Zioła dla starających się?
-
WIADOMOŚĆ
-
No własnie, pytałam o to, ale mi nie odpowiedziały dziewczyny, całe szczęście Ty tez coś wiesz. Ja już się zdecydowałam, bo znalazłam ich stronę i wezmę udział w konkursie, a nawet już teraz sobie zamówię Płodność w dwóch fazach, bo mi się spodobała oferta...
jak chcesz to masz link i sobie poczytaj: http://babyandmamamed.com/
Baś lubi tę wiadomość
-
No właśnie już myślę nad mottem Baby&Mama Med "Energia do bycia mamą" - co dla mnie oznacza
fajnie by było wygrać a jak nie a dzidziusia dalej nie będzie to chyba też zamówię płodność bo najbardziej odpowiadałaby moim potrzebom ale jeszcze nie wiem zobaczymy co będzieBaś, Kisieńka lubią tę wiadomość
-
O widzę, że jacyś nowi goście! Wątek jednak żyje!
Ja tam o żadnym konkursie nie słyszałam, pewnie pominęłam mailing, ale BabyMamaMed już znam. Poleciła mi dziewczyna z innego forum na nieregularne cykle, bo mają też i zioła na takie rzeczy, generalnie jak weszłam na stronę, to oni tam wszystko mają, chyba tylko wózków im brakuje. No wszystko, wszystko...ale mi i tak najbardziej spodobały się puszki - uwielbiam puszki, pudełka, kuferki... więc ja już jestem zdecydowana na Regularne Cykle od nich i może ta Płodność jak u Kasieńki. W tym tyg. idę do lekarza to zapytam co on na to...bo laski z OVU jeszcze o tym nie słyszały i co którą pytałam, to ta nie wiedziałaKisieńka lubi tę wiadomość
-
no nie wygrała, ale i tak sobie kupiłam i teraz np mam i Regularne Cykle i Płodność - teraz piję fazę pierwszą i jak narazie moja opinia o baby i mama med jest taka, że to dobre zioła na owulację, bo mi ją unormowały i wiem KIEDY mogę spodziewać się owulacji, bez jakiś cyrków, także teraz juz tylko poszerzać rodzinę także chyba doprowadziły do regulacji cykklu miesiączkowego i uważam, ze to dobre zioła na uregulowanie hormonów
-
Cześć dziewczyny!
Czy którejś z Was udało się w oparciu o zdrową żywność (jako bazę) zmienić swoją „zdolność rozrodczą”? Czy to należy traktować jako dodatek?
Studiowałam już wiele źródeł. Wiem, chociażby stąd: https://fitporadnia.pl/artykuly/zdrowa-zywnosc/ - że niektóre produkty faktycznie regulują gospodarkę hormonalną, ale czy w takim stopniu, aby odwrócić niemoc?
Jeśli tak – co działa najefektywniej i czy forma przyjmowania ma znaczenie? -