Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
-
WIADOMOŚĆ
-
Powder wrote:Ja chciałam tylko napisać, że uwielbiam czytać Twoje wyjaśnienia 🥹🩷 są tak cudownie i zrozumiale pisane, czysta przyjemność w chłonięciu tej wiedzy!
To już mam chyba takie zboczenie zawodoweW ogóle śmieszne jest to że uwierzcie mi, że ja tak mam w życiu - i np. łapię się na tym, że moim ekipom które wykonują różne prace na budowie też tak tłumaczę wszystko - rozpisuję - nawet rysunki im robię w wordzie jak mają np. wymurować otwory okienne - jakie odstępy zachować, gdzie mają nie murować bo przyjdzie podwalina ze styroduru itd. Niektóre z tych ekip olewają moje "dzieła" totalnie, inne się słuchają i mówią mi potem że im pomogły moje szkice. Aktualnie w wordzie przerabiam na tablecie graficznym projekt naszego domu, aby ekipa od elewacji mogła wycenić prace i ocenić co sobie tam wymyśliliśmy na tej elewacji xD
Prowadzę nawet instagrama budowlanego (tak jak i chemicznego)A niepłodność to kolejny mój konik.
Ostatnio z mężem gdy byliśmy u androloga w invimedzie to też było śmiesznie xD (u Lewandowskiego w Poznaniu) bo patrzy na wyniki męża i mówi, że no trzeba byłoby zrobić badania hormonalne - a my, że mamy cały pakiet i podajemy mu. Ucieszył się - powiedział, że jesteśmy super przygotowani. Potem mówi, że wiadomo dieta i sport - to pokazałam mu rozpiskę na której nawet wypisałam, że mąż robi w pracy po 10k kroków dziennie. Wypisałam też tam wszystkie choroby męża, jego styl życia,suple itd. Gadamy sobie dalej i mówi, że może warto byłoby zrobić te wszystkie wymazy typu urea/chlamydie itd. itd - a ja na to, że miałam robione 1,5 miesiąca wcześniej i że u mnie czysto więc u męża też chyba powinno być (?). Na to on, że "faktycznie....no dobra...to możecie tego nie robić, żeby trochę zaoszczedzic". I na końcu zaczął nam mówić o suplementach - pokazałam czym męża zaczęłam faszerować i stwierdził że "pięknie Panu żona wszystko rozpisała". Zwiększył jedynie trochę dawki i zalecił dodatkowo jeszcze inozytol i l-karnitynę. A l-karnityna w momencie kiedy to mówił już czekała na nas w paczkomacie bo też zamówiłamAle ja większość swojej wiedzy czerpię z tego forum
Na koniec androlog stwierdził, że w sumie wizyta u niego była nam niepotrzebna
bo wszystko wiemy (ale mi głównie chodziło o usg i sprawdzenie żylaków). A mąż z kolei stwierdził po wyjściu, że mało co rozumiał z mojej rozmowy z lekarzem xD Ale cieszył się, że byłam bo powiedział, że on o połowe rzeczy by nie zapytał i w sumie nic by nie ogarnął.
Marzycielka94, milka_91, Pogubiona, Darrika, Deyansu, Miracle25, AnMiPe, snieżka, NinaB, S_va_88, Belia, karczoch321 lubią tę wiadomość
🥺 cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia
MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko :
5cs - cb 🩸
7cs - naturals -⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
lipiec 2024 - laparoskopia 🩺 (usunięcie torbieli) i potwierdzenie endometriozy
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024
❌️ 4cs - 7dpo - prog 13, estradiol 95
❌️ 5cs - 7dpo - prog 5,5
❌️ 7cs z lamettą 💉 - 7dpo - prog 27
❌️ 8 cs z lamettą 💉 cb ?
❌️ 9cs z lamettą 💉
🍀 10cs !
