Zioła O. Sroki mieszanka nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
od niedawna też piję te ziółka, ale teraz niestety przyplątała mi się infekcja i muszę stosować maść i globulki... czy stosując leki działające miejscowo można pić te zioła? Bo nie wiem czy kontynuować czy zacząć od nowa w kolejnym cyklu...maajkaa lubi tę wiadomość
Kolorowa -
Oddam za darmo mieszankę ziół zapas na kilka miesięcy. Warszawa. Szczegóły na [email protected]
-
KolorowaDziewczyna wrote:Cześć dziewczyny
od niedawna też piję te ziółka, ale teraz niestety przyplątała mi się infekcja i muszę stosować maść i globulki... czy stosując leki działające miejscowo można pić te zioła? Bo nie wiem czy kontynuować czy zacząć od nowa w kolejnym cyklu...
Można pić ziółka
-
Dziś nadszedł ten dzień, czyli @ i zaczynam pierwszy dzień a raczej wieczór z ziółkami
Zastanawiam sie tylko, czy musze dosłownie przed snem wypic czy moge wypic bedac juz w lozku ale jeszcze nie zasypiajac?
Bo ja generalnie o 22:00 jestem juz w lozku po kapieli ale zasypiam tak kolo 22:30. -
Ja zaczęłam właśnie 2 cykl z ziołami. Na pewno miałam więcej śluzu plodnego i pobolewaly mnie jajniki co wszesniej mi się nie zdarzało. Mam nadzieje ze to oznacza że " maszyneria pracuje intensywniej " .Ja zalewam 1 łyżeczkę od herbaty 200ml wrzątku ( myslalam ze tak trzeba) a wy mowicie ze łyżkę !!! W moim składzie był jeszcze niepolalanek ale nie mogłam go dostać w zielarniach wiec lykam castagnus .Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
Ja piję prawie od 3 tygodni. Z moich obserwacji:
- pracują jajniki - bo czuję je prawie codziennie
- co do śluzu - nie mam obserwacji bo w międzyczasie brałam Metronidazol i pewnie on się wtrącił do wydzielania śluzu
- zioła są nawet smaczne - ja zaparzam sobie przed rozpoczęciem szykowania się spać, kładę na szafce przy łóżku i wypijam przed zgaszeniem światła piję małą łyżeczkę zalaną w małej filiżance - stężenie może większe, ale to raczej bez znaczenia - jakbym piła dużą szklankę to potem musiałabym wstawać 3 razy na siusiu -
Ja wyczytałam o 2 opcjach: pijesz cały cykl (ja nie wiem czy i kiedy mam owulkę, więc tę opcję wybrałam)- po trzech cyklach przerwa na jeden cykl. A druga możliwość jest taka, że pijesz od początku cyklu do owulki- tu nie trzeba robić przerwy.
Parzę jedną łyżkę w kubku wrzątku i piję przed zaśnięciem.violijka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, pewnie zadam głupie pytanie ale chce zacząć swoją przygode z ziółkami i mam pytanie, czy w sklepie zielarskim dostane mieszanke czy powinnam sobie kupic wszystko osobno czyli ten koszyczek rumianku, lebiodke,pokrzywe itd. i samemu wymieszać i to pić ? Bo ostatnio jak poszłam do zielarskiego i poprosiłam zioła o.Sroki to Pani sprzedająca popatrzyła na mnie jak na kosmitke i powiedziała że nie ma tego w sprzedaży i że tych ziół jest sporo. Zgłupiałam totalnie bo myślałam że pójde kupie i po problemie. A tutaj niespodzianka.Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia Mój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualnykarolka89 wrote:Ja piję dopiero 3 dni, dziś będzie 4 dzień i nic nie czuję... Nie bolą mnie jajniki... Czy mam się martwić ?
Karolka spokojnie- każdy organizm reaguje inaczej. Nie musisz nic poczuc, może się okazać, że coś sie zmieni po miesiącu stosowania, może nic się nie zmieni. Nie każdemu pomaga to samozoe31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEliz wrote:Cześć dziewczyny, pewnie zadam głupie pytanie ale chce zacząć swoją przygode z ziółkami i mam pytanie, czy w sklepie zielarskim dostane mieszanke czy powinnam sobie kupic wszystko osobno czyli ten koszyczek rumianku, lebiodke,pokrzywe itd. i samemu wymieszać i to pić ? Bo ostatnio jak poszłam do zielarskiego i poprosiłam zioła o.Sroki to Pani sprzedająca popatrzyła na mnie jak na kosmitke i powiedziała że nie ma tego w sprzedaży i że tych ziół jest sporo. Zgłupiałam totalnie bo myślałam że pójde kupie i po problemie. A tutaj niespodzianka.
Można chyba gdzieś na internetach kupić gotowe mieszanki ale chyba lepiej kupić w zielarskim każde z ziół osobno i sobie zmieszać- przynajmniej wiesz co pijesz