Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ula84 wrote:czasem mam wrażenie że wszytskim sie udaje tylko nie nam to straszne a tak bardzo tego pragniemy to już 5 lat nie wiem co dalej znacie jakiegoś dobrego lekarza w krakowie albo okoliccah POMOCY
-
MalutkaEve wrote:na pewno warto się wybrać do kliniki małżeństwa Ludwinów - słyszałam, że to dobrzy ginekolodzy i zatrudniają wielu dobrych specjalistów również od niepłodności
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej jestem zupełnie nowa. Trafiłam tu przypadkiem ale podoba mi się to miejsce
W listopadzie 2012 musiałam odstawić tabletki bo zaczeł wpłwać na moją wątrobę. Na początku pomyślałam że tak ma być i zaczelismy starać się o bobaska. Ale zaczynam się martwić bo mija już 10 miesięcy i nic!!
Czy myślicie że powinnam sobie zrobić jakieś badania?? Kilka lat temu zaczęłam brać tabletki przez zbyt niski poziom progesteronu i bardzo nieregularne cykle, nawet do 60 dni. A teraz moja Pani ginekolog uspokaja mnie że do 12 miesiecy to nie mam sie czym martwić, no ale... Nie wiem co o tym myśleć.
Cykle nadal są niezbyt regularne. Od 26 do 40 dni. W tym miesiącu zaczęłam brać wiesiołka. Słyszałam że tylko do owulacji powinno się go brać. Kwas foliowy biorę od listopada. Zrobiłam też pierwszy raz test owulacyjny. Przez 5 dni wychodził negatywny, ale ze względu na moje nieregularne cykle to nie wiem czy robiłam go w dobrych dniach.
Poradzicie coś?? -
justysia90 wrote:no to kochane,wypisuje się z bycia mamą,straciłam moja dzidzię,nie wiem kiedy ponownie uda mi się zajść w ciążę
nie ma takich słów by opisać to co czują kobiety tracące swoje dziecko i tak jak jest napisane jeszcze cie nie ma a już tak obdarzony miłością...
Kochana czas leczy rany, uda się na pewno młoda jesteś...każde cierpienie nas wzmacnia.. ważne by iść dalej i nie zamykać się w sobie..Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.