✅️ FSH/LH około 5 ; oba jajowody drożne
👩34 lata, niskie AMH : 0,52 (sierpień/grudzień 2024)
🧔♂️34 lata, teratozoospermia, asthenozoospermia (a+b = 5%, morfo 3%, il. 148mln/ejakulat)
💊 Leki: insulina (OPI), letrox 150, wit. D3, wit.C/B6, selen, resweratrol, q10 ubichinol, magnez, cynk, pqq, mio-inozytol, NAC, tardyferon -
cukrzyk1991 wrote:taaaak - cena jest masakryczna .... 170 zł za 30 żelowych kapsułek i jesli ja chciałabym brać 2 dziennie na moje niskie AMH aby podbic jakość, a mąz 200 to 3 kapsulki dziennie to starczy supla na 10 dni ... czyli 170zł x 3 dla naszej dwójki na miesiąc ... A to dopiero JEDEN suplement. Ostatnio liczyłam ze miesiecznie na suple wydajemy około ponad 800 zł. Do tego raz w miesiacu invimed (monitoring - 200zl). Teraz badania meza - 200 zł. Ovitrelle czasem wleci - kolejne 250 zł na miesiac. Nie licząc wydatków na cukrzycę (też z 450-500 zł). Za drożność dałam 1200 w grudniu. Badania w labo od 2-3 miesiecy to już sobie odpuściłam ... Głupi progesteron 60 zł... już nawet nie liczę wizyt prywatnych u endo czy diabetologa. Eh. A do tego budowa domu - i stawki fachowców 🥺
Dokładnie, 800 + to powinno być już od początku starańcukrzyk1991, Marzycielka94, milka_91, Powder, ater, Pogubiona, Paulina66, Miracle25, snieżka, S_va_88, Belia lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
14 cs
9 cykli naturalnych ❌
4 cykle stymulowane (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
PCOS, długie cykle (ok.30-33 dni)
04.03 - 🩸 Stymulacja Aromkiem i Clo🍀
18.04 - 🥚
30.04- testowanie
📆
06.05 - Klinika (wizyta kwalifikacyjna IVF)
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Belia - happy birthday !!!
Znowu piszę na kompie to żadnych zacnych emotek nie zrobię
Dzięki za wątek kwietniowy !
Crazy Daisy - a który masz dzień cyklu ? Którego masz owulację zazwyczaj ?Belia lubi tę wiadomość
5cs - cb 🩸
7cs - naturals -⏸️
❌️ 5cs - 7dpo - prog 5,5
❌️ 8 cs z lamettą 💉 cb ?
❌️ 9cs z lamettą 💉
🍀 10cs !
🧔♂️34 lata, teratozoospermia, asthenozoospermia (a+b = 5%, morfo 3%, il. 148mln/ejakulat)
💊 Leki: insulina (OPI), letrox 150, wit. D3, wit.C/B6, selen, resweratrol, q10 ubichinol, magnez, cynk, pqq, mio-inozytol, NAC, tardyferon -
ellevv wrote:Belia dziękuję Ci za prowadzenie tego kwietniowego wątku ❤️ szkoda tylko że tak mało mnie na nim było ale bardzo mi miło było że mogła ciulipanka przy moim nicku wstawić 😊
ellevv, Darrika lubią tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (9 cs)
👩 31
✔ USG, cytologia, potwierdzona owulacja
✔ TSH 1,42 (Euthyrox 25 mcg + jod)
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
⬇️ A i B = 30 %
⬇️ Morfologia 2 % -
CrazyDaisy wrote:Ech, no i znowu dostałam z liścia po ryju. Lekarka z luxmedu twierdzi, że nie widać cialka zoltego ani pęcherzyków a endometrium około 8mm (zasługa leku, który brałam, normalnie by było 4 pewnie). Nie była moim zdaniem jakoś bardzo dokładna przy badaniu ale w zeszłym cyklu było kolo 17mm po owu więc tu niestety obraz działa na moją niekorzyść.
Fajnie, że moj organizm mi sugeruje jedno a na badaniu wychodzi drugie. Wizyta u lekarza prowadzacego dopiero 22 maja także muszę się zebrać do kupy i zająć innymi sprawami. W maju będę znowu wolnym strzelcem a nie testującą
Skoro temperatura rośnie to może jednak lekarka za słabo ,,szukała". Bo to właśnie progesteron produkowany przez ciałko żółte ją podnosi. Może jak byłaś na USG to owulacja już się odbyła i pęcherzyk się zapadł, a ciałko żółte jest małe i trudne do uchwycenia...a zwróciłaś uwagę na coś poza temperaturą? Np. śluz był?
