X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zioła Ojca Sroki 🌿🌱
Odpowiedz

Zioła Ojca Sroki 🌿🌱

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Justa01 Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2022, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czy można pić te zioła biorąc Fertistim oraz Nac?

• Stokrotka89 Przyjaciółka

Wysłany: 25 października 2022, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam cały zestaw ziół Ojca Sroki stymulujący owulację

• Ewepia Nowa

Wysłany: 26 października 2022, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś miała podobne objawy przy piciu ziółek jak ja?
    Ziółka Sroki pije pierwszy cykl od 1 szego dnia. Miesiączka bez zmian, 8go dnia dostałam lekkiego różowego plamienia. Dziś 13dc, zero śluzu płodnego, testy owu negatywne, nie ma skoku temp :( zawsze owu miałam 12-14dc, niestety ciąży brak od roku. boję się czy teraz to nie cykl bezowulacyjny. Choć byłoby to dziwne , bo ziółka na owu właśnie. Więc miałyby spowodować że jej nie będzie... Nie wiem czego się spodziewać Ktoś miał podobnie,że owu się spóźniła po ziołach?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