Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
-
WIADOMOŚĆ
-
Claudii wrote:Dziewczyny załamałam się trochę.
https://zapodaj.net/plik-BB2HiwJU8L
Czekam jeszcze na AMH. W lutym miałam estradiol 37 a teraz to jakaś masakra..👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
8 cs 😿
⏸️ 0 razy
05.05.2025 - USG tarczycy
07.05.2025 - wizyta kwalifikacyjna do IVF
->Histeroskopia
->IVF
👱♀️
Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego ❌
FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70) ❌
LH (6,8 )
Estradiol (22,00)
TSH (1,98 )
Anty TPO (83) ❗
Witamina D (95,62)
Ferrytyna ( 82,00)
Witamina B12 ( 1006,00)
AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
🤞#rodzew2026 🍀 -
Karola gratulacje!❤️🥳
Karola1995 lubi tę wiadomość
👩🏻34 👨🏼🦱41 🐱
starania od kwietnia 2024 r.
10.2024 biochem 💔
Badania z I etapu ✓
Drożność ✓
AMH: 3,38
FSH: 6,70
badanie nasienia ✓
Suple: jabłczan magnezu, Omega3, olej z czarnuszki, olej z wiesiołka, witamina D3, witamina C, Inofem, mleczko pszczele, zioła na torbiele jajników
❌ostatnie cykle bezowulacyjne
stymulacja Aromek+Ovitrelle+Duphaston
marzec ❌
13 cs 🤞🏼 kwiecień
21.04 ⏸️ ❤️
23.04 beta - 626,17 mIU/ml, prog - 52,20 ng/ml
25.04 1479 mlU/ml
07.05 pierwsza wizyta -
Lani27 wrote:W naszym gronie to całkiem normalne zamówienie, ja to bym pewnie jeszcze powiększyła o kilka opakowań testów owulacyjnych 🤣
Swoją drogą, jak wspominacie o GPT to ja w ten chat ostatnio wpisuje codzienne objawy, bo jakoś tak w tych aplikacjach wielu rzeczy mi brakuje, więc stwierdziłam, że tam sobie wpiszę po swojemu wszystko co odczuwam każdego dnia i zawsze będę miała porównanie. I dzisiaj chat nazwał mnie Sherlockiem hormonalnym 🧐 zaśmiałam się, ale ta nazwa do nas tak bardzo pasuje 🤣🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia, 19:04
Mardotka, Lani27, Siasi, Kokosik, S_va_88, assialbnn, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 31 &🐶 3
12 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
08.24 cb 💔
10.24 cb 💔
🔜 maj biocenoza/ MUCH
🔜 czerwiec HSG
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
💊 acard75, cynk, prenacaps multiplan, DHA, witC, D3+K2, Mg+B6, inozotol z NAC, olej z wiesiołka
Team ✨rodzew2026✨✊🏼 -
Kurde, to on takie rzeczy doradza? 🤣👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👧🏽2020
Starania o rodzeństwo.
🔬Świadome staranie od 04.2024
14cs 🤞🏻
💔 5tc (01.2025)
👸 cykle 27 dni
👩🏽 ona
🩺 niedokrwistość
💊 kwas foliowy, witamina D3, żelazo, prenatal duo
🧔🏽♂️ on
🩺 badanie nasienia 11.2024
- koncentracja 128mln
- szybki ruch postępowy 25%
- morfologia 1%
💊 FertilMan Plus, Tribulus Terrestris -
Lani27 wrote:Kurde, to on takie rzeczy doradza? 🤣
Mój też mi się już rozpisuje takie harmonogramy, proponuje ładne wersje do wydruku i, że będzie mi przypominał kiedy zbadać proga, kiedy zrobić test itd 😅🤣„bądź dobrej myśli, bo po co być złej?” 🤞
🙎♀️🧔♂️ 34
🍀 9 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna i zioła Ojca Sroki 🍵 -
Tabelki też mi tworzy, ale nigdy nie proponował czegoś na implantacje. Chyba nie jestem godna takich porad 🤣👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👧🏽2020
Starania o rodzeństwo.