Kurczę, nie chce robić Ci złudnych nadziei ale wydaje mi się, że znasz dobrze swój organizm i to nie było tylko wyobrażenie Brajana. Ciekawa jestem jaka Ci się będzie utrzymywała temperatura...👩🏻34 👨🏼🦱41 🐱
starania od kwietnia 2024 r.
10.2024 biochem 💔
Badania z I etapu ✓
Drożność ✓
AMH: 3,38
FSH: 6,70
badanie nasienia ✓
Suple: jabłczan magnezu, Omega3, olej z czarnuszki, olej z wiesiołka, witamina D3, witamina C, Inofem, mleczko pszczele, zioła na torbiele jajników
❌ostatnie cykle bezowulacyjne
stymulacja Aromek+Ovitrelle+Duphaston
marzec ❌
13 cs 🤞🏼 kwiecień
21.04 ⏸️ ❤️
23.04 beta - 626,17 mIU/ml, prog - 52,20 ng/ml
25.04 1479 mlU/ml
07.05 pierwsza wizyta -
Belia wrote:Dziękuję ślicznie 😘. Tak mam. Dziś wybiło mi 31 😅 trochę już sobie rano popłakałam. PMS na pełnej. Dziś nie mam nawet czasu na świętowanie. Odbije sobie w sobotę 🥂🍷
Samych cudownych chwil, słoneczka, zdrowia, uśmiechu i spełnienia wszystkich marzeń 🥰
Życzymy Ci całą ekipą dwóch kreseczek i nudnej ciąży 🍀
No i oczywiście bardzo dziękuję za prowadzenie wątku, klątwa prowadzącej już do Ciebie zmierzaBelia lubi tę wiadomość
-
Marzycielka94 wrote:Ellevv kochana, jak się czujesz ?❤️
Dziś już ciut lepiej niż ostatnie kilka dni ale to tylko dlatego że jakieś choróbsko mnie zmiotło. Nawet nie wiem które objawy do czego mogę przypisywać 🫣 jedynie cycki nadal mnie bolą jak ściągnę stanik ewentualnie jak je dotknę 🫠
Marzycielka94 lubi tę wiadomość
PCOS cykle między 31 a 65 dni, cykle bezowulacyjne, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️ cel na 2025 - schudnąć 7.5kg 💪🏻
🔹️badanie nasienia (ruchliwość): A - 49 %, B - 11 %, C - 8 %, D- 32 %, A+B - 60 %, A+B+C - 68 %
🔹️wizyta w klinice - przyjęci ✅️
🔹️letrozol 2.5mg 3dc-7dc - czekam na małpę ⚠️ (maj)
🔹️nasienienie do powtórzenia (czerwiec)
🔹️26.4.2025 - dwie kreski ⏸️
🔹️27.4.2025 - nadal dwie kreski, druga mocniejsza ⏸️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
S_va_88 wrote:Paulina to wszystko to jest jakiś kosmos. Nie do utworzenia. Tylko kto to przeszedł wie ile nerwów, stresu, emocji to kosztuje.
Pierw dowiadujesz się o stracie ciąży, czy to na wizycie bo np. serduszko przestało bić, czy zaczyna się krwawienie. Potem stres bo szpital i ten zabieg łyżeczkowania. Już nie wspominając o całej opiece w szpitalu i co kobiety słyszą w szpitalu, typu pani ma skrobankę to niech poczeka. I wszystko krwawienia, plamienia i całe spektrum fizycznych i psychicznych skutków tego. Potem na wizycie że coś jest. I co?!!! Trwa to kolejne parę miesięcy. Bo się oczyścić. Bo przejdzie. I potem 23 tygodnie po fakcie że to resztki ciąży. Powiem ci że od wczoraj przeżywam całą Twoją sytuację. To jest naprawdę szok. I tak jak piszesz ile czasu straconego.
Cały czas myślę o Tobie. Mam nadzieję że jakoś się pozbierasz po tym wszystkim i dobry los Ci wynagrodzi w najbliższym czasie. Ściskam Cię mocno. 😘
Przepraszam za wyrzut emocji ale mój mózg nie ogarnia tego💣
Dziękuję kochana za te słowa 🥹od początku roku dosłownie czuję jakbym szła przez piekło (stąd cytat w stopce, zresztą pożyczony od którejś dziewczyny z forum). Samo poronienie było dla mnie bardzo traumatycznym doświadczeniem (psychicznie to wiadomo, ale i fizycznie, bo 4 dni spędziłam w szpitalu) i tak bardzo czekałam, żeby w końcu usłyszeć, że to koniec i można zamknąć ten okropny etap, a co wizyta to tylko kolejne złe wieści i niekończąca się historia.
