Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ZDROWE PRZEPISY
Odpowiedz

ZDROWE PRZEPISY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • MoNa_2603 Koleżanka

Wysłany: 30 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marsylianka wrote:
    MoNa, ja stewię kupuję w necie. Ta w płynie to stevigold. Ok 40 zł na 125 ml a starcza na dłuuugo.
    Ksylitol też używałam, ale wole jednak stewie. Bardziej ekonomicznie wychodzi bo ksylitol ma mniej więcej słodkość 1/1 względem cukru a ta stewia w płycie to 2 kropelki to tak jak jedna łyżeczka cukru. A skład to woda, gliceryna roślinna i stewia. Do tego ksylitol w większych ilościach ma właściwości przeczyszczające ;)
    Polecam ciasto marchewkowe z ta stewia w płynie - zdrowa pychota!

O karobie też słyszałam wiele dobrego, ale jeszcze nie kupiłam. Trzeba przetestować :)

Ja własnie chcę sobie zamówić na spróbowanie ten ksylito, chodzi mi głównie o ciasta, bo nie wiem, czy będę umiała sobie dobrze dawkować tą stevie. Mogłabyś podać linka do strony, z której zamawiasz stevie? Jakoś jestem zrażona do zamawiania takich rzeczy przez neta, ale skoro Ty już masz sprawdzoną stronkę, to byłabym wdzięczna jakbyś ją podała :)

Pozdrawiam dziewczyny!

MoNa
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