🔬Świadome staranie od 04.2024
14cs 🤞🏻
💔 5tc (01.2025)
👸 cykle 27 dni
👩🏽 ona
🩺 niedokrwistość
💊 kwas foliowy, witamina D3, żelazo, prenatal duo
🧔🏽♂️ on
🩺 badanie nasienia 11.2024
- koncentracja 128mln
- szybki ruch postępowy 25%
- morfologia 1%
💊 FertilMan Plus, Tribulus Terrestris -
Claudii wrote:Dziewczyny załamałam się trochę.
https://zapodaj.net/plik-BB2HiwJU8L
Czekam jeszcze na AMH. W lutym miałam estradiol 37 a teraz to jakaś masakra..
Ja zwróciłam uwagę na sporą rozbieżność w normach pomiędzy laboratoriami. Ja mam FSH 10, co wskazuje że jest wysoko ale w normie Diagnostyki. A tutaj byłabym już znacznie ponad.
W każdym razie ja uważam że nie ma dramatu z tymi wynikamiestradiol na pewno można jakoś podkręcić.
Powiem Wam, że chwilowo się zracjonalizowałam (chwilowo bo wiadomo że jutro zrobię dramę i histerię) i tak sobie pomyślałam że jakby robić te badania hormonów co miesiąc to jestem prawie pewna że co miesiąc by się coś innego wykrzaczało i było nie tak. Ja już w tamtym cyklu polowałam na owulację w badaniach krwi i nawet sprawdzałam jak rośnie estradiol z LH i tak sobie myślę że to jest szaleństwo już na pewnym etapie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia, 19:23
Ona 30
💊Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 50/75
Kwasy Omega 3 BioCardine
Prenacaps Multi 1
Wit. D
Magnez
Koenzym Q10
TSH - 1,7
‼️ Homocysteina 11 - za duża 😵💫
FSH:LH 0,85
Estradiol w 4 dniu cyklu - 39 pg/ml
AMH - 2,16 ng/ml
Prolaktyna - 12,3 ng/ml
Glukoza na czczo - 91, insulina - 10
Ferrytyna - 51, żelazo - 173
Kwas foliowy - 12,5
Cel: 🎯 obniżenie insuliny i homocysteiny ⬇️ i podniesienie progesteronu i kwasu foliowego ⬆️ -
Cześć dziewczyny! Probuje Was nadrobić i mam stres, że nie jestem na bieżąco. Wakajki mnie pochłonęły i ładuje baterie. Jak jesteśmy w hotelu to non stop śpię. Net też słaby więc przepraszam, że mnie mniej ❤️ to co zdążyłam przeczytać:
Zosia667 Chętnie się z Wami pobawię! Skrót DPO - Drama Przed Okresowa
DPO - Dobra Piękna Owulacja (7 dni po dobrej, pięknej owulacji 😍)
AnMiPe Wierszyk przepiękny masz talent 🥰
Ritka Twoje propozycje DPO mistrzowskie, zwłaszcza ostatnia. "Dzis Padłam Oficjalnie" 😄
Co to testu jakaś porażka... jedyne co mogę powiedzieć to ja złapałam cien cienia w 9dpo a kolejnego dnia cień już był dużo mocniejszy. Beta była wtedy w okolicy 10, bo za dwa dni wyniosła ponad 20. Dziś w 14dpo testy 20 już bardzo wybarwione i było skromne brązowe plamienie- myślę że koniec implantacji. Co do bety nie wiem jaka jest bo nie mogę obecnie oznaczyć. Może coś próbowało się zagnieździć? Nie wiem co Ci doradzić z progiem bo wygląda jak tuż przed okresem... jak będziesz przyjmować to znowu wydłużysz cykl, jak coś się jednak dzieje to tylko tak uratujesz ciąże. W każdym razie przykro mi bardzo za ten niesprawiedliwy rollercoaster 😭 może lekarz coś pomoże?
