04.25 beta 387❤️❤️
30.04.25 beta 1847❤️❤️
8.05.25 mamy dzidziusia 2,7mm z pikajacym serduszkiem ❤️❤️❤️
19.05.25 dzidzia ma 1.3 cm ❤️❤️
Walczymy dalej o ciebie słoneczko❤️
,, Kiedyś ktoś taki sam jak my opowiedział mi ze wszystko jest możliwe ,,
-
@Karola super, 29 km piękny dystans, dzisiaj super pogoda na takie aktywności 😁 ja może wieczorem skocze na rowerek, zobaczę jak sił starczy.
Póki co poszłam w te gary się odstresować i uważam, że niezła ze mnie gospodyni, a z mężem w parze naprawdę fajny duet tworzymy, początki wyprawiania w domu obiadów itd były trudne, dużo było kłótni, spieszenia się, tu czegoś zabrakło, tam czegoś, latanie w te i w tamte, a dzisiaj co? Czekamy już na gości, wszystko już gotowe, mięso piekłam od rana I jest przepyszne kruche, miękkie, soczyste, sos wyszedł genialny własny z mięska, kapustę modrą na ciepło z jablkiem zrobiłam i rodzinkami, jeszcze mnie wzięło nagle i upiekłam babkę, wcisnęłam dwie dojrzałe mandarynki i pachnie teraz mandarynkową babka w całym domu 😁 mąż zrobił przepyszny zurek, zero klotni, zero pośpiechu, to mimo wszystko dobry dzień 🥰
Meggi_**, ater, Mardotka, karczoch321, White1, Justa28, AnMiPe, emciak, Rene, Lani27, Idawoll, Powder, Siasi, Marzycielka94, Wianek, S_va_88 lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Darrika wrote:@Karola super, 29 km piękny dystans, dzisiaj super pogoda na takie aktywności 😁 ja może wieczorem skocze na rowerek, zobaczę jak sił starczy.
Póki co poszłam w te gary się odstresować i uważam, że niezła ze mnie gospodyni, a z mężem w parze naprawdę fajny duet tworzymy, początki wyprawiania w domu obiadów itd były trudne, dużo było kłótni, spieszenia się, tu czegoś zabrakło, tam czegoś, latanie w te i w tamte, a dzisiaj co? Czekamy już na gości, wszystko już gotowe, mięso piekłam od rana I jest przepyszne kruche, miękkie, soczyste, sos wyszedł genialny własny z mięska, kapustę modrą na ciepło z jablkiem zrobiłam i rodzinkami, jeszcze mnie wzięło nagle i upiekłam babkę, wcisnęłam dwie dojrzałe mandarynki i pachnie teraz mandarynkową babka w całym domu 😁 mąż zrobił przepyszny zurek, zero klotni, zero pośpiechu, to mimo wszystko dobry dzień 🥰
Kochana ja swoją całą 30 wczoraj z mężem na 10 osób zrobilismy sami . Swoja droga teraz jedzenia mamy na tydzien . Nawet tort sama zrobilam 😁😁Siasi, Darrika, S_va_88 lubią tę wiadomość
👧30
🧔34
27.12.24 ⏸️
7.01.25 mamy pecherzyk ❤️
22.01.25 pusty pecherzyk 💔💔
23.01.25 szpital 7+4 💔
23.04.25 ⏸️
24.04.25 beta 130 ❤️❤️
26.04.25 beta 387❤️❤️
30.04.25 beta 1847❤️❤️
8.05.25 mamy dzidziusia 2,7mm z pikajacym serduszkiem ❤️❤️❤️
19.05.25 dzidzia ma 1.3 cm ❤️❤️
Walczymy dalej o ciebie słoneczko❤️
,, Kiedyś ktoś taki sam jak my opowiedział mi ze wszystko jest możliwe ,,
-
Nayeli, Siasi graty dziewczyny!!! 🌷🌷
Podczytuję Was teraz z przerwami bo mój cykl się ciągnie w nieskończoność i potrzebuję trochę się "zagubić " w tym, który jest dzień, żeby mi się tak czas nie dłużył.
