Zajączku nie żałuj mi dwóch kreseczek, w Sylwestra chcę już prowadzić wózeczek 🐰🪺🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mózg za to wymyśla objawy przed nadejściem @ zawroty głowy, może jakieś mdłości, co chwilę coś mi śmierdzi + cały czas mi zimno, zwariować można 😵💫 a jutro pewnie i tak przywita mnie biel na teście
Remedios lubi tę wiadomość
👩 28 👦 29 🐶 7
Starania od października 2024r.
07.11.2024 - Ciąża biochemiczna 👼
07.02.2025 - Poronienie chybione
7 tydzień 👼
06.04.2026 - ⏸️ 7cs
Proszę zostań z nami 🙏
(Accofil, neoparin, besins, duphaston, propranolol)
❌ wrzesień 2025 -tachykardia po accofilu, która trwa do nadal.. włączony beta-bloker
❗️mutacja PAI-1 homo
❗️KIR BX 1/5 -
Hej, hej, najlepsze życzenia i ode mnie, mam nadzieję, że na słoneczku pokorzystacie z pogody w świąteczny poniedziałek 🌷🌷🌷
Pisałam, że przyszła 🐒 dzisiaj mam 4dc, ale jakoś dziwnie wygląda ten okres. Zazwyczaj mam taki krwisty, kiedyś bardziej brunatny, ostatnio bardziej czerwony. A w tym cyklu mam coś jakby krew z wodą. Jest dużo jak na mnie tej wydzieliny, cała podpaska zalana, ale nie krwią, a takim rozwodnionym czymś. Macie pomysł co się dzieje? Nie wiem, czy się przejmować, czy olać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia, 00:59
KamilaAnt2026, BillieJean lubią tę wiadomość
👩 93' 🧑 93'
Starania od 02.2025 z przerwami
07.2025 - puste jajo płodowe 💔 7w
9cs
Suple:
Omega 3 - 1000mg
Wit D - 4000j
Folian - 800mcg
Inozytol - 2000mg x 2
Laktoferyna - 200mg
Maślan sodu
Lexidofil - probiotyk
Magne b6 forte - 1 tab -
Esbe wrote:Hejo, na mnie się nie doczekacie dzisiaj, bo wczoraj wieczorem dostałam okres. Tak więc cykl 26 dni, jak zawsze. I niestety dosyć krótka faza lutealna, tylko 11 dni. W tygodniu zadzwonię do lekarki o te leki na tarczyce
Przykro mi. 😥
🌿Askowe hm, ciężko powiedzieć, nigdy tak nie miałam. A testowałaś po tym jak dostałaś tego krwawienia? Bo coś wspominałaś, że temperatura Ci się utrzymuje33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
01.2026 💔 poronienie zatrzymane
03.2026 wznowienie starań 🌈
08.04 ⏸️ Fasolko zostań. 🙏 -
Temperatura już spadła, nie robiłam testu, ale też poza tym rozwodnieniem wszystko wygląda jak zawsze.Cerva wrote:Przykro mi. 😥
🌿Askowe hm, ciężko powiedzieć, nigdy tak nie miałam. A testowałaś po tym jak dostałaś tego krwawienia? Bo coś wspominałaś, że temperatura Ci się utrzymuje
Esbe 🫂🫂👩 93' 🧑 93'
Starania od 02.2025 z przerwami
07.2025 - puste jajo płodowe 💔 7w
9cs
Suple:
Omega 3 - 1000mg
Wit D - 4000j
Folian - 800mcg
Inozytol - 2000mg x 2
Laktoferyna - 200mg
Maślan sodu
Lexidofil - probiotyk
Magne b6 forte - 1 tab -
hej kochane! Esbe, przykro mi, ale jak już okres jest to chociaż chwilowo kończą się męki psychiczne, czy to aby nie udało się...
u mnie dziś 12 dpo, powtórka testu i znowu biel vizira! niestety, trudno. odstawiam dziś duphaston i czekam kilka dni na @. 12 dpo powinno być cokolwiek widać, wiadomo że czasami u kobiet widać później, no ale musze tego dupka odstawić wg lekarki
.
temperatura dziś wysoka, no ale jesli będzie szło w stronę @ to za 1-2 dni zacznie spadać... nie wiem sama, co myśleć. z jednej strony chciałoby się jeszcze za kilka dni powtórzyć, ale pewnie już małpa przyjdzie:D
ciekawe, czy jakbym była w ciąży, a duphaston odstawiony, to ciąża dałaby radę... możeby tak jutro betę zrobic? ale może szkoda hajsu.
Czuję się jakoś... dziwnie, ale same wiecie, że mamy tak co miesiąc ^^Ona: 31 l. ('95)
On: 29 l. ('97)
Starania o 1 dziecko od maja 2023 (najpierw ok 1,5-2 lata po prostu bez zabezpieczania się, ostatni rok mocniej).
Ostatnie 3 miesiące szansy naturalnej przed pójściem do kliniki (w maju 26), wspomaganie Duphastonem
Ona: Niski progesteron po naturalnej owulacji, IO, niska ferrytyna... W leczeniu
W normie: Piątka Tarczycowa, FSH, LH, Estradiol, Prolaktyna, Androstendion, Testosteron, Kortyzol, Kwas Foliowy, D3
Suple:
Pregna Start (mąż PregnaStart ON)
D3+K2
Omega3
Probiotyk SanProbi
Duphaston 2*10mg przez 10 dni po owu -
Askowe, a jesteś pewna że to już okres a nie jakieś plamienie? Bo ja kiedyś tak miałam, parę dni takiego dziwnego, skąpego, różowego „okresu”, nawet zrobiłam badania hormonalne i wyszły słabo, a tu 4 czy 5 dnia nagle skurcze i zaczęłam krwawić normalnie…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia, 08:50
askowe lubi tę wiadomość
🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
plamienia przed miesiączką
Adenomioza?
Progesteron 11-15 ng/ml
Inne hormony - ok
Wymazy MUCHa - czysto
AMH 2,03 ng/ml
Utrogestan
Prenacare start, inozytol, magnez, ubichinon, DHA, NAC, witamina E, cholina, probiotyki
🤷🏻♂️35 lat
OAT
SCD 26%
Prenacare start ON, l-karnityna, witamina D, ubichinol, NAC, DHA, olej z czarnuszki, probiotyki
Kariotypy ok 👌
13 cs o pierwszą 🤰 -
Malinka18 wrote:Mój mózg za to wymyśla objawy przed nadejściem @ zawroty głowy, może jakieś mdłości, co chwilę coś mi śmierdzi + cały czas mi zimno, zwariować można 😵💫 a jutro pewnie i tak przywita mnie biel na teście
Mam to samo ☺️ na szczęście dzień przed okresem spada mi temperatura i mam już plamienia więc sprowadza mnie to na ziemię 😆 w tym cyklu nie zmarnowałam testu.
Niestety progesteron może powodować takie objawy nawet kiedy nie jest się w ciąży.🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
plamienia przed miesiączką
Adenomioza?
Progesteron 11-15 ng/ml
Inne hormony - ok
Wymazy MUCHa - czysto
AMH 2,03 ng/ml
Utrogestan
Prenacare start, inozytol, magnez, ubichinon, DHA, NAC, witamina E, cholina, probiotyki
🤷🏻♂️35 lat
OAT
SCD 26%
Prenacare start ON, l-karnityna, witamina D, ubichinol, NAC, DHA, olej z czarnuszki, probiotyki
Kariotypy ok 👌
13 cs o pierwszą 🤰 -
Tak odkładałam zrobienie testu, że w końcu myślałam, że się posikam.
