Zajączku nie żałuj mi dwóch kreseczek, w Sylwestra chcę już prowadzić wózeczek 🐰🪺🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozsyłam Wam już na pewno ostatnie wiruski! Kuba wciąż kitra się w brzuszku, więc chociaż mogę poczęstować ostatnią partią.
Do maja nie ma opcji przetrzymać delikwenta.
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Kompotlinka, _Dysia_, askowe, Aga_92, OwulkaNaPełnej, Iza., Esbe, Monia•, dzydzy, Stokrotka94, BillieJean, Cerva, Karolaxoxo, Kathrine32, Vainchild, KAaareii, Allthatnats, Nadzieja 🧚🏼♀️, Takatam, Angel93, Reja13, Carrie12 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️35♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
Kubuś 💙 5.04.2026 🐣

-
😩🫂🫂 U mnie też biel, ale temperatura wzrosła, mam jakieś dobre przeczucie, co do tego cyklu... Co ma być to będzieJ.ss wrote:No i formalnie - bialo, ze az razi 🥲 Takze ja czekam na @ i nie zawracam juz sobie glowy testowaniem. W czwartek gin i wlasnie czekam w labie bo spuszczam krew na tsh
👩 93' 🧑 93'
Starania od 02.2025 z przerwami
07.2025 - puste jajo płodowe 💔 7w
9cs
Suple:
Omega 3 - 1000mg
Wit D - 4000j
Folian - 800mcg
Inozytol - 2000mg x 2
Laktoferyna - 200mg
Maślan sodu
Lexidofil - probiotyk
Magne b6 forte - 1 tab -
Jestem tutaj nowa, chciałabym przywitać się.🙋🏻♀️
Wkleję tutaj post, który dodałam na innym wątku, dzięki temu będzie wiadomo skąd się tutaj urwałam🤭 i trochę informacji o mnie.:
"Jestem tutaj nowa, chciałbym przywitać sie. Wiem, że wątek trochę jakby nie dla mnie, bo ja dzieci mam, mój partner również, ale ten wątek wyświetlił mi się jako najbardziej aktualny, a jestem totalnie zielona jeśli chodzi o tą apke i forum. Dodatkowo z obecnym partnerem nie posiadamy wspólnych dzieci.😁
Postanowiłam zajrzeć na forum ponieważ, z obecnym partnerem jesteśmy od 2023r. razem (od tego czasu również razem mieszkamy, wcześniej pracował w delegacji, teraz już nie), wspólnie podjęliśmy decyzję o naszym pierwszym wspólnym 👶🏻, ale bez "parcia na szkło", tylko po prostu zdać się na los "co będzie to będzie". Troszeczkę mam wątpliwości z powodu autyzmu u mojego syna i partnera syn również, dodatkowo trochę naszego wieku..😬 Ale z drugiej strony myślę, że nie jesteśmy aż tacy starzy. 🤭
Z chęcią zasięgnę porad apropo suplementacji witamin dla nas obojga, tak na wszelki wypadek (nie mamy problemu z suplementowaniem się- braliśmy już przeróżne witaminy, lubimy też pić przeróżne ziółka).
Więcej informacji o mnie:
Ja z byłym mężem zaszłam w pierwszą ciążę po roku "nie uważania" 👶🏻ur. 09.05.2011r. w 35tc sn- wczesne sączenie się wód płodowych, drugi 👶🏻ur. się 09.01.2014r. w 35tc cc z powodu ułożenia pośladkowego, również wczesnego sączenia się wód płodowych. Nie wiem z jakiego powodu dochodziło do sączenia się wód.
W tamtych latach nie prowadziłam nawet kalendarzyka miesiaczkowego, nie robiłam żadnych badań ani nic w tym stylu- młoda głupia 🙄🤦🏻♀️.
Według kalendarzyka, który prowadzę od ok. 2023r. w aplikacji flo mam wahania cyklów między 26 a 31 dni, 🙈🙈 trwają średnio 4-5 dni. Nigdy nie prowadziłam żadnych monitoringów owulacji, ani nic w tym stylu, ale wyczytałam, że można mierzyć temperaturę i nad tym zastanawiam się.