Potwierdzam, to co zostało powiedzane, że jak starania się tak przeciągają, to z czasem aktywuje się projekt żyćko bo ile można sobie odmawiać. Ja w tym roku dużo bardziej sobie zluzowalam wszystko bo czuję, że niezależnie ile bym robiła i się ograniczała, to i tak nie ma efektu więc po co się tak spinać xDkarczoch321, Powder, Darrika, Joanka#, Nayeli, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
29 👩🏼
2 lata starań
PCOS i Endometrioza
Objawy: Długie lub niekończące się cykle, słabej jakości owulacje, niedomoga progesteronowa, LUF, niepłodność
Leczenie:
Naprotechnologia (od września 2024)
Suple (od września 2024)
Lametta + Cyclogest
Sono HSG z lipiodolem (listopad 2024)
Posiewy, wymazy, biopsja endometrium - czysto
Od lutego 2025 przerwa od stymulacji. 1-8dc Adalift, neurovit co 3 dni i aspirin cardio
Mamy to! 🎉🎉🎉
08.05.2024 Beta 25
10.05.2024 Beta 94.1 , Prog 34.76
15.05.2024 Beta 886, Prog 28.3
19.05.2024 Beta 3552, Prog 23.8 🌞
22.05.2024 USG, mamy serduszko 🩷 -
siesiepy wrote:Chciałam odpowiedzieć a polubiłam. 😅 Przy dłuższym staraniu człowiek ma już dosyć ograniczania się raczej, i zaczyna żyć normalnie.
siesiepy lubi tę wiadomość
👧25.5 🧑26.5 🐈🐈
⏳️05.24 💉01.25
👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19% |
Morfologia 4%
Ilość 307mln (77mln/ml)
Ruch A 28% B 33% C 5%
Żywe 79%
❌️01 Lametta + Zivafert
❌️02 Lametta + Zivafert
❌️03 Lametta + Zivafert
❌️04 Lametta + Zivafert
❌️05 Lametta + Zivafert -
Powder wrote:Rany, jeszcze najgorsze w tym wszystkim jest to, że dojechał mnie właśnie taki hardorowy PMS, że nie mogę przestać płakać 😅 idealnie na wizytę u teściów. Inna sprawa, że jestem kłębkiem stresu i napięcia, bo ostatnio brat męża rzucał tekstami, jak nie piłam, przez Furaginę, że „taa zapalenie pęcherza, na pewno” i jakoś o tym myślę ciągle, że znowu będą komentarze…natomiast mam gotową odpowiedź, że nie jestem w ciąży, tak staramy się i czy ma jakieś pytania o detale. Częstotliwość, ilość poronień, pozycje. Chyba już tylko wpędzanie w dyskomfort zostaje.
S_va_88 lubi tę wiadomość
👧25.5 🧑26.5 🐈🐈
⏳️05.24 💉01.25
Morfologia 4%
Ilość 307mln (77mln/ml)
Ruch A 28% B 33% C 5%
Żywe 79%
❌️01 Lametta + Zivafert
❌️02 Lametta + Zivafert
❌️03 Lametta + Zivafert
❌️04 Lametta + Zivafert
Darrika wrote:@Karola super, 29 km piękny dystans, dzisiaj super pogoda na takie aktywności 😁 ja może wieczorem skocze na rowerek, zobaczę jak sił starczy.