Mam nadzieję, że limit pecha został już wyczerpany 😮💨S_va_88 lubi tę wiadomość
31 👰🏼♀️ 33 🤵🏻
starania o pierwsze 👶🏼🍼 od 11.2024
01.2025 💔🪽 9tc
Jeżeli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się, idź dalej. Wszystko się kiedyś kończy - Winston Churchill. -
milka_91 wrote:Też czasami przeliczam te koszty to normalnie człowiek więcej wydaje na lekarzy i suple niż na jedzenie 😅 już nie mówię o przyjemnościach bo czasami z nich rezygnuję bo wiem ,że będę miała większe wydatki związane np z wizytą u gin ... sam monitoring 300 zł .. jak jeszcze dojdzie konsultacja to za wizytę 280 zł .. za badanie i chwilę rozmowy 😅 już nie mówię o dalszej diagnostyce bo to są na prawdę ogromne pieniądze ... odprowadza się składki na NZF ale ja jedynie co korzystam to z wizyty u rodzinnego .. bo z terminami to kosmos .. No ale cóż pewnie każda z nas oddała by wszystkie pieniądze by spełnić to największe marzenie o byciu Mamą 🥺
No dokładnie ... nawet jakby się chciało naturalniej i przez to taniej - to nie zawsze tak jest. Przykładowo - mówi się ze dieta i ruch to najlepsi sprzymierzeńcy płodności - więc kupiłam ostatnio nowe rolki (kolejne 300-400 zł) bo moje to już były masakryczne (miały chyba z 15 lat) . A chcę żeby ruch sprawiał mi przyjemność, a rolki uwielbiam ! Ale fakt - na yt są darmowe video "grow with jo" i też uwielbiam sobie z nią "poskakać". Polecam. A ja jestem klucha raczej.
Tak samo suple - wydaje się mega dużo kasy a nawet nie wiadomo do końca czy działają. Jedna laska na fb pisała, że kupowała DHEA w formie leku (biosteron) i podnosił jej poziom tego hormonu, a gdy kupowała suple z dobrej firmy (DHEA) to już nie .... 3 miesiące temu postanowiłam też suplementować olej lniany (bo chciałam naturalne omega 3) i kupiłam z kauflandu i po czasie też się dowiedziałam, że źle ...bo TOTOX itd. Kupiłam więc z olini - za 99 zł za butelkę 250 ml !!! Nawet nie wiem w 100% czy to olini jest faktycznie dobre.
Od dwóch miesięcy staram się też jeść po 2 jajka każdego ranka - i też od "happy kur" z wolnego wybiegu marketowego, ale muszę znaleźć na mojej wiosce jakiegos gospodarza co ma takie natural natural. Ja ogólnie nie jem mięsa (oprócz ryb) wiec muszę jakoś podbijać biało, ale kiepsko mi idzieZwłaszcza, że ponoć autoimmunologiczne nie lubią się z nabiałem ? Eh
milka_91, Miracle25 lubią tę wiadomość
5cs - cb 🩸
7cs - naturals -⏸️
❌️ 5cs - 7dpo - prog 5,5
❌️ 8 cs z lamettą 💉 cb ?
❌️ 9cs z lamettą 💉
🍀 10cs !
Koja07 wrote:Cześć, myślicie że 9dzien po owu mogę już robić test czy czekać do spodziewanej miesiączki ?