Mam nadzieję, że za bardzo nie rozpisałam się i ze mnie stąd nie pogonicie.🤭 Jestem otwarta na pytania i rady.
Z góry dziękuję, że mogłam udzielić się tutaj."
OwulkaNaPełnej, Esbe, Remedios, askowe, BillieJean, Angel93 lubią tę wiadomość
👩🏻❤️👨🏻 01.08.2023r.
się dobrali...🤭😉:
Agnieszka 35l🙋🏻♀️91r.
hipoglikemia reaktywna
👶🏻💙2011r. sn 35tc
wrodzone zapalenie płuc, złożona wada serca, autyzm dziecięcy
👶🏻💙2014r. cc 35tc
wrodzone zapalenie płuc, złożona wada serca
M❤️ 44l🙋🏻82r.
nadciśnienie tętnicze
👶🏻🩷2009r.
👶🏻💙2012r. autyzm atypowy
Cześć dziewczyny, jestem i melduję obecność oraz chęć zatestowania jednak jeszcze nie wiem kiedy bo nadal czekam na owulację 😁 oprócz tego jutro pobranie wymazu na panel MUCHa, oraz badanie progesteronu i estradiolu w 7 dpo. Życzę wszystkim powodzenia. ❤️
Esbe, Kompotlinka, Remedios, BillieJean, Karolaxoxo lubią tę wiadomość
Weteranka po invitro, aktualnie reaktywująca starania po zmianie faceta. 😅 -
Czesc Agusia

Ja ze swoim dawnym partnerem 8 lat temu zaszlam w 1cs, teraz jestesmy razem z narzeczonym 4 lata i niestety nie udalo sie w 1cs, nasza walka o wymarzone wspolne bobo nadal trwa
Powodzenia dla ciebie, rozgosc sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca, 10:41
Agusia1110 lubi tę wiadomość
👦🏼 2018
32 & 35
7cs
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol ✔️
Badanie nasienia ⏳ -
J.ss wrote:Czesc Agusia

Ja ze swoim dawnym partnerem 8 lat temu zaszlam w 1cs, teraz jestesmy razem z narzeczonym 4 lata i niestety nie udalo sie w 1cs, nasza walka o wymarzone wspolne bobo nadal trwa
O cześć J.S. powodzenia. Ja idę po czwarte i ostatnie. I witam się w wątku
J.ss lubi tę wiadomość
2018 - 👱🏻♂️
2019 - 👱🏻♀️
2025 - 👶🏼
1cs o 4 bobasa.
09.04 ⏸️ beta: 11.28
11.04 beta: 39.47 prog: 23.9
15.04 beta: 418,41 prog: 27,5 😍 -
J.ss wrote:Czesc Agusia

Dziękuję bardzo.☺️
My z obecnym partnerem od 2023r. nie zabezpieczamy się, ale też nie było żadnych "starań" dodatkowo pracował w delegacji. Teraz jest na miejscu, więc zwiększyło się "ryzyko", dlatego też chciałabym wprowadzić nam suplementację tak bardziej jakby w kierunku starań. Ja mam dziś drugi dzień cyklu. Co możecie polecić dla mnie i partnera do suplementacji? ☺️👩🏻❤️👨🏻 01.08.2023r.
się dobrali...🤭😉:
Agnieszka 35l🙋🏻♀️91r.
hipoglikemia reaktywna
👶🏻💙2011r. sn 35tc
wrodzone zapalenie płuc, złożona wada serca, autyzm dziecięcy
👶🏻💙2014r. cc 35tc
wrodzone zapalenie płuc, złożona wada serca
M❤️ 44l🙋🏻82r.
nadciśnienie tętnicze
👶🏻🩷2009r.
