Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zioła dla starających się?
Odpowiedz

Zioła dla starających się?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie, pytałam o to, ale mi nie odpowiedziały dziewczyny, całe szczęście Ty tez coś wiesz. Ja już się zdecydowałam, bo znalazłam ich stronę i wezmę udział w konkursie, a nawet już teraz sobie zamówię Płodność w dwóch fazach, bo mi się spodobała oferta...
    jak chcesz to masz link i sobie poczytaj: http://babyandmamamed.com/

Baś lubi tę wiadomość

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak chcesz wziąć udział w konkursie, to sie pospiesz, bo on chyba jest do dzisiaj, albo do jutra tylko!

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie już myślę nad mottem Baby&Mama Med "Energia do bycia mamą" - co dla mnie oznacza :P
    fajnie by było wygrać a jak nie a dzidziusia dalej nie będzie to chyba też zamówię płodność bo najbardziej odpowiadałaby moim potrzebom ale jeszcze nie wiem zobaczymy co będzie

Baś, Kisieńka lubią tę wiadomość

fdf360f2c6116cc4388652c04f61f3a0.png
    co8pxgdslt0a9763.png
  • Baś Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzę, że jacyś nowi goście! Wątek jednak żyje!
    Ja tam o żadnym konkursie nie słyszałam, pewnie pominęłam mailing, ale BabyMamaMed już znam. Poleciła mi dziewczyna z innego forum na nieregularne cykle, bo mają też i zioła na takie rzeczy, generalnie jak weszłam na stronę, to oni tam wszystko mają, chyba tylko wózków im brakuje. No wszystko, wszystko...ale mi i tak najbardziej spodobały się puszki - uwielbiam puszki, pudełka, kuferki... więc ja już jestem zdecydowana na Regularne Cykle od nich i może ta Płodność jak u Kasieńki. W tym tyg. idę do lekarza to zapytam co on na to...bo laski z OVU jeszcze o tym nie słyszały i co którą pytałam, to ta nie wiedziała :(

Kisieńka lubi tę wiadomość

• Baś Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wow! jestem prekursorem - jestem z siebie taka dumna! :D

Kisieńka lubi tę wiadomość

• kryśka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie też mało słyszałam o tej firmie ale koleżanka jakoś tydzień temu kupiła sobie karmienie piersią i bardzo sobie chwali tą mieszankę ;)

a w konkursie już wzięłam udział, ciekawe kiedy będą wyniki :D

co8pxgdslt0a9763.png
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może zapytaj doktora swego, jak Basia...?

A co MamaMed pisze, że kiedy będą wyniki, jest takie info gdzieś?

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero zaczynam starania i jestem młoda więc do końca tego cyklu i przez następny będziemy próbować naturalnie a jak nie wejdzie to wtedy się spytam lekarza i sobie zamówię coś :)

nigdzie nie widziałam info o wynikach

co8pxgdslt0a9763.png
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( powinni uprzedzać

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 17 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz gapciu, nie przeczytałaś regulaminu ;) 22 mają być wyniki z konkursu baby and mama med ;)

co8pxgdslt0a9763.png
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 19 września 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie mają ten regulamin?

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 7 października 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wygrała, ale i tak sobie kupiłam i teraz np mam i Regularne Cykle i Płodność - teraz piję fazę pierwszą i jak narazie moja opinia o baby i mama med jest taka, że to dobre zioła na owulację, bo mi ją unormowały i wiem KIEDY mogę spodziewać się owulacji, bez jakiś cyrków, także teraz juz tylko poszerzać rodzinę :D także chyba doprowadziły do regulacji cykklu miesiączkowego i uważam, ze to dobre zioła na uregulowanie hormonów

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 16 października 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do kuracji dodałam jeszcze femibion, co o tym myślicie?

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • Asio56 Nowa

Wysłany: 17 marca 2021, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Czy którejś z Was udało się w oparciu o zdrową żywność (jako bazę) zmienić swoją „zdolność rozrodczą”? Czy to należy traktować jako dodatek?

Studiowałam już wiele źródeł. Wiem, chociażby stąd: https://fitporadnia.pl/artykuly/zdrowa-zywnosc/ - że niektóre produkty faktycznie regulują gospodarkę hormonalną, ale czy w takim stopniu, aby odwrócić niemoc?

Jeśli tak – co działa najefektywniej i czy forma przyjmowania ma znaczenie?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