😊😊
Racjonalna strona mózgu mówi żeby poczekać ale jeżeli u Ciebie rządzi Brajan to śmiałoja osobiście nie testuje ale ja mam bardzo regularne cykle jak by mi się okres spóźnił 1-2 dni to dopiero bym zatestowała
Powder, kropka_aga, Marzycielka94, Belia lubią tę wiadomość
👩🏻34🧔🏻♂️36🐶x2
Badania 04.2025
TSH 1,86 ⬇️
Ferrytyna 46,95
Żelazo 23,4
Badania 01.25
TSH 2,19
4dc
FSH 4,78
LH 5,90
Prolaktyna 20.10
Testosteron 1,86
SHBG 54,25
Androstendion 4,20
Badanie nasienia 05.25 🔜
Drożność 06 lub 07.25 🔜
Cykle regularne 27-28 dni
Suple 💊 PrenatalPrimo, OMEGA 3 (DHA,EPA), Q10, wiesołek do owu , l-arginina , Magnez, NAC 3-7dc -
cukrzyk1991 wrote:Kupiłam więc z olini - za 99 zł za butelkę 250 ml !!! Nawet nie wiem w 100% czy to olini jest faktycznie dobre.
Mam z olini olej z wiesiołka i wspaniale działa na śluz i czuć też po smaku, że jakość jest dobra. Piję łyżeczkę dziennie, więc liczę, że starczy na długo 🙈 mężowi kupiłam z czarnuszki i też pije i nie narzeka hah
cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
02/25 💔
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨ -
Belia dziękujemy pięknie za prowadzenie wątku 🥰 i z okazji Twoich urodzin spełnienia wszystkich marzeń 🎉 a zwłaszcza tego jednego, które nas wszystkie tu łączy 🤰🏼🌷
Pogubiona, Marzycielka94, Belia lubią tę wiadomość
31 👰🏼♀️ 33 🤵🏻
starania o pierwsze 👶🏼🍼 od 11.2024
01.2025 💔🪽 9tc
Jeżeli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się, idź dalej. Wszystko się kiedyś kończy - Winston Churchill. -
cukrzyk1991 wrote:No dokładnie ... nawet jakby się chciało naturalniej i przez to taniej - to nie zawsze tak jest. Przykładowo - mówi się ze dieta i ruch to najlepsi sprzymierzeńcy płodności - więc kupiłam ostatnio nowe rolki (kolejne 300-400 zł) bo moje to już były masakryczne (miały chyba z 15 lat) . A chcę żeby ruch sprawiał mi przyjemność, a rolki uwielbiam ! Ale fakt - na yt są darmowe video "grow with jo" i też uwielbiam sobie z nią "poskakać". Polecam. A ja jestem klucha raczej.
Tak samo suple - wydaje się mega dużo kasy a nawet nie wiadomo do końca czy działają. Jedna laska na fb pisała, że kupowała DHEA w formie leku (biosteron) i podnosił jej poziom tego hormonu, a gdy kupowała suple z dobrej firmy (DHEA) to już nie .... 3 miesiące temu postanowiłam też suplementować olej lniany (bo chciałam naturalne omega 3) i kupiłam z kauflandu i po czasie też się dowiedziałam, że źle ...bo TOTOX itd. Kupiłam więc z olini - za 99 zł za butelkę 250 ml !!! Nawet nie wiem w 100% czy to olini jest faktycznie dobre.
Od dwóch miesięcy staram się też jeść po 2 jajka każdego ranka - i też od "happy kur" z wolnego wybiegu marketowego, ale muszę znaleźć na mojej wiosce jakiegos gospodarza co ma takie natural natural. Ja ogólnie nie jem mięsa (oprócz ryb) wiec muszę jakoś podbijać biało, ale kiepsko mi idzieZwłaszcza, że ponoć autoimmunologiczne nie lubią się z nabiałem ? Eh
Rozumiem Twoj bol, ja tez jestem wege, nawet bez ryb. Nabial lubi podbijac stany zapalne, wiec przy jakiejkolwiek immunologii nieszczegolnie 🥴.👩🏼🧔🏻♂️1983 🧒🏼2021 🐕2013
Starania od 2022, 2023 cb, 2024 👼🏻👼🏻
✅ kariotypy, 4 z 5 KIROW, zesp. antyfosfolipid, ana, biopsja endo ( wyleczony stan zapalny), parametry nasienia
❓mthfr i pai hetero, allo mlr i cross match ( nie bede sie szczepic), 1 nieobecny KIR, rozjechane cytokiny, lekkie zaburzenia gospodarki cukrowej, tsh powyzej 2, niska ferrytyna
