Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
pewnie że nie ma, jak się ma na ten rok czas. ja troszkę skłamałam z tym nie zachodzeniem w ciąże i i po 4 miesiacach, zaczęliśmy z lekarzem interweniować. co będzie? zobaczymy... ale życzę powodzenia w staraniach, że nie będziecie długo czekać
MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja robilam w 3dc- Badania krwi ogolne +
FSH, LH, PROLAKTYNA, TSH, TESTOSTERON, ESTRADIOL i jeszcze na drugi dzien robilam anty tpo i anty tg. ale mój doktór powiedzial ze jesli bedziemy chcieli zrobic testy to jest jeszcze tego duuuuużo. Chyba w ramach badan najlepiej jest wpierw meza zbadac i wykluczyc jakies nieprawidlowosci. Tansze i szybsze. Bardzo duzo osob tak mowi. Ja tez tak uwazam
Powodzenia!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaEm wrote:A robiłaś badania?? Jeśli tak to poradź kiedy jakie!
ja robiłam wszystkie z pakietu badań przedciążowych, ale moja gina powiedziała, że przesadziłam i że wystarczy tylko na początek TSH, HCV, różyczka, chlamydia, CMV ale wymaz z szyjki i ew. toksoplazmoza.
Potem zdecydowałam się jeszcze na prolaktynę i dzięki bogu, bo okazało się, że mam podwójnie ponad górną granicę. -
witam, jestem tu nowa. i szczerze nie wiem sama czego oczekuje bedac tu ale moze gdy z wami porozmawiam to troszke sie uspokoje. od stycznia nie biore juz lekow anty i pruboje zajsc w ciaze ale jakos bez skutku. nie mialam jeszcze dzieci i dlatego boje sie ze chyba juz za pozno...
MalutkaEve, Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
zniecierpliwiona -
nick nieaktualny:)27 wrote:witam, jestem tu nowa. i szczerze nie wiem sama czego oczekuje bedac tu ale moze gdy z wami porozmawiam to troszke sie uspokoje. od stycznia nie biore juz lekow anty i pruboje zajsc w ciaze ale jakos bez skutku. nie mialam jeszcze dzieci i dlatego boje sie ze chyba juz za pozno...
witaj 27
a czy robiłaś już jakieś wstępne badania np. TSH i prolaktynę? -
nie, nie robilam zadnych badan generalnie mieszkam w niemczech i nieznam jeszcze tak dokladnie jezyka by dogadac sie z lekarzem a na ludzi tutaj nie ma co liczyc, bo zaraz cale miasto o wszystkim bedzie wiedzialo. generalnie mysl o dziecku ostatnio po malu mnie wykancza...zniecierpliwiona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam kochane, ostatnio mało tu zagladam, ale tak szczerze to nie mam o czym pisac. nic sie nowego nie dzieje. od czwartku zaczynamy i to narazie byłby na tyle powodzenia Wam zycze kochane i zielonosci
MalutkaEve, Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:witam kochane, ostatnio mało tu zagladam, ale tak szczerze to nie mam o czym pisac. nic sie nowego nie dzieje. od czwartku zaczynamy i to narazie byłby na tyle powodzenia Wam zycze kochane i zielonosci
jak to nie ma o czym pisać sama obecność Twoja to dużokaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skoro juz jest was dwie to możecie w warcaby pograć Ja tam nie dla ciąży tu jestem. Mnie to sie nudzi w życiu i lubię czytać babskie tematy. W ogole jestem Zenon z Opola, mam 42 lata i wąsa.
MalutkaEve, Andzia33, mała_mi, nika86 lubią tę wiadomość
-
A jak wy sie w ogóle zaopatrujecie na ciążę? Wyobrażacie sobie wasze brzuchy duże? Chodzenie jak pingwin i ciągłe narzekanie? Ja bym bardzo chciała słuchać dużo muzyki z brzuchem... Chodzić jak dama i wyglądać jak modelka Modelka w ciąży. Chciałabym dużo zdjęć z tego okresu. Tylko na samo slowo okres aż mnie ciarki przechodzą. Małpiszon jeden!!!
Anutka lubi tę wiadomość