👶🏻💙2012r. autyzm atypowy
Remedios, BillieJean, Kompotlinka lubią tę wiadomość
2018 - 👱🏻♂️
2019 - 👱🏻♀️
2025 - 👶🏼
1cs o 4 bobasa.
Fermina, o kochana, witaj, jestem w szoku ze po 8 latach sie spotykamy i to w tym watku, az wzrusz mnie zlapal bo przeciez 8 lat temu pisalysmy na fioletowej stronie 😭
Powodzenia!
Fermina lubi tę wiadomość
👦🏼 2018
32 & 35
7cs
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol ✔️
Badanie nasienia ⏳ -
J.ss wrote:Fermina, o kochana, witaj, jestem w szoku ze po 8 latach sie spotykamy i to w tym watku, az wzrusz mnie zlapal bo przeciez 8 lat temu pisalysmy na fioletowej stronie 😭
Powodzenia!
Hej! Też się bardzo ucieszyłam i liczę na to, że szybko pójdzie nam obu spełnić marzenia!
J.ss lubi tę wiadomość
2018 - 👱🏻♂️
2019 - 👱🏻♀️
2025 - 👶🏼
1cs o 4 bobasa.
Agusia1110 wrote:Dziękuję bardzo.☺️
My z obecnym partnerem od 2023r. nie zabezpieczamy się, ale też nie było żadnych "starań" dodatkowo pracował w delegacji. Teraz jest na miejscu, więc zwiększyło się "ryzyko", dlatego też chciałabym wprowadzić nam suplementację tak bardziej jakby w kierunku starań. Ja mam dziś drugi dzień cyklu. Co możecie polecić dla mnie i partnera do suplementacji? ☺️
Na pewno podstawa dla Ciebie to kwas foliowy (foliany) i witamina D, dla partnera witamina D. Najlepiej sprawdzić poziom Wit D i na tej podstawie manipulować dawką. W pierwszym poście są wypisane różne inne suplementy, dużo zależy od waszego stanu zdrowia i nad czym chcecie pracować. Możecie też pójść w jakiś suplement pod starania typu mieszanka (chociaż tam będą częściej mniejsze dawki). Jest na przykład Pregna Start dla mężczyzn i kobiet, Prenacare Start, z droższych Ten Fertil ☺️
Agusia1110 lubi tę wiadomość
🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
plamienia przed miesiączką
Adenomioza?
Progesteron 11-15 ng/ml
Inne hormony - ok
Wymazy MUCHa - czysto
AMH 2,03 ng/ml
Utrogestan
Prenacare start, inozytol, magnez, ubichinon, DHA, NAC, witamina E, cholina, probiotyki
🤷🏻♂️35 lat
OAT
SCD 26%
Prenacare start ON, l-karnityna, witamina D, ubichinol, NAC, DHA, olej z czarnuszki, probiotyki
Kariotypy ok 👌
13 cs o pierwszą 🤰 -
askowe wrote:😩🫂🫂 U mnie też biel, ale temperatura wzrosła, mam jakieś dobre przeczucie, co do tego cyklu... Co ma być to będzie
🤞🤞🤞
Jak rośnie to jest szansa! Trzymam kciuki! Który to dpo u ciebie? Chyba jeszcze jest tam przestrzeń na zmianę wyniku
U mnie dalej spadek temperatury.
askowe lubi tę wiadomość
👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
starania od 02.2026 -
siesiepy wrote:Rozsyłam Wam już na pewno ostatnie wiruski! Kuba wciąż kitra się w brzuszku, więc chociaż mogę poczęstować ostatnią partią.
Do maja nie ma opcji przetrzymać delikwenta.
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Siesiepy jak cudownie widzieć, że u Ciebie już ostatnia prosta do spotkania z synkiem ❤️ życzę Ci dobrego porodu !
Cześć Dziewczyny, staramy się o 3 dziecko, ale w tym miesiącu poproszę o wolnego strzelca, bo cykle mam w dalszym ciągu mocno nieregularne i nie mam pojęcia kiedy wypadnie najlepszy dzień na testowanie i czy w ogóle jest szansa na szczęśliwy traf. Nie nastawiam się, bo o drugie dziecko staraliśmy się rok.
Życzę każdej z Was powodzenia w tym miesiącu 👌 niech kwiecień będzie owocny !
Kompotlinka, askowe, Agusia1110, siesiepy lubią tę wiadomość
Rocznik 92
🩷Córka 08.2022 (1cs)
🩵Syn 03.2025 (12cs) -
askowe wrote:😩🫂🫂 U mnie też biel, ale temperatura wzrosła, mam jakieś dobre przeczucie, co do tego cyklu... Co ma być to będzie
Askowe a który dpo ? Trzymam kciuki, że przeczucia się spełnią. To że temperatura nie spada to dobry znak!
U mnie w 8 dpo jest spory spadek, ale wcześnie się dzisiaj obudziłam plus ta zmiana czasu… no nic, czekam co dalej. W ogóle w tym cyklu nie dobiłam jeszcze do 37 stopni jak zazwyczaj i pojawiają się myśli że progesteron jest słaby i to dlatego…🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
plamienia przed miesiączką
Adenomioza?
Progesteron 11-15 ng/ml
Inne hormony - ok
Wymazy MUCHa - czysto
AMH 2,03 ng/ml
Utrogestan
Prenacare start, inozytol, magnez, ubichinon, DHA, NAC, witamina E, cholina, probiotyki
🤷🏻♂️35 lat
OAT
SCD 26%
Prenacare start ON, l-karnityna, witamina D, ubichinol, NAC, DHA, olej z czarnuszki, probiotyki
Kariotypy ok 👌
13 cs o pierwszą 🤰 -
Hej !miło cię widzieć pamiętam cię z kwietnia 2024 🥹Fermina wrote:O cześć J.S. powodzenia. Ja idę po czwarte i ostatnie. I witam się w wątku

Fermina lubi tę wiadomość
Starania od stycznia 2023
22.04 .2024⏸️
23.04 beta 204.55
25.04 beta 522.39 prg 19.1
29.04 beta 3430.91
2.05 pęcherzyk w macicy
6.05 beta 27601.65 prg 31.2
20.05 ❤️
30.12.2024 Witaj synku 🩵 -
10dpo być może 11; trochę jest, aż sama nie wiem, co we mnie wstąpiło, przy dalszej bieli chyba będzie załamka 😮💨 jakoś czasem nie umiem zapanować nad tą nadzieją, są cykle spokojniejsze i takie huśtawkowe...dzydzy wrote:🤞🤞🤞
Jak rośnie to jest szansa! Trzymam kciuki! Który to dpo u ciebie? Chyba jeszcze jest tam przestrzeń na zmianę wyniku
U mnie dalej spadek temperatury.👩 93' 🧑 93'
9cs
Suple:
Omega 3 - 1000mg
Wit D - 4000j
Folian - 800mcg
Inozytol - 2000mg x 2
Laktoferyna - 200mg
Maślan sodu
Lexidofil - probiotyk
Magne b6 forte - 1 tab -
Właśnie spadła w 7 i 9 dpo a dzisiaj wróciła, może u Ciebie też jednodniowy spadek? 🤞🤞Remedios wrote:Askowe a który dpo ? Trzymam kciuki, że przeczucia się spełnią. To że temperatura nie spada to dobry znak!
U mnie w 8 dpo jest spory spadek, ale wcześnie się dzisiaj obudziłam plus ta zmiana czasu… no nic, czekam co dalej. W ogóle w tym cyklu nie dobiłam jeszcze do 37 stopni jak zazwyczaj i pojawiają się myśli że progesteron jest słaby i to dlatego…👩 93' 🧑 93'
9cs
Suple:
Omega 3 - 1000mg
Wit D - 4000j
Folian - 800mcg
Inozytol - 2000mg x 2
Laktoferyna - 200mg
Maślan sodu
Lexidofil - probiotyk
Magne b6 forte - 1 tab