Biel vizira 😞
biondam lubi tę wiadomość
👩🏻35; AMH 9,41 (’24) kariotyp ✅
🧔🏻38; Teratozoospermia, CFTR - prawidłowy;kariotyp✅
starania od 2015, w klinice od 2022
08/22 punkcja 6 🥚, 2❄️ 5AA
11/22 FET 💔
05/23 FET ❌
02/24
SONO HSG - jajowody obustronnie drożne ✅; histeroskopia - polip na ścianie tylnej
03/24 punkcja: 12 🥚, zapłodniono 6, mamy 5❄️: 3x5AA, 2x5AB
04/24=5dpt 16,5|7dpt 50,60|9dpt 202,2|13dpt 787,20♥️
wracamy po rodzeństwo
01/26=beta 0❌
03/26=beta 0❌
04/26=beta 0❌
To tylko kolejny krok, nie koniec drogi…
Został ❄️ -
Bambik, doskonale Cię rozumiem bo wyszłam teraz z psem na spacer i jakoś te emocje wyszły 😭. To bardzo trudny moment w każdym cyklu jak po raz nty biel...Ona: 31 l. ('95)
Starania o 1 dziecko od maja 2023 (najpierw ok 1,5-2 lata po prostu bez zabezpieczania się, ostatni rok mocniej).
Ostatnie 3 miesiące szansy naturalnej przed pójściem do kliniki (w maju 26), wspomaganie Duphastonem
Ona: Niski progesteron po naturalnej owulacji, IO, niska ferrytyna... W leczeniu
W normie: Piątka Tarczycowa, FSH, LH, Estradiol, Prolaktyna, Androstendion, Testosteron, Kortyzol, Kwas Foliowy, D3
Suple:
D3+K2
Omega3
Probiotyk SanProbi
Dziewczyny moje kochane, co tu takie smutne wiesci z rana… Bardzo mocno przytulam 😒🫂
U mnie @ rozkrecona, boli okrutnie, zaszywam sie dzis w domu i leze pod koldra, nie mam sily na nic wiecej. Jeszcze do tego ostro sie poklocilismy i od wczoraj nie rozmawiamy, krol ciszy u nas zagoscil na dobre, ehh chyba wszystkim sie juz „ulalo”Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia, 09:23
👦🏼 2018
32 & 35
7cs
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol ✔️
Badanie nasienia ⏳ -
biondam dokładnie, jakby z miesiąca na miesiąc umierała jakaś cząsteczka we mnie💔
👩🏻35; AMH 9,41 (’24) kariotyp ✅
🧔🏻38; Teratozoospermia, CFTR - prawidłowy;kariotyp✅
starania od 2015, w klinice od 2022
08/22 punkcja 6 🥚, 2❄️ 5AA
11/22 FET 💔
05/23 FET ❌
02/24
SONO HSG - jajowody obustronnie drożne ✅; histeroskopia - polip na ścianie tylnej
03/24 punkcja: 12 🥚, zapłodniono 6, mamy 5❄️: 3x5AA, 2x5AB
04/24=5dpt 16,5|7dpt 50,60|9dpt 202,2|13dpt 787,20♥️
wracamy po rodzeństwo
01/26=beta 0❌
03/26=beta 0❌
04/26=beta 0❌
To tylko kolejny krok, nie koniec drogi…
Został ❄️ -
Bardzo mi przykro Dziewczyny. Przytulam. Jak ma przyjść @ to niech jak najszybciej żebyście mogły zacząć nowy cykl. 😟
🌿J.ss o nie, mnie taka cisza dobija. Nie jestem w stanie funkcjonować.
Ja dziś 7 dpo i raczej nic nie czuje. Nie miałam żadnego kłucia ok 4 dpo jak prze ostatnie dwa cykle, piersi czasem zaswędzą ale myślę, że sobie to wkręcam raczej albo mam przesuszoną skórę. 😅33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
Bambik, biondam przytulam 🫂🫂 Doskonale Was rozumiem, trzymajcie się 🫂❤️
U mnie dziś 8dpo i coś czuje, że raczej nici z tego cyklu 🫣 Od owu nic mnie nie boli, jedynie piersi wrażliwe a tak to cisza. Czekam do czwartku żeby zatestowac, ale moja cierpliwość już się powoli kończy 😂
2018 Córka 🩷
2022 Syn 🩵 -
rozumiem, Kathrine:D ja w tym cyklu zrobilam ten blad i weszlam na tiktoka, gdzie jest milion filmików pt very, very faint line 7dpo hahahah
strasznie to ryje mózg!
