X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zioła Ojca Sroki 🌿🌱
Odpowiedz

Zioła Ojca Sroki 🌿🌱

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Justa01 Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2022, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czy można pić te zioła biorąc Fertistim oraz Nac?

• Stokrotka89 Koleżanka

Wysłany: 25 października 2022, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam cały zestaw ziół Ojca Sroki stymulujący owulację

• Ewepia Nowa

Wysłany: 26 października 2022, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś miała podobne objawy przy piciu ziółek jak ja?
    Ziółka Sroki pije pierwszy cykl od 1 szego dnia. Miesiączka bez zmian, 8go dnia dostałam lekkiego różowego plamienia. Dziś 13dc, zero śluzu płodnego, testy owu negatywne, nie ma skoku temp :( zawsze owu miałam 12-14dc, niestety ciąży brak od roku. boję się czy teraz to nie cykl bezowulacyjny. Choć byłoby to dziwne , bo ziółka na owu właśnie. Więc miałyby spowodować że jej nie będzie... Nie wiem czego się spodziewać Ktoś miał podobnie,że owu się spóźniła po ziołach?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