SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ZDROWE PRZEPISY
Odpowiedz

ZDROWE PRZEPISY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • MoNa_2603 Koleżanka

Wysłany: 30 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marsylianka wrote:
    MoNa, ja stewię kupuję w necie. Ta w płynie to stevigold. Ok 40 zł na 125 ml a starcza na dłuuugo.
    Ksylitol też używałam, ale wole jednak stewie. Bardziej ekonomicznie wychodzi bo ksylitol ma mniej więcej słodkość 1/1 względem cukru a ta stewia w płycie to 2 kropelki to tak jak jedna łyżeczka cukru. A skład to woda, gliceryna roślinna i stewia. Do tego ksylitol w większych ilościach ma właściwości przeczyszczające ;)
    Polecam ciasto marchewkowe z ta stewia w płynie - zdrowa pychota!

O karobie też słyszałam wiele dobrego, ale jeszcze nie kupiłam. Trzeba przetestować :)

Ja własnie chcę sobie zamówić na spróbowanie ten ksylito, chodzi mi głównie o ciasta, bo nie wiem, czy będę umiała sobie dobrze dawkować tą stevie. Mogłabyś podać linka do strony, z której zamawiasz stevie? Jakoś jestem zrażona do zamawiania takich rzeczy przez neta, ale skoro Ty już masz sprawdzoną stronkę, to byłabym wdzięczna jakbyś ją podała :)

Pozdrawiam dziewczyny!

MoNa
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