Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:A ja już wózik mam i wszystko jeszcze trzymam po małej,ale już mnie to wkur...a i jeszcze trochę a wszystko powywalam.
ja mam dużo ciuszków... schowane głęboko w szafie... dostałam zaraz po ślubie od siostrzenicy męża... schowałam głęboko, bo te zabobony...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
:)27 wrote:witam, jestem tu nowa. i szczerze nie wiem sama czego oczekuje bedac tu ale moze gdy z wami porozmawiam to troszke sie uspokoje. od stycznia nie biore juz lekow anty i pruboje zajsc w ciaze ale jakos bez skutku. nie mialam jeszcze dzieci i dlatego boje sie ze chyba juz za pozno...
Nie martw się na zapas,ja po tabletkach też nie mogłam zajśc prawie rok[moja ginka mówiła,że one czasami tak działają i organizm musi się oczy ścic i wrócic do normalności]potem odpuściłam i po pierwszej próbie gdy znów zaczęłam się starac byłam w ciąży.Daj sobie czas ,a jak będziesz miała możliwośc to przyjedż do pl zrób badania i już będziesz o krok do przodu.Ja już staram się 18 cykli i mam wszystkie badania porobione ,a nadal nic,Więc uszy do góry ,biust do przodu i czekamy cierpliwie na fasolki!Anutka, :)27 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
Etam to paczki z czerwonego Krzyża sie odbierzeAnutka, MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:MariaAntonina a Ty już wiesz czy będzie jeden dzidziuś czy w pakiecie ???
Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
MalutkaEve wrote:jak to się mówi - od przybytku głowa nie boli
bo wy tak wszystkie, że dziecko i dziecko, ale jakby były bliźniaki to chyba żadna by nie płakała ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 11:41
MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:U mnie jest 1 ale moj N zawsze mowil ze bedzie miał blizniaki .. jak straciłam 1 ciaze ( nasza) to stwiersził ze teraz napewno uda sie 2 .. niestety Pani gin uswiadomiła go , ze jest 1 załamany , stwierdził , ze zapyta sie czy moge wiecej dzieci , a przecież wie ze to moja 3 i ostatnia ze wzgledu na CC
uparty... maja być bliźniaki i już... ale wiesz... życia cuda nam zsyłaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:bo y tak wszystko, że dziecko i dziecko, ale jakby były bliźniaki to chyba żadna by nie płakała ???
Kobieto 1 ciąża Bliźniaki i parka -- zyc nie umierac tylko interes zamykaćAnutka, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
MariaAntonina wrote:Ja własnie zerkałam na wozki , ale dopoki dziecka nie bedzie to wozka nie kupię.. pokaze wam moje prełki
http://allegro.pl/quinny-moodd-3w1-black-irony-cabriofix-krakow-i3536976506.html
http://allegro.pl/wozek-abc-design-3-tec-risus-gratisy-i3527241146.html
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3495018475&ars_source=ars&ars_socket_id=13&ars_rule_id=80
ZENON mówi dwójeczkaAnutka, MariaAntonina, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Zenonie opowiedz nam o sobie
Pracuję w drukarni od 13 lat. Do pracy dojeżdzam rowerem. Mieszkam z mamą na wsi pod Opolem. Ale wszystkim mówię, że jestem z Opola. To brzmi tak polsko - oPOLe. Jestem z wami już kilka dobrych miesięcy. Czuję sie potrzebny dając wam swoje rady i rozbawiając was swoimi wpisami. Czy któraś z was domyśliła się, że moje prawdziwe imię to Zenon?Anutka lubi tę wiadomość
-
kalitria wrote:Pracuję w drukarni od 13 lat. Do pracy dojeżdzam rowerem. Mieszkam z mamą na wsi pod Opolem. Ale wszystkim mówię, że jestem z Opola. To brzmi tak polsko - oPOLe. Jestem z wami już kilka dobrych miesięcy. Czuję sie potrzebny dając wam swoje rady i rozbawiając was swoimi wpisami. Czy któraś z was domyśliła się, że moje prawdziwe imię to Zenon?
ach Zenonie jesteś niezastąpiony... ciekoawi mnie tylko jedno... masz @ -
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:ach Zenonie jesteś niezastąpiony... ciekoawi mnie tylko jedno... masz @
powiesiłem szczura @ za ogon do góry nogami na całe 9 miesiecy! za 10 dni robie testa czy menda dalej wisi czy się zerwała.mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość