X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zioła Ojca Sroki 🌿🌱
Odpowiedz

Zioła Ojca Sroki 🌿🌱

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Justa01 Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2022, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czy można pić te zioła biorąc Fertistim oraz Nac?

• Stokrotka89 Przyjaciółka

Wysłany: 25 października 2022, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam cały zestaw ziół Ojca Sroki stymulujący owulację

• Ewepia Nowa

Wysłany: 26 października 2022, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś miała podobne objawy przy piciu ziółek jak ja?
    Ziółka Sroki pije pierwszy cykl od 1 szego dnia. Miesiączka bez zmian, 8go dnia dostałam lekkiego różowego plamienia. Dziś 13dc, zero śluzu płodnego, testy owu negatywne, nie ma skoku temp :( zawsze owu miałam 12-14dc, niestety ciąży brak od roku. boję się czy teraz to nie cykl bezowulacyjny. Choć byłoby to dziwne , bo ziółka na owu właśnie. Więc miałyby spowodować że jej nie będzie... Nie wiem czego się spodziewać Ktoś miał podobnie,że owu się spóźniła po ziołach?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