Ale piękna babka!! Zapach musi być nieziemski 🤩🤩
Ja jestem wprost mistrzem i powinnam dostać medal cebulaka za robienie wspaniałych zakalcow! 😅😆 No co bym nie robila, nawet najprostsze ciasto to wychodzi zakalec. Nawet babeczki robilam z dzieckiem i też zakalec 🤭 a serio sie staralam i ambicje były duże, no cóż, w czymś trzeba być dobrym 🤪
I uwaga uwaga w koncu przyszla 🐒🐒 wiec z wielką radością bede sie zapisywać na testowanko w maju, tym bardziej, że płodne dni wypadają mi na wakacjach w Grecji 😃😃 planuje porządnie wykorzystać w sumie pierwsze wakacje z dzieckiem 😆karczoch321, White1, Darrika, Belia, Claudii, S_va_88 lubią tę wiadomość
32 👩 37 🧑
2021 Księżniczka 👸 3cs
01.2025 Clo + Ovitrelle ❌️
27.03.2025 HSG - oba jajowody drożne 🍀
👩:
✔️TSH - 1,088
✔️FSH - 5,54
✔️LH - 4,71
✔️Prolaktyna - 9,67
✔️Estradiol - 40,9
✔️Testosteron - 1.32
✔️Żelazo - 112
✔️Ferrytyna - 31,3 🙄
✔️Wit D - 81,7 🙃
12cs 🤞
#rodzew2026 🍀🍀🍀 -
Marzycielka94 wrote:Siesiepy - jak u Ciebie, jak się czujesz? Pytałam już ostatnio, ale chyba gdzieś Ci zniknęło moje pytanie
Ściskam wszystkie dziewczyny z bielami i 🐒, szczególnie Darrike, dla której chciałabym żeby wyszło słoneczko zanim całkowicie porzuci plany powiększania rodziny. Życzę Wam dziewczyny, żeby kolejny cykl był wasz ❤️❤️❤️walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾KIR AA
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
27.02 start stymulacji 40🫧
12.03 💉20 🥚-> 9MII + 11 GV (IVM) - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. IMSI:
12.05 start stymulacji
28.05 💉19 🥚 -> 14 MII 🍀
Ciało które nie działa. -
kasialinkaa wrote:MadCat, Rene, Siasi, Nayeli wspaniałe wieści ogromnie Gratuluję 😊🌷🌷🌷🌷 Przyszła piękna pogoda , wszystko kwitnie i u Was niech pieknie rośnie ❤️
Za wszystkie biele przykro i tule 🫂 jak i za te wredne @ .
Dziewczyny które są w trakcie dni płodnych oby zaowocowały 🌷 trzymam kciuki ❤️
Ja podczytywałam codziennie ale trochę forum zeszło na drugi plan . Zajęłam się ogrodem wróciłam do sportu . I powiem , że czuję się supera już myślałam że będę wciąż myśleć co poszło nie tak .
Dzis zaczęłam 1dc i liczę , że MAJ przyniesie mi szczęście 🍀 🌷
Dobrego dnia dla Was . Pamiętajcie że wszystkie jesteśmy Wspaniałymi kobietami ❤️kasialinkaa lubi tę wiadomość
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc -
Darrika piękna babka, aż bym spróbowała kawałek!
My dziś z kolei podziałalismy trochę w ogrodzie, bo trzeba było jakoś spalić te wszystkie świąteczne kalorie... choć w sumie ja się chyba bardziej obijałam, bo cały czas (od owu) pobolewa mnie jajnik plus cholernie szybko się męczę. Momentami mam taki zjazd energetyczny, że nawet kawa nie pomaga. Ale to pewnie z przejedzenia 🤣Darrika, S_va_88 lubią tę wiadomość
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👧🏽2020
Starania o rodzeństwo.
🔬Świadome staranie od 04.2024
14cs 🤞🏻
💔 5tc (01.2025)
👸 cykle 27 dni
👩🏽 ona
🩺 niedokrwistość
💊 kwas foliowy, witamina D3, żelazo, prenatal duo
🧔🏽♂️ on
🩺 badanie nasienia 11.2024
- koncentracja 128mln
- szybki ruch postępowy 25%
- morfologia 1%
💊 FertilMan Plus, Tribulus Terrestris -
siesiepy wrote:Chciałam odpowiedzieć a polubiłam. 😅 Przy dłuższym staraniu człowiek ma już dosyć ograniczania się raczej, i zaczyna żyć normalnie.