Anulek Trzymam kciuki za mocne jajka 🥚 Pamiętam Cię z wątków, przykro mi że znów z nami. Niech to będzie dla Ciebie piękny i krotki czas na miesięcznych. Jak się czujesz teraz?
Darrika Ciotka chce Cię chyba zamęczyć w tym cyklu.... coś musi to znaczyć. Ja wierzę w kolejny cykl 🌷co do włamu na olx - dramat, zawsze się w takich sytuacjach zastanawiam nad czasami w których żyjemy 🫣Darrika, Kokosik, Zosia667, assialbnn, Marzycielka94, emciak, Pogubiona, AnMiPe lubią tę wiadomość
🧩 11cs o brakującego puzzelka. To jest nasza wiosna 🫵
⏸️ 20.04, 9dpo, cień cienia
💌 22.04. 11dpo = beta 22, prog 13.2
💌 30.04 (4t5d)= beta 3002, prog 19.7 (przyrost 240%)
Mamy pęcherzyk ciążowy na USG 🥰
Kolejna wizyta 9.05 🤞
Zostań z Nami 🌷
✅ szczęśliwa żona
✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
-
Nayeli wrote:Karola gratulacje!❤️🥳
Dziekuje ❤️
Robiłaś będę jeszcze raz ? 😊 -
Belia wrote:Haha mnie dziś złapał lekki brajan bo pół dnia miałam ciągnięcie trochę okresowe, co jest dla mnie trochę dziwne biorąc pod uwagę, że jeszcze tydzień do @ i pogadałam z czatem i nawet rozpisał mi plan na 3 dni co zrobić, żeby wspomóc ewentualną implantację 🤣🤣🤣 sam zaproponował to co miałam nie skorzystać 🤡
Korzystaj, korzystaj tylko koniecznie powiedz co robić 😄 czy my w tym cyklu się nie staraliśmy, ale potrzebuje to wiedzieć? Oczywiście 🤣🤡32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
02/25 💔
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨ -
ater wrote:Korzystaj, korzystaj tylko koniecznie powiedz co robić 😄 czy my w tym cyklu się nie staraliśmy, ale potrzebuje to wiedzieć? Oczywiście 🤣🤡
Marzycielka94 lubi tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 31 &🐶 3
12 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
08.24 cb 💔
10.24 cb 💔
🔜 maj biocenoza/ MUCH
🔜 czerwiec HSG
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
💊 acard75, cynk, prenacaps multiplan, DHA, witC, D3+K2, Mg+B6, inozotol z NAC, olej z wiesiołka
Team ✨rodzew2026✨✊🏼 -
karczoch321 wrote:Mnie od wczoraj łapie turbo senność, czuję się mega niewyspana mimo, że na noc wlatuje magnezik, melatonina i melisa, a zegarek pokazuje wybitną jakość snu 😆 trochę brajan, trochę zwalam to na tę szaloną pogodę.
W dodatku czuję się dziś jakby mnie coś rozkładało.