jednak jeszcze nic straconego! ja bede obserwowac, co sie u mnie dzieje, ale jak @ nie bedzie to ide na bete jutro lub pojutrze. w piatek wyjezdzam i musze wiedziec co i jak:)
Kathrine32 lubi tę wiadomość
Ona: 31 l. ('95)
Suple:
D3+K2
Omega3
Probiotyk SanProbi
Widzę, że nie tylko dla mnie ten miesiąc jest jakiś taki bezobjawowy 😆
Dziewczyny tulę za biele 🫂🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱
⏸️ 11.2025
💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
Powrót do starań od 02.2026 🍀
🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈 -
Dziewczyny to jednak nie moja wyobraźnia, a blada kreska na teście, radość miesza się z okropnym strachem 😣 wieczorem i rano powtórzę test, a jutro jeszcze pójdę na betę
Trzyma mocno kciuki za pozostałe pozytywne testy, a za biel przytulam, oby kolejny cykl był Wasz! ❤️
Morgo, Kathrine32, Esbe, Monia•, _Dysia_, majskoko, Kompotlinka, Livos, Iza., KAaareii, Takatam, Lisia00, Karolaxoxo, Akacjowa_, Fermina, Werox, askowe lubią tę wiadomość
👩 28 👦 29 🐶 7
7 tydzień 👼
06.04.2026 - ⏸️ 7cs
Proszę zostań z nami 🙏
❌ wrzesień 2025 -tachykardia po accofilu, która trwa do nadal.. włączony beta-bloker
❗️mutacja PAI-1 homo
❗️KIR BX 1/5 -
Malinka18 wrote:Dziewczyny to jednak nie moja wyobraźnia, a blada kreska na teście, radość miesza się z okropnym strachem 😣 wieczorem i rano powtórzę test, a jutro jeszcze pójdę na betę
Trzyma mocno kciuki za pozostałe pozytywne testy, a za biel przytulam, oby kolejny cykl był Wasz! ❤️
Poprosimy o foteczkę 🥰
Ile jesteś dpo?
Trzymamy kciuki!
Kathrine32, Malinka18 lubią tę wiadomość
33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
Trzymam kciuki! 😀Malinka18 wrote:Dziewczyny to jednak nie moja wyobraźnia, a blada kreska na teście, radość miesza się z okropnym strachem 😣 wieczorem i rano powtórzę test, a jutro jeszcze pójdę na betę
Dziewczyny, u których biało na teście- przytulam 🫂
Mam wrażenie, że święta to taki szczególnie bolesny czas przy staraniach o dziecko. Rozmowy się kręcą wokół tego kto jest w ciąży, w social mediach pojawiają się posty o ciążach znajomych. Z jednej strony człowiek się cieszy, a z drugiej jest to ukłucie zazdrości 😢Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia, 11:08
Malinka18 lubi tę wiadomość
Mama dwóch chłopców 🥰
🩵 2019 (3cs)
🩵 2024 (9cs)
Staramy się o trzecie dziecko od stycznia 2026 🥰
Nasz mały Aniołek 👼
💔 05.2023 (ciąża biochemiczna) -
Cerva wrote:Poprosimy o foteczkę 🥰
Ile jesteś dpo?
Trzymamy kciuki!
https://ibb.co/wNB2gTSq
Tutaj fotka mam nadzieję że dobrze to wgrałam 😅
Jestem 14dpo dziś był dzień miesiączki
Miałam robić ciasto do teściowej na obiad a od dwóch godzin siedzę jak wryta 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia, 11:07
Morgo, Monia•, KamilaAnt2026, Kathrine32, Cerva, Kompotlinka, Helenka22, Livos, _Dysia_, Iza., J.ss, Takatam, askowe lubią tę wiadomość
👩 28 👦 29 🐶 7
7 tydzień 👼
06.04.2026 - ⏸️ 7cs
Proszę zostań z nami 🙏
❗️mutacja PAI-1 homo
❗️KIR BX 1/5