X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ZDROWE PRZEPISY
Odpowiedz

ZDROWE PRZEPISY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • MoNa_2603 Koleżanka

Wysłany: 30 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marsylianka wrote:
    MoNa, ja stewię kupuję w necie. Ta w płynie to stevigold. Ok 40 zł na 125 ml a starcza na dłuuugo.
    Ksylitol też używałam, ale wole jednak stewie. Bardziej ekonomicznie wychodzi bo ksylitol ma mniej więcej słodkość 1/1 względem cukru a ta stewia w płycie to 2 kropelki to tak jak jedna łyżeczka cukru. A skład to woda, gliceryna roślinna i stewia. Do tego ksylitol w większych ilościach ma właściwości przeczyszczające ;)
    Polecam ciasto marchewkowe z ta stewia w płynie - zdrowa pychota!

O karobie też słyszałam wiele dobrego, ale jeszcze nie kupiłam. Trzeba przetestować :)

Ja własnie chcę sobie zamówić na spróbowanie ten ksylito, chodzi mi głównie o ciasta, bo nie wiem, czy będę umiała sobie dobrze dawkować tą stevie. Mogłabyś podać linka do strony, z której zamawiasz stevie? Jakoś jestem zrażona do zamawiania takich rzeczy przez neta, ale skoro Ty już masz sprawdzoną stronkę, to byłabym wdzięczna jakbyś ją podała :)

Pozdrawiam dziewczyny!

MoNa
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