Leki- metformina, acard, prograf
Suple- nattaspin, mioinozytol, nac, kw alfa, rosweratrol, sulfasofran, laktoferyna, zelazo, homocysteine resist ( metylowane B plus foliany ) jod, d, cynk, selen, omega 3, cholina, l- karnityna, wiesiolek -
Paulina66, o widze że mamy ten sam opis w stopce
Paulina66, S_va_88, Pogubiona lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
14 cs
9 cykli naturalnych ❌
4 cykle stymulowane (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
PCOS, długie cykle (ok.30-33 dni)
04.03 - 🩸 Stymulacja Aromkiem i Clo🍀
18.04 - 🥚
30.04- testowanie
📆
06.05 - Klinika (wizyta kwalifikacyjna IVF)
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Dziś po pracy czyli po 17:00 wstawię majówkowy wątek 🍆🌷🩷
milka_91, Powder, ater, kropka_aga, snieżka, Miracle25, Marzycielka94, Paulina66, NinaB, Lisik, grazka0022, Runnerka, Darrika, Belia, Joanka#, karczoch321, Meggi_**, assialbnn, S_va_88, Bergamotka94, emciak, Justa28, kasialinkaa, Wianek lubią tę wiadomość
31 👩34 🧔♂️
10 lat AH
05.2024 rozpoczęcie starań
11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
01.2025 walczymy od nowa 🍀
🚺 cykle regularne, owulki potwierdzone, endometrium książkowe, hormony w normie
🚹 wszystkie parametry nasienia ponad normę oprócz morfologii 1% 😭
☀️ Jeszcze zaświeci słoneczko ☀️ -
ater wrote:Mam z olini olej z wiesiołka i wspaniale działa na śluz i czuć też po smaku, że jakość jest dobra. Piję łyżeczkę dziennie, więc liczę, że starczy na długo 🙈 mężowi kupiłam z czarnuszki i też pije i nie narzeka hah
Może też się skusze na taki wiesiołek . Obecnie biorę w kapsułkach Oeparol może przy następnym cyklu wypróbuję ten, wydaje mi się ,że taki olej płynny będzie lepiej przyswajalny .👩🏻34🧔🏻♂️36🐶x2
Badania 04.2025
TSH 1,86 ⬇️
Ferrytyna 46,95
Żelazo 23,4
Badania 01.25
TSH 2,19
4dc
FSH 4,78
LH 5,90
Prolaktyna 20.10
Testosteron 1,86
SHBG 54,25
Androstendion 4,20
Badanie nasienia 05.25 🔜
Drożność 06 lub 07.25 🔜
Cykle regularne 27-28 dni
Suple 💊 PrenatalPrimo, OMEGA 3 (DHA,EPA), Q10, wiesołek do owu , l-arginina , Magnez, NAC 3-7dc -
Belia wszystkiego co najpiękniejsze, oby spełniły się wszystkie Twoje marzenia, szczególnie to najważniejsze 🤞🏻❤️
Belia lubi tę wiadomość
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👧🏽2020
Starania o rodzeństwo.
🔬Świadome staranie od 04.2024
13cs 🤞🏻
💔 5tc (01.2025)
👸 cykle 27 dni
👩🏽 ona
🩺 niedokrwistość
💊 kwas foliowy, witamina D3, żelazo, prenatal duo
🧔🏽♂️ on
🩺 badanie nasienia 11.2024
- koncentracja 128mln
- szybki ruch postępowy 25%
- morfologia 1%
💊 FertilMan Plus, Tribulus Terrestris -
Rany, a ja się dzisiaj tak fatalnie czuję, że gdyby nie to, że dzisiaj 3dc to Brajan już by podskakiwał. Słabo mi jakoś i mam okropne mdłości. Myślicie, że to przez intensywniejszy okres niż zazwyczaj? Dramat 😩💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 2 🐶 4
🔮Staranie na luzie od 02.2024
🔬Świadome staranie od 02.2025
⏳4 cs in progress
🏁 12.2026
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
🔬estriadol 74,80 pg/ml, LH 5,05 IU/l, FSH 6,46 U/l, AMH 2,04 ng/ml
💊 pregna start, witamina D3, euthyrox, brintellix, sanprobi stress
🧔🏻♂️ on
🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
💊 pregna start on, androvit, witamina D3
czekamy na Ciebie Orzeszku 🩷🤞🏻#rodzew2026 ✨