PS. Siesiepy ja o nic nie pytam ale stalkuje cie na dinusiach 😀Darrika, Bergamotka94, Powder, karczoch321, grazka0022, siesiepy, NinaB, Olisska, Marzycielka94, Meggi_** lubią tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 31 &🐶 3
12 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
08.24 cb 💔
10.24 cb 💔
🔜 czerwiec HSG, badanie nasienia
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
💊 acard75, cynk, prenacaps multiplan, DHA, witC, D3+K2, Mg+B6, inozotol z NAC, olej z wiesiołka
Team ✨rodzew2026✨✊🏼 -
Meggi_** wrote:Ale piękna babka!! Zapach musi być nieziemski 🤩🤩
Ja jestem wprost mistrzem i powinnam dostać medal cebulaka za robienie wspaniałych zakalcow! 😅😆 No co bym nie robila, nawet najprostsze ciasto to wychodzi zakalec. Nawet babeczki robilam z dzieckiem i też zakalec 🤭 a serio sie staralam i ambicje były duże, no cóż, w czymś trzeba być dobrym 🤪
I uwaga uwaga w koncu przyszla 🐒🐒 wiec z wielką radością bede sie zapisywać na testowanko w maju, tym bardziej, że płodne dni wypadają mi na wakacjach w Grecji 😃😃 planuje porządnie wykorzystać w sumie pierwsze wakacje z dzieckiem 😆
Ja kiedyś też miałam zakalce i to się okazała wina piekarnika, serio czasem to nie w nas leży problem tylko w sprzęcie!😁Meggi_** lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Lani27 wrote:Darrika piękna babka, aż bym spróbowała kawałek!
My dziś z kolei podziałalismy trochę w ogrodzie, bo trzeba było jakoś spalić te wszystkie świąteczne kalorie... choć w sumie ja się chyba bardziej obijałam, bo cały czas (od owu) pobolewa mnie jajnik plus cholernie szybko się męczę. Momentami mam taki zjazd energetyczny, że nawet kawa nie pomaga. Ale to pewnie z przejedzenia 🤣Belia, Darrika, Joanka#, Lani27, Powder, Olisska, Mara__, Wianek, Daisy1, Meggi_** lubią tę wiadomość
👧25.5 🧑26.5 🐈🐈
⏳️05.24 💉01.25
Morfologia 4%
Ilość 307mln (77mln/ml)
Ruch A 28% B 33% C 5%
Żywe 79%
❌️01 Lametta + Zivafert
❌️02 Lametta + Zivafert
❌️03 Lametta + Zivafert
❌️04 Lametta + Zivafert
White1 wrote:Niestety mój brajan aka staraczkowy brain słowo 'podziałaliśmy' tłumaczy tylko na jedno... a tekst podziałaliśy w ogrodzie 🤣 nooo ja może nie powiem co sobie wyobraziłam 🤪 i to jeszcze podziałane na spalenie kalorii 🤣🫣
Ufff nie chciałam nic pisać, ale to było moje pierwsze skojarzenie 🤣White1, Darrika, Powder, Olisska, Mara__ lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 10 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol
🍵 zioła Ojca Sroki
🎾luteina 50mg x2 -
karczoch321 wrote:Ufff nie chciałam nic pisać, ale to było moje pierwsze skojarzenie 🤣
karczoch321 lubi tę wiadomość
🥺 cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia
MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko :
5cs - cb 🩸
7cs - naturals -⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
lipiec 2024 - laparoskopia 🩺 (usunięcie torbieli) i potwierdzenie endometriozy
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024
❌️ 1-6 cs
❌️ 7, 8, 9,10 cs z lamettą 💉
🤞 11cs !
✅️ FSH/LH ; oba jajowody drożne
👩34 lata, niskie AMH : 0,52 (sierpień/grudzień 2024)
🧔♂️34 lata (a+b = 5/36 %, morfo 3/4%, il. 148 /55 mln/ejakulat)
💊 Leki: insulina (OPI), letrox 150, wit. D3, wit.C/B6, selen, resweratrol, ubichinol, Mg, Zn, pqq, NAC, tardyferon, omega 3, colon C, DHEA, l-arginina