Sprawdziłam sobie we Flo objawy, bo w styczniu skrupulatnie je notowałam i miałam identycznie w identycznym dniu cyklu. Trochę się przez to nakręcam, a trochę nie, bo miesiąc temu też mi się jakieś objawy pokrywały 😅 chociaż w poprzednim cyklu coś majaczyło i próbowało przebijać na testach, więc może teraz też coś się zaczyna dziać 🥸
Idę zaraz wybiegać te głupie rozkminy 🫣😆karczoch321, Pogubiona lubią tę wiadomość
🧩 11cs o brakującego puzzelka. To jest nasza wiosna 🫵
⏸️ 20.04, 9dpo, cień cienia
💌 22.04. 11dpo = beta 22, prog 13.2
💌 30.04 (4t5d)= beta 3002, prog 19.7 (przyrost 240%)
Mamy pęcherzyk ciążowy na USG 🥰
Kolejna wizyta 9.05 🤞
Zostań z Nami 🌷
✅ szczęśliwa żona
✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
-
Siasi wrote:Nie chcę Cię nakręcać ale u mnie senność to główny objaw ciąży. Mogłabym spać dzień i noc a nie robię nic bo jestem na allu 🫣 także kciuki zaciśnięte karczoszku 🌷
karczoch321, emilgiana, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 2 🐶 4
🔮Staranie na luzie od 02.2024
🔬Świadome staranie od 02.2025
⏳4 cs in progress
🏁 12.2026
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
🔬estriadol 74,80 pg/ml, LH 5,05 IU/l, FSH 6,46 U/l, AMH 2,04 ng/ml
💊 pregna start, witamina D3, euthyrox, brintellix, sanprobi stress
🧔🏻♂️ on
🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
💊 pregna start on, androvit, witamina D3
czekamy na Ciebie Orzeszku 🩷🤞🏻#rodzew2026 ✨ -
ater wrote:Czy tylko ja nigdy w życiu nie rozmawiałam z chatem? 🤡Czuję się jak pod kamieniem, gdy Was czytam 🤣
Ja coś tam rozmawiałam ale średnio ogarniam więc nie jesteś sama 😂
Gdzie wy z tym czasem gadacie? Jakieś płatne apki czy po prostu strona internetowa?31 👩34 🧔♂️
10 lat AH
05.2024 rozpoczęcie starań
11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
01.2025 walczymy od nowa 🍀
04.05 ⏸️🥹🌷
🚺 cykle regularne, owulki potwierdzone, endometrium książkowe, hormony w normie
🚹 wszystkie parametry nasienia ponad normę oprócz morfologii 1% 😭
☀️ Jeszcze zaświeci słoneczko ☀️ -
Powder wrote:To ja z kolei będę sprowadzać na ziemię dla równowagi - jestem często senna w drugiej części cyklu i biję rekordy drzemeczek, obstawiam, że przez proga. Niemniej trzymam mocno kciuki za powodzenie akcji kropek u Ciebie Karczoszku 🩷🤞🏻
Mi się wydaje, ze mnie „bezrobocie” aktualnie rozleniwilo, więc jednak nie nakręcam się, że to objaw 🤪 ale kciuki proszę trzymać, może to ciążowe lenistwo 😛
Ananasa też jem od kilku dni, trafił mi się malutki, ale mega pyszny 😍 i stopy też mi każe chat wygrzewać 😂„bądź dobrej myśli, bo po co być złej?” 🤞
🙎♀️🧔♂️ 34
🍀 9 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna i zioła Ojca Sroki 🍵 -
Kokosik wrote:Ja coś tam rozmawiałam ale średnio ogarniam więc nie jesteś sama 😂
Gdzie wy z tym czasem gadacie? Jakieś płatne apki czy po prostu strona internetowa?Kokosik, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👧25.5 🧑26.5 🐈🐈
⏳️05.24 💉01.25
⏳️13ty miesiąc 🤞
👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19% | Morfologia 4%
❌️01 Lametta + Zivafert
❌️02 Lametta + Zivafert
❌️03 Lametta + Zivafert
❌️04 Lametta + Zivafert
05 Lametta + monitoring 9.05 (10dc) -
Kokosik wrote:Ja coś tam rozmawiałam ale średnio ogarniam więc nie jesteś sama 😂
Gdzie wy z tym czasem gadacie? Jakieś płatne apki czy po prostu strona internetowa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia, 20:05
20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
White1 wrote:https://chatgpt.com/
Ja mam ściągniętą apke i przypięta na dole ekranu żeby była pod ręką
Jeśli któraś z Was ma apke Magenta z T-Mobile to można było jakiś czas temu za darmo mieć wersje pro innej apki Perplexity i tam też jako agenta można ustawić chat gpt i jest wtedy w wersji pro bez limitów„bądź dobrej myśli, bo po co być złej?” 🤞
🙎♀️🧔♂️ 34
🍀 9 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna i zioła Ojca Sroki 🍵